jackie_jackie
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2015
- Like
- 461
- Πόντοι
- 21
Έπαθες κάτι? Χρειάζεσαι βοήθειά? Μπορεί να είμαστε λίγο μαλαπέρδες αλλά είμαστε άνθρωποι.
Σημασία έχει να είσαι καλά και ο λόγος της αποχής αυτής να μην είναι υγείας. Όλα τα άλλα διορθώνονται ή περέρχονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.Και θα περάσει και άλλος καιρός που θα είμαι σε αποχή!
έλα βιβλιοθήκη ΑΠΘ κερνάω καφε για διάβασμαΚαι θα περάσει και άλλος καιρός που θα είμαι σε αποχή!
Άσε ρε πονηρέ , έχω δεί τσόντα που ξεκινάει έτσιέλα βιβλιοθήκη ΑΠΘ κερνάω καφε για διάβασμα
Καλημέρα!Έπαθες κάτι? Χρειάζεσαι βοήθειά? Μπορεί να είμαστε λίγο μαλαπέρδες αλλά είμαστε άνθρωποι.
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τα καλά λόγια όλους.Σημασία έχει να είσαι καλά και ο λόγος της αποχής αυτής να μην είναι υγείας. Όλα τα άλλα διορθώνονται ή περέρχονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Να ξέρεις Άννα μας ότι σεβόμαστε τον χρόνο της απουσίας σου και τους λόγους της , και ότι πρέπει να έχουμε υπομονή όλοι μας για να επιστρέψεις σε κανονικούς ρυθμούς.
Είσαι πολύτιμος χαραχτήρας, και σου αξίζουν πολλά !! Μακάρι να είχαμε όλοι μας λίγη από την ευαισθησία σου !!
Καλή επιτυχία να πετύχεις ότι στόχο έχεις βάλει και να είσαι γερή και δυνατή.Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τα καλά λόγια όλους.
Ο λόγος είναι η εξεταστική μου
Είμαι πολύ καλά στην υγεία μου!
Απλά μαζί με την δουλειά της ο οποίας μείωσα τις ώρες αυτό το καιρό δεν μου φτάνουν οι ώρες για τις απαιτήσεις της εξεταστικής.
Ένα ραντεβού που κάνω μου αφαιρεί από το διάβασμα 4 ωρες
Δυο ώρες το ραντεβού και μια ώρα πριν να ετοιμαστώ και μια ώρα μετά να επιστρέψω , να κάνω μπάνιο ,να φτιάξω ένα καφε
Έφυγε το 4 ωρο
Όποτε θα ολοκληρώσω με το διάβασμα και επιστρέφω!
Σας ευχαριστώ όλους πολύ πολύ!
Ξυπνάω από τώρα για να διαβάσω από τις 4:00 και να προλαβαινω
Φιλία πολλά!
Καλή επιτυχία, μακάρι να πετύχεις ότι θέλεις και να επιστρέψεις δυναμικάΕυχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τα καλά λόγια όλους.
Απλά μαζί με την δουλειά της ο οποίας μείωσα τις ώρες αυτό το καιρό δεν μου φτάνουν οι ώρες για τις απαιτήσεις της εξεταστικής.
Δυο ώρες το ραντεβού και μια ώρα πριν να ετοιμαστώ και μια ώρα μετά να επιστρέψω , να κάνω μπάνιο ,να φτιάξω ένα καφε
Έφυγε το 4 ωρο
Φιλία πολλά!
καλη επιτυχια να εχεις στην εξεταστικηΕυχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τα καλά λόγια όλους.
Έφυγε το 4 ωρο
Φιλία πολλά!
Αννούλα μουΣας ευχαριστώ όλους πολύ πολύ!
Η θετική ενέργεια είναι σε όλα σημαντική!
Όλα Χ από ημίχρονο...Αννούλα μου
Ίντερ - Μονακό
Γιουβέντους - Μπενφίκα
Μπαρτσελόνα - Αταλάντα
PSV - Λίβερπουλ
Τι να τα παίξω στο στοίχημα αύριο;![]()
Ούτε με σφαίρες..Όλα Χ από ημίχρονο...![]()
Ωραίο λεξιλόγιο νεαρέ μου...αφήστε το κορίτσι να διαβάσει...κυρία Αννα θέλω να σας ξεπατώσω πολύ! Δε μπορώ άλλο
και γω έχω εξεταστική, απλά θέλω να δώσω και το μάθημα της κυρίας Αννας!Ωραίο λεξιλόγιο νεαρέ μου...αφήστε το κορίτσι να διαβάσει...