Anna_Pipinaki
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 20.434
Η καλύτερη.........Ένα όμορφο γλυκό απόγευμα και μια υπέροχη εβδομάδα....
Ω νά σού γαμήσω ......Τί τρύπες είναι αυτές καυλιάρα μου? ....Νά μήν ξέρεις σέ ποιά νά πρωτοετείς!...... κάυλαααααα...Ένα όμορφο γλυκό απόγευμα και μια υπέροχη εβδομάδα....
Τι έκανες ....να βάζεις ποιο συχνά κανένα βιντεάκιΈνα όμορφο γλυκό απόγευμα και μια υπέροχη εβδομάδα....
Ω νά σού γαμήσω ......Τί τρύπες είναι αυτές καυλιάρα μου? ....Νά μήν ξέρεις σέ ποιά νά πρωτοετείς!...... κάυλαααααα...
Τώρα το είδα.... Ε μέ τέτοια πού μάς δείχνει ή Αννούλα έχασα τό φώς μου....βοήθησε μέ Αννούλα!!!!! Πλίζ!!!...Πρυτανη το μυαλο στους φοιτητες σου το εχεις;
Να πρωτομπεις, οχι πρωτοετεις.
Χαχαχα!
Θέλω να το φάω ξανά!!Ένα όμορφο γλυκό απόγευμα και μια υπέροχη εβδομάδα....
πες τα Χρυσόστομε !Μύστες καλησπέρα , η Αννούλα από την πολλή διαφήμιση έχουν πάρει τα μυαλά της αέρα !!! Δείχνει στο δωμάτιο βιαστική να ξεπεταξουμε τον πελάτη να τελειώνουμε !!! Στο γαμησι επάνω ούτε να λίγο καβλιαρικους αναστεναγμούς έστω ψεύτικους να φτιάχτουμε να την ψωλοχυσουμε ; Τίποτα !!! Στον δεύτερο γύρο άχρωμο τσιμπούκι ούτε λαρυγισμους ;;; Τίποτα !!! Αννούλα παραγνωριστηκαμε μου φαίνεται !!! Μαύρο από δω και πέρα και δαγκωτο !!!
Καλό εργαλείο δείχνειςΟμορφο απογευμα να εχετε με πολυ καλη διαθεση....
Οταν αυξανεται η πελατεια,η ποιοτητα πεφτη!πες τα Χρυσόστομε !
Ολα μεσα φιλοςThroatfuck κάνει; Αφήνει να τελειώσεις όλος μέσα στο λαρύγγι;
ήμαρτονThroatfuck κάνει; Αφήνει να τελειώσεις όλος μέσα στο λαρύγγι;
Πω ρε φίλε..... Τι ξεμπροστιασμα!! Ευγε συναγωνιστή Κουμανιδα!Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...) - Page 38
Ξέρω ότι αρκετοί ίσως βγουν να κράξουν το θέμα... και κάποιοι να κάνουν χαβαλέ... αλλά γεγονός είναι ότι υπάρχει και τέτοια κατηγορία... Οπότε σε όποιον δεν αρέσει το θέμα ή έχει όρεξη για πλάκα...να πάει αλλού... Ζευγάρια swingers και άντρες που τους αρέσει να βλέπουν τη γυναίκα τους να...www.bourdela.com
Λουλα δεν ειναι μονο μια.....Λουλες υπαρχουνε πολλες! Ολα τα κοριτσια εχουν στραπον στη τσαντα τους γι αυτες!Πω ρε φίλε..... Τι ξεμπροστιασμα!! Ευγε συναγωνιστή Κουμανιδα!
Αδερφε σε κάτι διαφωνούμε. Συμφωνουμε σε όλα αλλά σε ένα διαφωνούμε. Μου αρέσει κι εμένα το γλυψιμο κωλοτρυπιδας. Αλλά όχι δάχτυλα και μαλακιες, εννοείται! Γλώσσα στο γκροβερ κυκλικά. Μέχρι εκεί.Λουλα δεν ειναι μονο μια.....Λουλες υπαρχουνε πολλες! Ολα τα κοριτσια εχουν στραπον στη τσαντα τους γι αυτες!
ΥΓ. Αααα.. και δεν ειναι μονο εδω αλλα παντου....Το Μπου βεβαια ειναι ενας απεραντος Λουλουδοτοπος! Λιββαδαρα!. Εδω διασκεδαζουν ! Βλεπεις αλλο που δε θελουν καποιες καπατσες! Κι ετσι ολοι βολευονται. Γιατι ποια Λουλα θα τολμισει να πει στη γυναικα του να του γλειψει την κωλοτρπιδα και να τον στραποναρει! Θα πεσει τσοκαρο στην κουρουπα!!!