xxxjim
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 759
- Πόντοι
- 361
Το ωραιότερο στήσιμο........Καλησπερα και καλο απογευμα με πολλα χαμογελα...
Το ωραιότερο στήσιμο........Καλησπερα και καλο απογευμα με πολλα χαμογελα...
Εμ….στ' αρχιδια μας.
ξανα στ' αρχιδια μας.
Υ.Γ. και να σου πω και κατι αλλο?
στ' αρχιδια μας.
Το τέλειο στήσιμο στα τέσσερα...Καλησπερα και καλο απογευμα με πολλα χαμογελα...
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος ρέ φίλε!!! Μήν τό μαλώνεις το παιδί! Εγώ έβαλα καφέ καί πείρα καί κουλουράκι καί περιμένω νά ακούσω τόν πόνο του. Μήν τόν μαλώνεις καί φύγει γιατί θά πληρώσεις τόν καφέ!!!Στην περίπτωση σου ταιριάζει ,,,'' και όμως υπάρχουν ,ζούνε ανάμεσα μας ..'' .Τράβα ρε αγαπήσου ,πολύ σε ανεχτήκαμε μ@λ@κισμένο .
Ένα ροδοπέταλο λιγότερο και θα ήταν η τέλεια φωτοΚαλησπερα και καλο απογευμα με πολλα χαμογελα...
Ένα ροδοπέταλο λιγότερο και θα ήταν η τέλεια φωτο
Κανενας ερωτας δεν υπηρξε ποτε...Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος ρέ φίλε!!! Μήν τό μαλώνεις το παιδί! Εγώ έβαλα καφέ καί πείρα καί κουλουράκι καί περιμένω νά ακούσω τόν πόνο του. Μήν τόν μαλώνεις καί φύγει γιατί θά πληρώσεις τόν καφέ!!!
τυπε κουρασες ....σταματα να γραφεις παπατζες .... αν παντως χρειαστεις βοηθεια ο διοικητης στο δρομοκαΐτειο ειναι πολυ φιλοςΚανενας ερωτας δεν υπηρξε ποτε...
Θελω πραγματι τα χρηματα μου πισω και οι τροποι επιστροφης των χρηματων ειναι οι εξης:
1)Με καταθεση σε λογαριασμο εθνικης μεσω iban
2)Με το να παραδωσει το ποσον σε καποιο αστυνομικο τμημα και να περασω να τα παραλαβω...
Χερι με χερι ειναι δυσκολο να συναντηθω με το κορασιον διοτι κινδυνευει η σωματικη μου ακεραιοτητα.
Μην ασχολείστε καν, όσο ασχολείται κάποιος αυτός ο τύπος τόσο περισσότερο φτιάχνεται.τυπε κουρασες ....σταματα να γραφεις παπατζες .... αν παντως χρειαστεις βοηθεια ο διοικητης στο δρομοκαΐτειο ειναι πολυ φιλος
ρε συναγωνιστη ελεος ομως το εχει ξεχειλωσειΜην ασχολείστε καν, όσο ασχολείται κάποιος αυτός ο τύπος τόσο περισσότερο φτιάχνεται.
τυπε αν εσυ εχεις κανει καταγγελια εγω θα φαω τις κοτσιδες μου.... χρειαζεσαι επειγοντως ηλεκτροσοκ τρεξεΣοβαρα μιλαω..θελω τα χρήματα μου πισω...απο την μερια μου εχει ηδη ενημερωθει το υπουργειο προστασιας του πολιτη καιρο τωρα...απο κει και περα...ας κανει τη δουλεια του οπως πρεπει...
Ας ασχοληθουν οι αρμοδιοι...οτι προβλεπεται απο τη μερια μου το εκανα...ετσι ωστε να διεκδηκησω αν ηταν και δυνατον χρηματα πισω.τυπε αν εσυ εχεις κανει καταγγελια εγω θα φαω τις κοτσιδες μου.... χρειαζεσαι επειγοντως ηλεκτροσοκ τρεξε
αστο ετσι παιξε μπαλιτσα μοναχος ...... αν ποτε συνελθεις που πολυ αμφιβαλω εδω ειμαστεΑς ασχοληθουν οι αρμοδιοι...οτι προβλεπεται απο τη μερια μου το εκανα...ετσι ωστε να διεκδηκησω αν ηταν και δυνατον χρηματα πισω.
Γράψιμο στα αρχιδια μάς καί Άστον νά τραγουδάει μόνος τού.ρε συναγωνιστη ελεος ομως το εχει ξεχειλωσει
....αααα μαλιστα! Ρε μαγκα, αυτο ηταν λοιπον το ζητουμενο εξαρχης, να αναλαβεις το "προμοσιον" της κοπελας?!?!?!Νομιζω κιολας οτι εχει τελειωσει και ο χρονος της απο Αθηνα
Πρεπει να κανει το επομενο βημα προς επαρχια μερια
Να κανει πχ κονσομασιον σε κλαμπ..να ειναι μεσα σε στεγασμενο χωρο..μη γυρναει ολη μερα σα σκυλος στους δρομους...
Να δουλεψει περισσοτερο με στομα(λιγοτερα τσιπουκια,περισσοτερο λεγειν και διαλογον).
...μονο χρηματα ή δεχεσαι κ σε ειδος? Ας πουμε να σου επιστραφουν οι πουτσες που εριξες?!?!!?Ας ασχοληθουν οι αρμοδιοι...οτι προβλεπεται απο τη μερια μου το εκανα...ετσι ωστε να διεκδηκησω αν ηταν και δυνατον χρηματα πισω.
το πιο πιθανο ειναι οτι ειναι αυτο το ναυαγιο ο bigdaddysΓράψιμο στα αρχιδια μάς καί Άστον νά τραγουδάει μόνος τού.