KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 27
- Like
- 12.707
- Πόντοι
- 6.166
Πολύ πολύ σωστά τα εθεσεςΕίναι ανώφελο να στέλνει κάποιος το πουλί του σε μια κοπέλα πιο πολύ φρίκη προκαλεί παρά καβλα
welcomeστην αντρική νοοτροπία δεν αλλάζει εύκολα αλλά που θα παει θα αλλαζει,
Τσόντες έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο,περιοδικά ειδικά το 90 με ΠΑΣΟΚ,"τα 10 πράγματα που πρέπει να κάνεις άντρας"οικογένεια,η κλασική ερωτήση της τον σφυριξες.Δενειμαο σοφός,ταλεω για να τακουω κ εγω ,η εξέλιξη είναι αναγκαία....α μην ξεχάσω όταν είναι για την αδελφή μας ούτε λόγος, ορθοδοξία
Η αλήθεια να λέγεται..γλυκιά μου έτσι είναι τα πράγματαΠολύ πολύ σωστά τα εθεσες
Υπάρχουν κ αλλες προεκτάσεις στο θέμα.Το θέμα της επιβολής,εξουσία στο άλλο φύλο.Ψυχοθεραπεια πρέπει να είναι δωρεάν από τα ταμεία μπας κ δούμε φώς.
I like u more and moreΥπάρχουν κ αλλες προεκτάσεις στο θέμα.Το θέμα της επιβολής,εξουσία στο άλλο φύλο.Ψυχοθεραπεια πρέπει να είναι δωρεάν από τα ταμεία μπας κ δούμε φώς.
Θα το φτιάξουμε....I like u more and more
Βρε Αννούλα δεν γίνεται να έχεις τέτοια κολάρα και να μην την χαίρετε ο λαός...Ορίστε κάτι στα γρήγορα να μην λέτε οτι σας ξέχασα! Καλό σκ αγόρια
Μου λες δεν γινεταιιιΒρε Αννούλα δεν γίνεται να έχεις τέτοια κολάρα και να μην την χαίρετε ο λαός...
Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, αν θέλουν καλοδεχούμενο γιατι δημιουργεί πιο οικείο κλίμα, αν όχι εγώ ποτε δεν ζητάω για προφανείς λόγους εχεμύθειας κ διακριτικότητας, ούτως η άλλως δεν θα εξαρτηθεί κάτι απο αυτόφατσα να σου στελνουνε οι τυποι η δεν σε απασχολει?
Επιτρέπεις όμως στο ραντεβού στάση 69 και γλυψιμο...Γτ πολλές κοπέλες αλλά λένε και άλλα κάνουν μετά στο ραντεβού!!!Και τα δυο έχουν τη γλυκά τους
Κ η αμοιβαία απόλαυση αλλά κ η επικέντρωση στο να περιποιηθείς/σε περιποιηθούν
Σίγουρα για να μην κάνει αναλ η κοπέλα κάτι σημαίνει...ίσως να μην της αρέσει...από ότι είδα στις φωτό εγώ έχει μικρό ποπό αλλά ωραίοΜου λες δεν γινεταιιι
Νομίζω έχει γραφτεί και σε κριτικές ότι κάνει 69Επιτρέπεις όμως στο ραντεβού στάση 69 και γλυψιμο...Γτ πολλές κοπέλες αλλά λένε και άλλα κάνουν μετά στο ραντεβού!!!
Δεν είσαι ο προμηθέας??Σίγουρα για να μην κάνει αναλ η κοπέλα κάτι σημαίνει...ίσως να μην της αρέσει...από ότι είδα στις φωτό εγώ έχει μικρό ποπό αλλά ωραίο
και ίσως είναι στενή εκεί...για αυτό μην την πιέζετε...να την σέβεστε την κοπέλα...τόσα άλλα κάνει εκτός αναλ...!!!
ΥΓ : ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΜ..
Βέβαια δέχομαιΕπιτρέπεις όμως στο ραντεβού στάση 69 και γλυψιμο...Γτ πολλές κοπέλες αλλά λένε και άλλα κάνουν μετά στο ραντεβού!!!
Σωστά,σε πουτσαραδες κανονικά έπρεπε να ζητάς περισσότερα αφού μέσα στην ώρα γράφουν περισσότερα πουτσοχιλιομετρα!Να πω κ κάτι, παλικάρια ΜΗΝ στέλνετε φωτό τα "παλαμάρια" σας σε κοπέλες του χώρου (η κοπέλες γενικά as a matter of fact) χωρίς να σας έχει ζητηθεί. ΔΕΝ μας νοιάζει αν την έχετε μεγάλη ΔΕΝ προκειται να πούμε ουαου πουτσαρα μ εσένα σ κάθομαι τζάμπα, κ ΔΕΝ είναι οτι δεν έχουμε ξαναδει κάτι παρόμοιο. Be respectful! Αυτά από μένα κ καλη μας συννεφιασμένη Κυριακή
συμφωνο συναγωνιστη σε μια λεξη μαζι σου μονο (γραφουν)Σωστά,σε πουτσαραδες κανονικά έπρεπε να ζητάς περισσότερα αφού μέσα στην ώρα γράφουν περισσότερα πουτσοχιλιομετρα!
Για μικροτσουτσουνους όμως θα επρεπε να υπάρχει έκπτωση!
Κ μεις κυρίως τους γράφουμε οποτε όλα καλάσυμφωνο συναγωνιστη σε μια λεξη μαζι σου μονο (γραφουν)