Anna_Pipinaki
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 20.434
Καλο μηνα σε ολα τα μωρα μου...
Αρχίζεις και Bigdaddyζεις επικίνδυνα για ψάξου λίγο.test covid έχεις κάνει καθόλου καλοπροαίρετα πάντα.
καμιά σχέση άλλα για πες μας εσύ που μάλλον την ξέρεις εχει κάνει ?Αρχίζεις και Bigdaddyζεις επικίνδυνα για ψάξου λίγο.
και μη με συγκρίνεις με τον μουνοδουλο BigdaddyΑρχίζεις και ζεις επικίνδυνα για ψάξου λίγο.
Ένα μήνα προφίλ και απέκτησες τόσο εμμονή με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Δεν μας πείθεις. Ξεκινάει Τετάρτη κρίση μου φαίνεται. Δεν βαριέσαι να φτιάχνεις ψεύτικα προφίλ; Δεν συγκρίνεστε απλά ταυτίζεστε.και μη με συγκρίνεις με τον μουνοδουλο Bigdaddy
Θα σε διορθώσω συνάδελφε είναι η τέταρτη κρίση.Τα βρηκε φτηνα αλλα ητανε ληγμενα....Η season 3 με νεα επισοδεια μολις αρχισε. ....
Εσύ έχεις κάνεικαμιά σχέση άλλα για πες μας εσύ που μάλλον την ξέρεις εχει κάνει ?
Ρε παίχτη μας τα έχει ζαλίσει ...αν δεν σου κάνει η κοπέλα πήγαινε άλλου να την παίξειςκαι μη με συγκρίνεις με τον μουνοδουλο Bigdaddy
Χαχαχαχαχαχαχα ..... Ένταξη στο τέλος το τερμάτισες....!!!!1 ωρα με 80 ευρω για 2 ζαριες ειναι καλα με το σερβιτσιο που λεει
αλλα οχι για τετοια εμφανιση. Θα επρεπε να ριξει λεφτα πανω της αφου εβγαλε.
Υπαρχουν τυπισσες που εχουν ριξει μπαγιοκο και προσεξαν την δουλεια τους.
Αναβαθμιστηκαν πολυ και βγηκαν κερδισμενες.
Προσωπικα οπως ειναι και χωρις να θελω να την προσβαλλω
σπαω κουμπαρα και ενα εικοσαρικο το δινω. Μονο πιπα ομως.
Στο γαμησι θελω να πληρωθω.
Ακούς φωνές?? ψάξτο λίγο...το κακό είναι οτι εχει πει διάφορα σε πελάτες που δεν θυματε τι και σε ποιους φίλε μου Panos
Αλλοι '' Χανουν επισοδεια'' !!! ....εγω ολοκληρη σεζον!!!!!;;;;Θα σε διορθώσω συνάδελφε είναι η τέταρτη κρίση.