Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 21.307
Ναι μωρέ κ γω χαβαλεδιαρικα απάντησαΌχι απλά θυμάμαι είχες πει δεν γυμνάζεσαι κ μου έκανε εντύπωση πόσο ωραίο είναι.. εγω για καλό το είπα απλά οκ
Ναι μωρέ κ γω χαβαλεδιαρικα απάντησαΌχι απλά θυμάμαι είχες πει δεν γυμνάζεσαι κ μου έκανε εντύπωση πόσο ωραίο είναι.. εγω για καλό το είπα απλά οκ
Μου έκανε εντύπωση γιατί γενικά έχεις δείξει ότι είσαι ευγενικό κορίτσι...ολα οκ ...εγω στο ξαναλέω για θετικό το είπα γιατί το σώμα σου είναι να το πιεις στο ποτήρι...Ναι μωρέ κ γω χαβαλεδιαρικα απάντησα
Πω...πω....τι μου θύμησες τωρααα.....!!!!Ορίστε κάτι στα γρήγορα να μην λέτε οτι σας ξέχασα! Καλό σκ αγόρια
Καβλωσα τη ζωή μ πω πατούρα η Αννούλα.....Ορίστε κάτι στα γρήγορα να μην λέτε οτι σας ξέχασα! Καλό σκ αγόρια
πωπω εισαι τρελα....για πολυ σταση 69!!!!Ορίστε κάτι στα γρήγορα να μην λέτε οτι σας ξέχασα! Καλό σκ αγόρια
Και τα δυο έχουν τη γλυκά τουςΣου αρέσει η στάση 69 η δεν σ αρέσει και προτιμάς το γλυψιμο καλύτερα...εγώ και για τα 2 τρελενομαι και από ότι βλέπω στην φωτογραφία είσαι ιδανικη για στάση 69!!!
Έτσι..ΣωστηΚαι τα δυο έχουν τη γλυκά τους
Κ η αμοιβαία απόλαυση αλλά κ η επικέντρωση στο να περιποιηθείς/σε περιποιηθούν
Μπορεί να θέλουν να σε προετοιμάσουν για το τη θα δειςΝα πω κ κάτι, παλικάρια ΜΗΝ στέλνετε φωτό τα "παλαμάρια" σας σε κοπέλες του χώρου (η κοπέλες γενικά as a matter of fact) χωρίς να σας έχει ζητηθεί. ΔΕΝ μας νοιάζει αν την έχετε μεγάλη ΔΕΝ προκειται να πούμε ουαου πουτσαρα μ εσένα σ κάθομαι τζάμπα, κ ΔΕΝ είναι οτι δεν έχουμε ξαναδει κάτι παρόμοιο. Be respectful! Αυτά από μένα κ καλη μας συννεφιασμένη Κυριακή
Απαξίωσες τους πουτσαράδες μαςΝα πω κ κάτι, παλικάρια ΜΗΝ στέλνετε φωτό τα "παλαμάρια" σας σε κοπέλες του χώρου (η κοπέλες γενικά as a matter of fact) χωρίς να σας έχει ζητηθεί. ΔΕΝ μας νοιάζει αν την έχετε μεγάλη ΔΕΝ προκειται να πούμε ουαου πουτσαρα μ εσένα σ κάθομαι τζάμπα, κ ΔΕΝ είναι οτι δεν έχουμε ξαναδει κάτι παρόμοιο. Be respectful! Αυτά από μένα κ καλη μας συννεφιασμένη Κυριακή
Οπα κατσε, δεν καθεστε τζάμπα στους πουτσαραδες?!? Εδω αλλά μας λενε μερικοι σκληροι γαμιαδες του μπου..Να πω κ κάτι, παλικάρια ΜΗΝ στέλνετε φωτό τα "παλαμάρια" σας σε κοπέλες του χώρου (η κοπέλες γενικά as a matter of fact) χωρίς να σας έχει ζητηθεί. ΔΕΝ μας νοιάζει αν την έχετε μεγάλη ΔΕΝ προκειται να πούμε ουαου πουτσαρα μ εσένα σ κάθομαι τζάμπα, κ ΔΕΝ είναι οτι δεν έχουμε ξαναδει κάτι παρόμοιο. Be respectful! Αυτά από μένα κ καλη μας συννεφιασμένη Κυριακή
Εννοείται ανέφερα απλώς το του χώρου γιατί πολλές φορες το κλίμα είναι δες τι ωραίος νεος προικισμένος είμαι κάνε μ έκπτωση μην σ πω πλήρωσε με εσύ κιόλαςΟπα κατσε, δεν καθεστε τζάμπα στους πουτσαραδες?!? Εδω αλλά μας λενε μερικοι σκληροι γαμιαδες του μπου..
Ενα ενα μας τα λετε
Υ.Γ. το κοπέλες του χωρου περισσεύει. Σε καμία κοπελα γενικά εφόσον δεν στο έχουν ζητήσει
Μπορούν να με ρωτήσουν αν θέλω να δωΜπορεί να θέλουν να σε προετοιμάσουν για το τη θα δεις
Σου έχουν δωσει κ τιμουλα?? Ή ειναι οκ απλα με το τζαμπαΕννοείται ανέφερα απλώς το του χώρου γιατί πολλές φορες το κλίμα είναι δες τι ωραίος νεος προικισμένος είμαι κάνε μ έκπτωση μην σ πω πλήρωσε με εσύ κιόλας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπορούν να με ρωτήσουν αν θέλω να δω
Με μπέρδεψε αυτόΚαι προσεξε σε καμμία συνάντηση...κάποιος μύστης μην παραγγειλη...φαντα μπλέ...καλύτερα να φύγεις αμέσως.....φαντα μπλε:καλύτερο από βιαγκρα ....σου δίνει δύναμη και ;ντισωματα για όλες τις δυσκολίες
Είναι ανώφελο να στέλνει κάποιος το πουλί του σε μια κοπέλα πιο πολύ φρίκη προκαλεί παρά καβλαΝα πω κ κάτι, παλικάρια ΜΗΝ στέλνετε φωτό τα "παλαμάρια" σας σε κοπέλες του χώρου (η κοπέλες γενικά as a matter of fact) χωρίς να σας έχει ζητηθεί. ΔΕΝ μας νοιάζει αν την έχετε μεγάλη ΔΕΝ προκειται να πούμε ουαου πουτσαρα μ εσένα σ κάθομαι τζάμπα, κ ΔΕΝ είναι οτι δεν έχουμε ξαναδει κάτι παρόμοιο. Be respectful! Αυτά από μένα κ καλη μας συννεφιασμένη Κυριακή