Sxolhasths
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2014
- Like
- 1.016
- Πόντοι
- 200
Καθηγητής.-Από γνωστά
Γιώτης
Αλατορίγανη
Βομβίδια
Πιο underground
Κώστας σε ένα στενό στην Τούμπα
Κώστας περιοχή Βαρδαρίου
Καθηγητής.-Από γνωστά
Γιώτης
Αλατορίγανη
Βομβίδια
Πιο underground
Κώστας σε ένα στενό στην Τούμπα
Κώστας περιοχή Βαρδαρίου
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.Δεν άλλαξε τύπε. Απλά μέχρι αύριο θα είναι σε διακοπές και προφανώς δεν ασχολείται με μηνύματα. Κάνε υπομονή όπως όλοι, θα γυρίσει και θα βάλει τα πράγματα στην σειρά.
Από οτι είχε πει αυτό το διάστημα το είχε προγραμματίσει να φύγει γιατί το καλοκαίρι δεν κατάφερε να πάει πουθενά. Αν είχε αποφασίσει να εξαφανιστεί δεν θα ανακοίνωνε ημερομηνία επιστροφής με υποσχέσεις για ραντεβού. Φαντάζομαι οτι επειδή είναι με κοντινά της πρόσωπα δεν μπορεί να απαντάει σε bou και βάιμπερ. "Τι γίνεται Άννα, ποιός σου έστειλε;" "-Τιποτα κάποιοι καυλιαρηδες θέλουν ραντεβού και να καυλαντισουν με μηνύματα" Δεν μου είναι λογικό.Τελευταία ήταν λίγο περίεργη, σαν να ήταν λυπημένη, σαν να ντρεπόταν...σαν να είχε άγχος. Δεν θα μου κάνει εντυπωση αν εξαφανιστεί έτσι ξαφνικά.
Καλώς όρισες!!!Kαλησπέρα σε όλους!!!
Να ευχηθώ σε όλους μας μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία, χαρές και μια χρονιά που να πιστεύουμε, να υπομένουμε,να συγχωρούμε και να αγαπούμε!
Ότι και να μας συμβαίνει να το δεχόμαστε με ηρεμία αλλά και με την ακλόνητη πεποίθηση ότι τίποτε δε μασ συμβαίνει που δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε!
Επέστρεψα από το ταξίδι μου αλλά αδιαθέτησα σήμερα....οπότε και ακύρωσα και τα ραντεβού μου των επόμενων ημερών...
Θα σας ενημερώσω όταν θα μπορώ να βρεθώ και πάλι μαζί σας!
Λόγω εξεταστικής μέχρι και τον Φεβρουάριο θα κάνω πολύ περιορισμένα ραντεβού.
Θα απαντήσω σε όλους σας στα μυνήματα!
Εύχομαι να περάσατε και εσείς πολύ όμορφα!
Είμαστε σε επικοινωνία!
Καλή χρονιά και σε εσένα με υγεία και ότι άλλο ποθείςKαλησπέρα σε όλους!!!
Να ευχηθώ σε όλους μας μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία, χαρές και μια χρονιά που να πιστεύουμε, να υπομένουμε,να συγχωρούμε και να αγαπούμε!
Ότι και να μας συμβαίνει να το δεχόμαστε με ηρεμία αλλά και με την ακλόνητη πεποίθηση ότι τίποτε δε μασ συμβαίνει που δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε!
Επέστρεψα από το ταξίδι μου αλλά αδιαθέτησα σήμερα....οπότε και ακύρωσα και τα ραντεβού μου των επόμενων ημερών...
Θα σας ενημερώσω όταν θα μπορώ να βρεθώ και πάλι μαζί σας!
Λόγω εξεταστικής μέχρι και τον Φεβρουάριο θα κάνω πολύ περιορισμένα ραντεβού.
Θα απαντήσω σε όλους σας στα μυνήματα!
Εύχομαι να περάσατε και εσείς πολύ όμορφα!
Είμαστε σε επικοινωνία!
Αν έχεις κάνει συνάντηση κάνε κανένα ραπορτοΚαλό κορίτσι καλό χαρακτήρας αξίζει τα λεφτά της
Έχει ρίξει μαύρη πέτρα στα μηνύματα (τα δικά μου τουλάχιστον). Νομίζω οτι η εξεταστική είναι μπροστά και λογικά γι'αυτό απέχει. Ας μας πει κανένας γκαυλιάρης αν έχει κάνει στα κοντά ραντεβού γιατί η ίδια δεν το είχε αποκλείσει.Τι παίζει τελικά με την Άννα πέρασε τα μαθήματα;
Δουλεύει;
Συναντήθηκε κανένας να μας δώσει info η όλοι στη μουγκα;
Abbi pazienza amico mio...torneraΈχει ρίξει μαύρη πέτρα στα μηνύματα (τα δικά μου τουλάχιστον). Νομίζω οτι η εξεταστική είναι μπροστά και λογικά γι'αυτό απέχει. Ας μας πει κανένας γκαυλιάρης αν έχει κάνει στα κοντά ραντεβού γιατί η ίδια δεν το είχε αποκλείσει.
Μερικοι θα έχουν κανει, αλλα ενημερωση μηδεν ως συνηθως.Έχει ρίξει μαύρη πέτρα στα μηνύματα (τα δικά μου τουλάχιστον). Νομίζω οτι η εξεταστική είναι μπροστά και λογικά γι'αυτό απέχει. Ας μας πει κανένας γκαυλιάρης αν έχει κάνει στα κοντά ραντεβού γιατί η ίδια δεν το είχε αποκλείσει.
λα σουσουρελά....λα σουσουρελά!Abbi pazienza amico mio...tornera
Τι μλκ είσαι???!!!λα σουσουρελά....λα σουσουρελά!
Εσύ έχεις και ένα δωράκι να εξαργυρώσεις εδώ πέρα εεεελα σουσουρελά....λα σουσουρελά!