james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 19.386
- Πόντοι
- 11.645
που το θυμάσαι ρε? εδώ το εχω ξεχάσει ήδη εγώ...Εσύ έχεις και ένα δωράκι να εξαργυρώσεις εδώ πέρα εεεε![]()
που το θυμάσαι ρε? εδώ το εχω ξεχάσει ήδη εγώ...Εσύ έχεις και ένα δωράκι να εξαργυρώσεις εδώ πέρα εεεε![]()
που το θυμάσαι ρε? εδώ το εχω ξεχάσει ήδη εγώ...![]()
Τρώω καθημερινά μαύρη σοκολάτα και φιστίκια και έχω καλή μνήμηπου το θυμάσαι ρε? εδώ το εχω ξεχάσει ήδη εγώ...![]()
Θελεις να την φιστικωσειςΤρώω καθημερινά μαύρη σοκολάτα και φιστίκια και έχω καλή μνήμη![]()
Προσπαθεί με μια <γατούλα> τώρα τελευταία, ζιγκολο θα μας γίνει, θα τον χάσουμε στα παρίσιαΘελεις να την φιστικωσεις![]()
Εξαρτάται για ποια αναφέρεσαιΘελεις να την φιστικωσεις![]()
Και αυτό πρόλαβες και το είδες ρε μνπν;Προσπαθεί με μια <γατούλα> τώρα τελευταία, ζιγκολο θα μας γίνει, θα τον χάσουμε στα παρίσια![]()
Λες να μας κανει τετοια ζημιαΠροσπαθεί με μια <γατούλα> τώρα τελευταία, ζιγκολο θα μας γίνει, θα τον χάσουμε στα παρίσια![]()
Sugar boy ο ξα σου λέω, sugar boy.............................Λες να μας κανει τετοια ζημια![]()
Μνπνο boy θα ελεγαSugar boy ο ξα σου λέω, sugar boy.............................
Παρολιγο να σε παρέθετα, αλλά την γλίτωσες. ...Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και αυτό πρόλαβες και το είδες ρε μνπν;
Ρε συ μπαίνει τσουπ και χτυπαέι σαν κόμπρα, μεγάλος γόης μας προέκυψε. Λίγο στα duo δεν έχει επιτυχίες, αλλά θα τον διδάξω που θα πάει...............Μνπνο boy θα ελεγα![]()
1/2 επιτυχία είμαι στα duo μέχρι στιγμήςΡε συ μπαίνει τσουπ και χτυπαέι σαν κόμπρα, μεγάλος γόης μας προέκυψε. Λίγο στα duo δεν έχει επιτυχίες, αλλά θα τον διδάξω που θα πάει...............![]()
Φτιαχνει και πρωινο στα κοριτσια!δεν το εμαθες απο εμενα!Ρε συ μπαίνει τσουπ και χτυπαέι σαν κόμπρα, μεγάλος γόης μας προέκυψε. Λίγο στα duo δεν έχει επιτυχίες, αλλά θα τον διδάξω που θα πάει...............![]()
Τάφος, κάτι πρόσεξα βέβαια αλλά το λίπος δεν μ αρεσε που είπε, μη μας έρθει τίποτα ξόφαλτσα.........Φτιαχνει και πρωινο στα κοριτσια!δεν το εμαθες απο εμενα!
Καποια πουστια θα ειναι!θα το μαθωΤάφος, κάτι πρόσεξα βέβαια αλλά το λίπος δεν μα αρεσε, μη μας έρθει τίποτα ξόφαλτσα.........![]()
Θα την αφήσουμε ελεύθερη, αν δεν γυρίσει σημαίνει οτι δεν την είχαμε ποτέAbbi pazienza amico mio...tornera
Ανυπόμονοι @anna! μου, έχουμε πάθει στέρηση ΑννούλαςΚαλησπερα σε όλους!
Εύχομαι να είστε όλοι καλά!
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα αργήσω ακόμα να κάνω ραντεβού λόγω υποχρεώσεων.
Δεν έχω κάνει κανένα ραντεβού απο πριν τα Χριστουγεννα
Δεν είναι ότι αγνοώ κάποιους προς Θεού.
Ειλικρινά δεν έχω κάνει κανένα.
Καλή συνέχεια σε όλους και τα λέμε από κοντά σε λίγο καιρό.
Δεν χρειάζεται να απολογείσαι , μπορείς να πείς είμαι καλά θα τα πούμε αργότερα.Καλησπερα σε όλους!
Εύχομαι να είστε όλοι καλά!
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα αργήσω ακόμα να κάνω ραντεβού λόγω υποχρεώσεων.
Δεν έχω κάνει κανένα ραντεβού απο πριν τα Χριστουγεννα
Δεν είναι ότι αγνοώ κάποιους προς Θεού.
Ειλικρινά δεν έχω κάνει κανένα.
Καλή συνέχεια σε όλους και τα λέμε από κοντά σε λίγο καιρό.
Προφανώς κάποιοι είναι πρηχτες κ γιαυτό αναγκάζεται να απολογηθεί η κοπέλαΔεν χρειάζεται να απολογείσαι , μπορείς να πείς είμαι καλά θα τα πούμε αργότερα.