Καλή χρονιά Άννα και καλό κουράγιο με την εξεταστική!
Να πω εδώ και εγώ την εμπειρία μου με την Άννα. Γενικά συμφωνώ με όσα μοιράστηκαν οι περισσότεροι εδώ. Είναι μια ωραία γυναίκα κατά την άποψή μου με πολύ όμορφο χαρακτήρα που σε κάνει να νοιώθεις άνετα από την πρώτη στιγμή. Η επικοινωνία ήταν εύκολη εκείνη την περίοδο και το ραντεβού κλείστηκε για μετά από δυο μέρες απο την πρώτη συνομιλία.
Η συνάντηση ήταν πριν κάποιο καιρό σε ξενοδοχείο και με το που ήρθε με ρώτησε αν θα συνεχίσουμε, πολύ σεβαστό.
Έχω να πώ ότι ήταν πεντακάθαρη και με πολλή όρεξη και διάθεση που σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα αμέσως. Κορμί όμορφο καθημερινό με υπέροχο φτιαχτό στήθος.
Το εξαντλήσαμε το δίωρο με τρείς απολαυστικές καταθέσεις.
Εντυπωσιακό στοματικό κατα την άποψή μου με αρκετό σάλιο και προσπάθεια να τον πάρει όλο. Στη συνέχεια, δυνατό σφυροκόπημα από πίσω όπου πριν αρχίσουμε μου είπε πονηρά ότι θέλει να την πάρω άγρια και να μην το παίξω πολύ προσεκτικός, κάτι που με έφτιαξε να πω την αμαρτία μου!
Στο ενδιάμεσο μπανάκι και κουβέντα με νόημα και όχι ότι να'ναι απλά να είχαμε να λέγαμε, που κάνει ακόμα πιο απολαυστική την όλη εμπειρία.
Γενικά μια πολύ όμορφη συνάντηση με μια υπέροχη κοπέλα που ελπίζω να επαναλλάβουμε κάποια στιγμή.