Anna_Pipinaki
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 20.434
Νασαι καλα αννουλα να παιρνας τέλεια και όμορφαΚαλο απογευμα μωρα μου...
Η επόμενη φωτογραφία να είναι κοντινή στις βυζάρες σου!!!Καλο απογευμα μωρα μου...
Ωραίος φίλε! Είναι ακριβώς όπως τα λες!Για το φίλο που ρώτησε πιο πριν και για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Η Άννα δεν είναι κουλτουριαρογκόμενα, δεν είναι δηλαδή κατάλληλη για φιλοσοφικές συζητήσεις. Επίσης δεν είναι κατάλληλη για μοντέλο, παρά το ότι έχει τις σωστές αναλογίες δεν τις έχει αξιοποιήσει, επεξεργαστεί, είναι εντελώς ακατέργαστη. Τέλος προσωπικά και ανεξάρτητα από τη δουλειά που κάνει δεν τη βρίσκω ερωτεύσιμη, άλλοι μπορεί αυτά είναι γούστα.
Η Άννα όμως είναι γυναίκα για γαμήσι! Προφανώς και κάνει αυτή τη δουλειά για τα λεφτά αλλά της αρέσει να γαμιέται, τουλάχιστον αυτό είχα εισπράξει εγώ και παραπάνω από μια φορά. Γιατί επί τέλους και μοντέλα διάφορα έχω πάρει με πλήθος εξωφύλλων σε αντρικά περιοδικά κι όταν τελείωνε το ραντεβού έλεγα "Τώρα τί ήταν πάλι αυτό; Κατάλαβε τίποτα αυτή ή μπα;" Με την Άννα ωστόσο δεν το είχα ποτέ εισπράξει αυτό, αντίθετα είχα σχεδόν πάντα την αίσθηση ότι και και η συνάντησή μας είχε ήδη διαρκέσει πολύ ήθελε κι άλλο, το έλεγε και το έδειχνε!
αννουλα τι φοβερη κορμαρα εχεις τι βυζαρες ειναι αυτες τι μ....ακι απιστευτο που εχεις . μπραβο σου εισαι κουκλαρα οτι και να λεμεΚαλησπερα γλυκα μου μωρα...
ε καλα δεν ειναι και σαν την Πελοποννησο,αλλα ουτε και πιπινακι.πόσο χρονών είναι η Αννούλα περίπου?
Καλησπερα γλυκα μου μωρα...