Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 21.307
Ωραία καλή συνέχεια λοιπόνΟπως ξερεις δεν σκαλιζω τιποτα, δεν εχω κατι μαζι σου (ισα ισα)
Απλα σου ζητησα αν μπορειε να μου απαντησεις στο π.μ.
Δεν θες οκ
Ωραία καλή συνέχεια λοιπόνΟπως ξερεις δεν σκαλιζω τιποτα, δεν εχω κατι μαζι σου (ισα ισα)
Απλα σου ζητησα αν μπορειε να μου απαντησεις στο π.μ.
Δεν θες οκ
Έλα ο επόμενος. Άννα θα πάμε Bauhaus?Ωραία καλή συνέχεια λοιπόν
Αν μου δωσεις μονοπετρο θα το σκεφτωΚ γω θα ήθελα ενα εκατομμύριο κ βίλα στις Μαλδίβες
Εγώ πολύ πιθανώς να μαι εκείΈλα ο επόμενος. Άννα θα πάμε Bauhaus?
Μονο απο την Πάτρα?Αν μου δωσεις μονοπατρο θα το σκεφτω
Κ εγώ αρνήθηκα, ευγενικά.
Προφανώς έχω τους λόγους μ μην το σκαλιζεις κ ποσο μάλλον δημοσίως.
μεγάλε σάκη η άννα έχει μάτια μόνο για μένα, στο λέει πλαγίως. τι δεν καταλαβαίνεις?Δεν αμφεβαλα αλλα νομιζω οτι μου αξιζει μια απαντηση με δεδομενο οτι αφορα εμενα και μονο και ας μην ειναι ευγενικη η απαντηση σου.. δεν θα παρεξηγηθω
πάντα large !!!!Αν μου δωσεις μονοπετρο θα το σκεφτω
Πρωτα απο ολα θελω να μου πεις ποιος ειναι ο Σακης, απορια το εχωμεγάλε σάκη η άννα έχει μάτια μόνο για μένα, στο λέει πλαγίως. τι δεν καταλαβαίνεις?
Ναι εννοώ όχι βιζιτα απλα σουπερ ντουπερ τρισμεγιστη πουταναρα, εντάξει καλύτερα τώρα?Γραφει στην αγγελια "οχι βιζιτα" αλλα γαμιεται για ευρω με αγνωστους με νημα στα μπουρδελα και στο κανεσεξ
Αυτό το τρισμεγιστη δλδ είναι που ανεβάζει την τιμη ..Ναι εννοώ όχι βιζιτα απλα σουπερ ντουπερ τρισμεγιστη πουταναρα, εντάξει καλύτερα τώρα?
Λάθος κατάλαβες.Γραφω ενα τελευταιο μηνυμα προς την Αννα.. Αποτι καταλαβαινω απο τις απαντησεις που δινεις κατι εγινε στην δουλεια σου και εχεις νευρα (αν κανω λαθος σορρυ αλλα αυτο καταλαβα) .. Ωστοσο ειναι αδικο να μας παιρνει η μπαλα (για ανεξηγητο λογο πραγματικα) και εμας που δεν φταιμε πουθενα
Τελος παντων,
Εσυ ξερεις καλη συνεχεια
ρε συ στο έχω ξαναπεί δυο φορές σε ισάριθμες ακριβώς ερωτήσεις σου...Πρωτα απο ολα θελω να μου πεις ποιος ειναι ο Σακης, απορια το εχω
Δευτερον, με τον ερωτα δεν τα εβαλε ποτε κανενας.. μου την εφαγες και μπραβο σου, ξερω να χανω
Ετσι όπως πάμε πιο πολύ θα συμπαθεί εσένα χαχαρε συ στο έχω ξαναπεί δυο φορές σε ίδιες ακριβώς ερωτήσεις σου...
ένα απλό λογοπαίγνιο είναι.
bigshak
big = μεγάλος
shak ηχεί ως σάκης
συμπέρασμα, είσαι ο μεγάλος σάκης
αν στο έλεγε η αννούλα θα σου καλάρεσε ο συνειρμός.
εγώ πάντως ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κάνω λογοπαίγνιο
Για αυτο και ζητησα σορρυ αν κανω λαθος για τα νευραΛάθος κατάλαβες.
Χαχα πραγματικα σου μιλαω δεν το ειχα σκεφτει .. ωραιο το παρατσουκλιρε συ στο έχω ξαναπεί δυο φορές σε ισάριθμες ακριβώς ερωτήσεις σου...
ένα απλό λογοπαίγνιο είναι.
bigshak
big = μεγάλος
shak ηχεί ως σάκης
συμπέρασμα, είσαι ο μεγάλος σάκης
αν στο έλεγε η αννούλα θα σου καλάρεσε ο συνειρμός.
εγώ πάντως ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κάνω λογοπαίγνιο
Δεν ειναι θεμα καλυτερου η χειροτερου, μπορεις να αποκαλεις τον εαυτο σου οπως θελεις ειναι δικαιωμα σου, αλλα μην εχεις ψευδαισθησεις οτι δεν εισαι βιζιτα, πουτανα η οπως αλλιως θες να χαρακτηριστεις.Ναι εννοώ όχι βιζιτα απλα σουπερ ντουπερ τρισμεγιστη πουταναρα, εντάξει καλύτερα τώρα?
Είναι ανεξήγητο γιατί είμαι ευγενής άνθρωπος κ.δεν αφήνω να καταλάβει ο παρτενέρ ποτε έχω ξενερωσει τη ζωαρα μ αφού θέλεις να στο πω ωμάΓια αυτο και ζητησα σορρυ αν κανω λαθος για τα νευρα
Ηια το ανεξηγητο ομως δεν κανω λαθος
Τελος παντων.. εσυ ξερεις
Ρε κοροιδαμεγάλε σάκη η άννα έχει μάτια μόνο για μένα, στο λέει πλαγίως. τι δεν καταλαβαίνεις?
γενικά είμαι συμπαθέστατος τύπος.Ετσι όπως πάμε πιο πολύ θα συμπαθεί εσένα χαχα
Καμία ψευδαίσθηση δεν έχω κ όπως βλέπεις ουτε κ κρυβομαι καθόλου. Η ταμπέλα π.δίνω στον εαυτό μ είναι δικός κ λογαριασμός, το έχουμε ξαναπειΔεν ειναι θεμα καλυτερου η χειροτερου, μπορεις να αποκαλεις τον εαυτο σου οπως θελεις ειναι δικαιωμα σου, αλλα μην εχεις ψευδαισθησεις οτι δεν εισαι βιζιτα, πουτανα η οπως αλλιως θες να χαρακτηριστεις.
Καλες δουλειες να εχεις !