Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
στο οποίο συμμετέχουμε όλοι γιατί είμαστε περίεργοι και κουτσομπόληδεςαυτή η ιστορία πιστεύω ότι είναι ένα καλοστημένο πρόμο σενάριο ...
αθάνατο θρέντ
στο οποίο συμμετέχουμε όλοι γιατί είμαστε περίεργοι και κουτσομπόληδεςαυτή η ιστορία πιστεύω ότι είναι ένα καλοστημένο πρόμο σενάριο ...
???στο οποίο συμμετέχουμε όλοι γιατί είμαστε περίεργοι και κουτσομπόληδες
αθάνατο θρέντ
Χαιρέτησε δεν μπορεί να απαντήσειαυτή η ιστορία πιστεύω ότι είναι ένα καλοστημένο πρόμο σενάριο ...
τι ακριβως εχω γραψει που... δεν ισχυει?Ωπα ωπα ρε παιδια πριν γραψετε κατι μπειτε για λιγο στην ψυχολογια της κοπελας βομβρδιζετε το νημα της καιρο τωρα απο καποιον που της εχει κανει την ζωη της κολαση .στο τελευταιο μας ραντεβου η κοπελλα μου εδειξε μερικες απο τις απειλες που δεχετε συτη και ολη της η οικογενεια απο αυτον τον ψυχακια, θα κοκκινησει η ντροπη απο αυτα που της γραφει.Αντεδρασε η Αννα γιατι ολο αυτο ξεπερασε καποια ορια του επιτρεπτου ξεπερασε τα ορια της αυτοσυγκρατησης.Οταν σας δειξει τι της γραφει θα θυμωσετε και εσεις για αυτο δικαιολογειτε η απαντηση της αν και για εμενα επρεπε να του δειξει πληρη αδιαφορια οπως του πρεπει.......Για μενα η Αννα ειναι απο τα πιο γλυκα παιδια του bou και τουλαχιστον σε εμενα εχει φερθει αψογα....Οσο για σενα κυριε gasper το μονο που κανεις σε αρκετα κοριτσια εδω μεσα ειναι να τα κατηγορεις για να προμοταρεις τις δικες σου επιθυμιες σε ξερουμε καλα τι παιζεις......
DEN μπορει να απαντησει εχει αποδημήσειτι ακριβως εχω γραψει που... δεν ισχυει?
προμοταρω...ποιες?
πες μας σε παρακαλω ...τι ξερεις?
Γινε συγκεκριμενος
Ποιός τον "έφαγε";DEN μπορει να απαντησει εχει αποδημήσει
κλωνοκαταστασηΠοιός τον "έφαγε";
Υπάρχουν κλώνοι ακόμα τυπεκλωνοκατασταση
Αστικός μύθος, κύριε.Υπάρχουν κλώνοι ακόμα τυπε
Έλεγα και εγώ κύριε..Αστικός μύθος, κύριε.
δεν νομιζω ο μοναδικος πρεπει να ητανΥπάρχουν κλώνοι ακόμα τυπε
δεν νομιζω ο μοναδικος πρεπει να ηταν
T ι εχουμε; Κανουρια μπιγκνταντιαδα; Αναζωπυρωση; Τωρα με το κανονικο ονομα. Μπιγκνταντης! Τι εγινε ο WIZOFOS; ¨ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ...." Μας τελειωσε; Η ιδια εμμονη ! Η ιδια λυσσα! Ο ιδιος στοχος. '' ο μοναδικος μου στοχος ειναι να την καταστρεψω". Ετσι δηλωσε με το ονομα WIZOFOS. Οι καινουριοι στο φορουμ ειναι ο στοχος. Εμεις που ξερουμε την Αννα δεν το πιστευουμε γιατι ξερουμε οτι οι υπηρεσιες της κοπελας ειναι στην κορυφη VFM στην Αθηνα. Μην τον πιστευετε. Ουτε φωτοσοπ υπαρχει στις φωτογραφιες ουτε τπτ. Το ξερω καλα το μεγεθος του στηθους της κοπελας. Αφου ησυχασε για λιγο διαστημα ξαναμαζεψε τις υαινες και ξαναεπιτευηκε ο κυριος Μπιγκνταντης. Αλλα ομως νομιζω , χωρις να υποδεικνυω οτιδηποτε, οτι μια απλη διαγραφη του κλωνου Wizofos δεν αρκει για την αντιμετωπιση του φαινομενου. Προτεινω και την οριστικη διαγραφη του λογαριασμου Μπιγκνταντης. Στους δε οικειους του εν λογω κυριου να φριντισουν να παρασχουν ψυχολογικη υποστηριξη στον ανθρωπο τους γιατι ολοι οι δρομοι οδηγουν στο Δρομοκαιτειο!
Καλημέρα σας και καλό τριήμερο σε όλους. Λυπάμαι που πρέπει να ξανά αναφερθώ σε πράγματα που έχουμε ξεκαθαρίσει στο παρελθόν αλλά δυστυχώς πρέπει να το κάνω. Οι φωτογραφίες είναι 100% αληθινές. Υπάρχουν φωτογραφίες που με κολακεύουν και άλλες που δεν με κολακεύουν Και αυτό οφείλεται στο ότι οι λήψεις είναι ερασιτεχνικές. Όποιος έχει αμφιβολίες όταν με συναντήσει αν το θέλει Αν οι φωτογραφίες μου δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα θα επιβαρυνθω εγώ το δωμάτιο και δεν θα γίνει το ραντεβού. Όσο για την καταγωγή μου είναι πέρα για πέρα αναληθές ότι κατάγομαι από Αλβανία. Στο κάτω κάτω είναι ξεκάθαρο εδώ και πολύ καιρό όπως έχει και ο ίδιος ομολογήσει ότι έχει βάλει σκοπό να με καταστρέψει με καθε τρόπο Οπότε ότι και να πει είναι πέρα για πέρα κομμάτι της φαντασίας του. Τα φιλιά μου σε όλου
Καλημέρα αννούλα μπράβο σου δείχνεις το πόσο ειλικρινής είσαιΚαλημέρα σας και καλό τριήμερο σε όλους. Λυπάμαι που πρέπει να ξανά αναφερθώ σε πράγματα που έχουμε ξεκαθαρίσει στο παρελθόν αλλά δυστυχώς πρέπει να το κάνω. Οι φωτογραφίες είναι 100% αληθινές. Υπάρχουν φωτογραφίες που με κολακεύουν και άλλες που δεν με κολακεύουν Και αυτό οφείλεται στο ότι οι λήψεις είναι ερασιτεχνικές. Όποιος έχει αμφιβολίες όταν με συναντήσει αν το θέλει Αν οι φωτογραφίες μου δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα θα επιβαρυνθω εγώ το δωμάτιο και δεν θα γίνει το ραντεβού. Όσο για την καταγωγή μου είναι πέρα για πέρα αναληθές ότι κατάγομαι από Αλβανία. Στο κάτω κάτω είναι ξεκάθαρο εδώ και πολύ καιρό όπως έχει και ο ίδιος ομολογήσει ότι έχει βάλει σκοπό να με καταστρέψει με καθε τρόπο Οπότε ότι και να πει είναι πέρα για πέρα κομμάτι της φαντασίας του. Τα φιλιά μου σε όλους σας.
Αν όλα αυτά που λες είναι αλήθεια είσαι μεγάλος μάγκας και μπράβο σου .Καλησπέρα σε όλους.
Έφτιαξα αυτόν τον λογαριασμό για να μπουν στη θέση τους κάποια πράγματα γιατί τον τελευταίο καιρό βλέπω πράγματα και έχω φριξει.
Καταρχάς είμαι το άτομο που είχα τον λογαριασμό Bigdaddysss μέχρι πριν κάτι μήνες που σταμάτησα να ασχολούμαι.
Έχω σταματήσει να ασχολούμαι και με την κοπέλα και με τον αγοραίο γενικά γιατί κάνω αλλά πράγματα στη ζωή μου.
Με την Άννα είχαμε κάποια σχέση κάποτε (μλκιες, σεξ κάναμε ) και όντως είχαμε τσακωθεί κτλ και σταματήσαμε να βλεπομαστε. Εγώ μετά από αυτά σταμάτησα την οποιαδήποτε επαφή μαζί της και αφιερώθηκα και στα μαγαζιά μου και στην οικογένεια μου.
Κάποτε την βοήθησα με τους λογαριασμούς κτλ και της είχα ανοίξει και κάποια mail για δικιά της χρήση βάζοντας έναν κωδικό που χρησιμοποιώ κατά κόρον και που είχα και στον δικό μου λογαριασμό στο μπουρδέλα.
Λογικά κάποιος (δεν κατονομάζω γιατί δεν γνωρίζω) τον είχε πάρει και έγραφε ότι έγραφε...πλέον μάλλον τον έχει αλλάξει γιατί δεν μπορώ να μπω κιόλας.
Δεν είχα σκοπό καν να γράψω αλλά βλεπω κάτι βλακειες περί νύχτας κτλ και θα Μου φύγουν και τα μαλλιά που δεν έχω. Σε λίγο θα πάθει και τίποτα και θα μου ζητάνε και ευθύνες.
Δεν έχω λοιπόν καμία απολύτως σχέση με όλες αυτές τις βλακείες που έγραφε ο λογαριασμός και όχι μόνο δεν έχω σχέση...αλλά δεν μπαίνω ούτε έχω σκοπό να μπαινω εδώ γιατι πραγματικά δεν έχω κανέναν λόγο.
Δεν με ενδιαφέρει ούτε τι κάνει η κοπέλα , ούτε με ποιον είναι , ούτε αν δουλεύει ούτε τίποτα και ειλικρινά δεν δίνω δεκάρα.
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Τώρα ποιος ο σκοπός όλων αυτών δεν γνωρίζω πραγματικά αλλα έχω μείνει άναυδος από την όλη ευρηματικότητα και ίντριγκα λες και είμαστε στο καλημέρα Ζωή.
Καλά να περνάτε όλοι και θα κρατήσω κάτι που μου είχε πει κάποτε ένα μέλος που μου διαφεύγει ποιο ειναι.
Οι κοπέλες είναι καλές για 1 ώρα και μετά να φεύγουμε. Και για αυτό τις πληρώνουμε. Για να φεύγουν. Εγώ το ακολούθησα και ησύχασε το κεφάλι μου , η δουλειά μου πάει σφαίρα, η οικογένεια μου ακόμα καλύτερα και όσο για τα κάποια λεφτά που μου έφαγε...της τα έχω χαρίσει προ πολλού.
Άλλωστε όσες κάνουν αυτή τη δουλειά πάντα μπατιρια καταλήγουν.
Αυτά και θα παρακαλούσα τους admin να bannαρουν το προφίλ Bigdaddysss καθώς δεν έχει καμία σχέση με τον παλιό του χρήστη.
Ευχαριστώ .
Διακοπή για διαφημίσειςsa budallallëk do të na thuash ...?
Για τη φώτο μαλάκα που λες είχε το χέρι που λείπει στο πρόσωπο και της έβαλα την καρδούλα τιποτένιε και πρόσεχε την αχαρνών την ξέρω σαν τη τσέπη μου φρόντησε αγγελικούλα μουΌσο για τις πλαστές φωτό όπως εκείνη που έβαλε με τους κοιλιακούς και χωρίς χέρι ...ακόμη και για εκείνη βγήκαν τα γνωστά τσιράκια να πουν ότι είναι αληθινή...
Ευτυχώς είναι τόσο αφελής που αποκατεστησε μόνη της την αλήθεια και έδειξε πως είναι πραγματικά.
Ναι, όσο συνεχίζει αυτή τη συμπεριφορά απέναντι μου, για εμένα δυνητικα είναι επικίνδυνη να κοροϊδέψει κι άλλους οπότε θα την κράζω σε πρώτη ευκαιρία.
Παλιά την λυπομουν που την εκμεταλλευονται, πλέον το χαίρομαι γιατί της αξίζει.
Πέστα χρυσόστομεΑρα καταλάβαμε τώρα τι έγινε. Τσίμπησες γιατί ήσουν ένα αβγαλτο παιδαρελι, ή το παιδί της μαμάς που στο σχολείο το είχαμε τρελάνει στην φάπα (κακό αυτό) ή μεγαλύτερος μαλακας στον πλανήτη ή όλα μαζί!!!
Παμπάλαια φωτο & αντισεξουαλική..Καλη εβδομαδα μωρα μου...