Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 3.000
- Πόντοι
- 456
Κοίτα που ξύπνησε ο ποδολάγνος μέσα μου..!!!!Καλησπερα και καλη εβδομαδα αγορια με δυναμη τυχη και πολλα χαμογελα....
Κοίτα που ξύπνησε ο ποδολάγνος μέσα μου..!!!!Καλησπερα και καλη εβδομαδα αγορια με δυναμη τυχη και πολλα χαμογελα....
Δεν είναι κομψό ενας Κύριος να ζητάει πίσω χρήματα απο μια κοπέλα .Ακομα περιμενω να.μου επιστραφει το ποσον των 50€ minimum,απο το τελευταιο ραντεβου με.την αννα
Με αυτα τα χρηματα θα παω 5 φορες σε οικους Και καπως ετσι θα κλεισει το θεμα.
Ρε φίλε έλεος έλα να σου δώσω 50 να σταματήσεις την μιρλαΑκομα περιμενω να.μου επιστραφει το ποσον των 50€ minimum,απο το τελευταιο ραντεβου με.την αννα
Τύπε δεν σου φτάνει το ποσον των 50 euro για την περίπτωσή σου. Χρειάζεσαι πολλές επισκέψεις σε γιατρούς για να σε συνεφέρουν κάπως.Ακομα περιμενω να.μου επιστραφει το ποσον των 50€ minimum,απο το τελευταιο ραντεβου με.την αννα
Μη νομιζετε δηλαδη οτι ετρεχε ποτε κατι παραπανω με αννα,ποτέ δεν πληρούσε τις προυποθεσεις στα ματια μου για κατι παραπανω απο μπλα μπλα και παιξιμο μαλακιας στο σπιτι...συναντηθηκαμε καποιες φορες αλλα ποτέ δεν την ειδα για κατι σοβαρο ή παραπανω...ειναι σοβαρα αυτα που γραφω μη μου τη φορτωσουν ή μου την πλασαρουν σαν νυφη.Τύπε δεν σου φτάνει το ποσον των 50 euro για την περίπτωσή σου. Χρειάζεσαι πολλές επισκέψεις σε γιατρούς για να σε συνεφέρουν κάπως.
Ρε τράβα να μαλακιστείς παραπέρα και μην μας ζαλίζεις τα παπάρια.
Τυπε επειδή είναι σοβαρά αυτά που γράφεις σε διαβάζουμε..Μη νομιζετε δηλαδη οτι ετρεχε ποτε κατι παραπανω με αννα,ποτέ δεν πληρούσε τις προυποθεσεις στα ματια μου για κατι παραπανω απο μπλα μπλα και παιξιμο μαλακιας στο σπιτι...συναντηθηκαμε καποιες φορες αλλα ποτέ δεν την ειδα για κατι σοβαρο ή παραπανω...ειναι σοβαρα αυτα που γραφω μη μου τη φορτωσουν ή μου την πλασαρουν σαν νυφη.
Στην περίπτωση σου ταιριάζει ,,,'' και όμως υπάρχουν ,ζούνε ανάμεσα μας ..'' .Τράβα ρε αγαπήσου ,πολύ σε ανεχτήκαμε μ@λ@κισμένο .Μη νομιζετε δηλαδη οτι ετρεχε ποτε κατι παραπανω με αννα,ποτέ δεν πληρούσε τις προυποθεσεις στα ματια μου για κατι παραπανω απο μπλα μπλα και παιξιμο μαλακιας στο σπιτι...συναντηθηκαμε καποιες φορες αλλα ποτέ δεν την ειδα για κατι σοβαρο ή παραπανω...ειναι σοβαρα αυτα που γραφω μη μου τη φορτωσουν ή μου την πλασαρουν σαν νυφη.
big daddys εσυΜη νομιζετε δηλαδη οτι ετρεχε ποτε κατι παραπανω με αννα,ποτέ δεν πληρούσε τις προυποθεσεις στα ματια μου για κατι παραπανω απο μπλα μπλα και παιξιμο μαλακιας στο σπιτι...συναντηθηκαμε καποιες φορες αλλα ποτέ δεν την ειδα για κατι σοβαρο ή παραπανω...ειναι σοβαρα αυτα που γραφω μη μου τη φορτωσουν ή μου την πλασαρουν σαν νυφη.
Τυπε έχεις βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για μίστερ αρχιμαλακας 2023-29Μη νομιζετε δηλαδη οτι ετρεχε ποτε κατι παραπανω με αννα,ποτέ δεν πληρούσε τις προυποθεσεις στα ματια μου για κατι παραπανω απο μπλα μπλα και παιξιμο μαλακιας στο σπιτι...συναντηθηκαμε καποιες φορες αλλα ποτέ δεν την ειδα για κατι σοβαρο ή παραπανω...ειναι σοβαρα αυτα που γραφω μη μου τη φορτωσουν ή μου την πλασαρουν σαν νυφη.
Τυπε έχεις βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για μίστερ αρχιμαλακας 2023-29
Πρόσεξε μην τον πάρω πουλεν και μηδενίσει τα κοντέρ το αγόρι.. έχει σοβαρές προοπτικέςΤύπε, υπάρχει Επίτιμος Αιώνιος. Δεν τον αμφισβητείς τον Πίξουλα.
Τούτος, είναι σαν τον πίκερ. Ο πίξουλας, είναι μεγάλος μαλάκας , ατελείωτος , ανεξάντλητος.Πρόσεξε μην τον πάρω πουλεν και μηδενίσει τα κοντέρ το αγόρι.. έχει σοβαρές προοπτικές
στ' αρχιδια μας.Ακομα περιμενω να.μου επιστραφει το ποσον των 50€ minimum,απο το τελευταιο ραντεβου με.την αννα
ξανα στ' αρχιδια μας.Μη νομιζετε δηλαδη οτι ετρεχε ποτε κατι παραπανω με αννα,ποτέ δεν πληρούσε τις προυποθεσεις στα ματια μου για κατι παραπανω απο μπλα μπλα και παιξιμο μαλακιας στο σπιτι...συναντηθηκαμε καποιες φορες αλλα ποτέ δεν την ειδα για κατι σοβαρο ή παραπανω...ειναι σοβαρα αυτα που γραφω μη μου τη φορτωσουν ή μου την πλασαρουν σαν νυφη.
Οταν λες στ' αρχιδια μας, εννοεις... στ' αρχιδια μας δηλαδη;στ' αρχιδια μας.
ξανα στ' αρχιδια μας.
Υ.Γ. και να σου πω και κατι αλλο?
στ' αρχιδια μας.
ακριβως αυτο.Οταν λες στ' αρχιδια μας, εννοεις... στ' αρχιδια μας δηλαδη;