Συνοπτικά σήμερα είδαμε το εργακι που όλοι αγαπήσαμε. Δηλαδή ο
@Bigdaddysss να «πενευει» την Άννα και τα υπόλοιπα μέλη να του απαντούν.
Το ξέρω ότι βρισκόμαστε στο μπου αλλά παρόλα αυτά θα προσπαθήσω να θέσω ένα λογικό ερώτημα :
Η Άννα σαν επαγγελματίας (μιλάω πάντα για μένα ) ήταν εντάξει . Δεν είναι το στανταρακι μου αλλά τις λίγες φορές που την είδα πέρασα καλά . Και το εύλογο ερώτημα είναι:
Ακόμα και να είναι αλήθεια ότι λέει ο
@Bigdaddysss για τον χαρακτήρας της αλήθεια τώρα ποιος χέστηκε ? (Όχι μόνο για την Άννα αλλά για όλες τις επαγγελματίες και για όλα τα μέλη του bou)
Για να το καλό ποιο λιανά : Αν εγώ διαβάσω μια αρνητική κριτική για μια κοπέλα μπορεί να την αποφύγω ώστε να μην φάω φόλα . Αντίστοιχα αν εγώ γραψω κακιά κριτική για μια κοπέλα του χώρου μπορεί να γλύτωσω κάποιον από το να φάει φόλα . Παρόλα αυτά εγώ θα λυπηθώ αυτον που πέταξε τα λεφτά του στον Κούβα ? Αντίστοιχα εμένα θα με λυπηθεί κανένας που πέταξα το ποσό που έδωσα στον κάλαθο των αχρήστων ? Η απάντηση στα ερωτήματα αυτά είναι «προφανέστατα όχι»
Άρα λοιπόν όσοι ασχολούμαστε με το σπορ μας νοιαζει η επαγγελματίας που θα συναντήσουμε με εμάς που θα βρεθεί να είναι εντάξει και μόνο αυτό . Από εκεί και πέρα σοβαρά τώρα ποιος νοιάζεται στα αλήθεια τι κάνει στην ζωή της η Άννα? Και κυρίως θα νοιαστω εγώ η θα νοιαστεί για μένα κάποιο μέλος του bou που όλοι είμαστε άγνωστοι μεταξύ μας ? Όποτε φίλτατε @bigdaddys Καταλαβενεις πως ότι και να γράψεις δεν έχει νόημα διότι σε ένα φόρουμ αγνώστων απλά κανείς δεν νοιάζεται για κανέναν (εδώ δεν νοιάζεται ο φίλος τον φίλο του και θα νοιαστεί ο άγνωστος για τον άγνωστο για σκέψου )
Το προσόν της Αννας είναι ότι παίρνει καλές πίπες και ότι ευγενική . Αυτό νοιαζει όσους την συναντήσουν .
Απο εκεί και πέρα όλα τα αλλά είναι απλά για να σπαμαρετε το νήμα .
Αυτα .. Αν συνεχίσετε να σπαμαρετε το νήμα τουλάχιστον πείτε και κάτι αστείο να γελάσουμε
..
Καλή συνέχεια