ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.252
- Πόντοι
- 5.006
Άσε μαν χαλασε ο κόσμος..τι να κανω αδελφε μου με αυτα που βλεπω εδω περα μια ωραια πρωία θα κανω παραθεσεις στον εαυτο μου
Άσε μαν χαλασε ο κόσμος..τι να κανω αδελφε μου με αυτα που βλεπω εδω περα μια ωραια πρωία θα κανω παραθεσεις στον εαυτο μου
αδελφέ επειδή εμπιστεύομαι την άποψη σου και επειδή ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη, έχεις πάρει να μου πεις τι και πως?Συμφωνω μεχρι κεραιας!
Αναφερομενος γενικως και οχι αυστηρα για το παρον νημα
εχω ηδη καταθεσει την θετικη μου γνωμη περι dislike στα ποστ οπως και στις κριτικες.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ευδοκιμει στα φορουμ και στα σοσιαλ.
Θεωρω οτι η γνωμη-αποψη πρεπει να βασιλευει με βαση σεβαστα επιχειρηματα.
Παραδειγμα: σας αρεσει κατι; ναι η οχι; αιτιολογειστε παρακαλω.
Αλλιως τι σοι αντικειμενικοτητα/ελευθερια λογου ειναι αυτη;
αν σου αρεσει κατι λες ναι κι αν δεν σου αρεσει, δεν μιλας;
αδελφέ επειδή εμπιστεύομαι την άποψη σου και επειδή ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη, έχεις πάρει να μου πεις τι και πως?
ενταξεί απλά επειδή είδα διαβάζοντας σε ότι ίσως γνωρίζεις και έχεις εμπειρία για αυτό ρώτησα!Αδελφε εγω εμπιστευομαι μονο οσους γνωριζω η εχουμε μιλησει πολυ.
Δεν εχω τιποτα να σου πω παρα μονο να παιρνεις οτι σου αρεσει στο ματι
κι οτι σε συμβουλευει η καυλα σου.
Προτιμώ το κατσικάκι.Κατσε λιγο να μαζεψω τα σαλια απο τα δεκανικια του νηματος μην πεσει και κανεις...
Μην ενοχλειστε οι υπολοιποι...
Πασχα ερχεται, τι καλυτερο απο ευπεπτο μοσχαρακι γαλακτος...καλα ψωνια σε ολους!
ενταξεί απλά επειδή είδα διαβάζοντας σε ότι ίσως γνωρίζεις και έχεις εμπειρία για αυτό ρώτησα!
Προτιμώ το κατσικάκι.
Ζωγραφιά!!!!Να εχετε ενα ομορφο και γλυκο απογευμα...
Αυτή είναι φωτογραφία!!!Καλησπερα και καλη εβδομαδα μωρα μου...
τελικά φίλτατε στην ειρωνια είσαι πρώτος, στις κακίες είσαι πρώτος αλλά να μας πείς ή να μας γράψεις καμία κριτική είσαι ανίκανος!
Τώρα κατάλαβες γιατί στην πέσανε πιο πίσω ή ακόμα?
Υ.Γ σιγά μην χρειαστώ την άποψη σου για την κοπέλα!
ανεβασε και ενα βιντεακι σου να μας στειλεις αδιαβαστους......Καλησπερα και καλη εβδομαδα μωρα μου...
σ'αγαπώ!Σε εμενα απευθυνεσαι αφου εμενα ρωτησες. Αλλη φορα να παραθετεις. Δεν δαγκωνω.
Σου εχω απαντησει μια χαρα αλλα βλεπω επεστρεψες. Χαιρομαι.
Απαντω μονο οταν μου απευθυνουν τον λογο ξεκαθαρα και μονο οταν θελω.
Σχολιαζω μονο οταν θελησω και βλεπω μια χαρα.
Κατσε εσυ να διαβαζεις κριτικες. Ειναι ενα χομπυ κι αυτο.
Μπράβο Άννα μου,αυτή είναι φωτογραφία!!!Καλημερα μωρακια μου...