TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Σου μίλησε κανείς εσένα?????αρχίζεις απο τα νεύρα σου και ξεφεύγεις και το κακό είναι οτι τα γράφεις κι ολας!
Σου μίλησε κανείς εσένα?????αρχίζεις απο τα νεύρα σου και ξεφεύγεις και το κακό είναι οτι τα γράφεις κι ολας!
Να σηκώσω το χέρι μου πρώτα?Σου μίλησε κανείς εσένα?????
αλπουλα μαζι σου δεν θελω κουβεντα στον λιονταρακο μιλαγα ..εσενα τι σου ειναι ??? απο την αλλη εχεις αφησει μια εκρεμμοτητα μαζι μου περιμενω απαντησηΝα σηκώσω το χέρι μου πρώτα?
Ρε συ έχεις ξεφύγει τελείως!
Θα τις παίρνεις μια μια!αλπουλα μαζι σου δεν θελω κουβεντα στον λιονταρακο μιλαγα ..εσενα τι σου ειναι ??? απο την αλλη εχεις αφησει μια εκρεμμοτητα μαζι μου περιμενω απαντηση
ακουσε αλπουλα στο ειπα μολις μεγαλωσεις να μιλησουμε τωρα ριξε μερικες κωλοτουμπες και προς θεου οχι αλλες κλησειςΘα τις παίρνεις μια μια!
Τώρα έχςις δουλειά με το να φυτέβεις μέλη και να γράφεις για ακάποτα!
Εχεις φύγει απο το να θάβεις όλους εδω μέσα, έχεις περάσει σε άλλο επίπεδο!
αμέ το έχω μάθει απο εσένα!οποιος σου την λεει ειναι κλωνος ετσι αντε ντε καψτον το ξερεις το παραμυθι
αντε ντε να τα πουμε ολα.. εγω εχω δουλεια δεν ειμαι αστεγοςς μαστορα ...ουτε κανω τον κλωνο ριπεραμέ το έχω μάθει απο εσένα!
Απο το 2019 που μου έγραφες ποιοι ειναι κλώνοι, ποιοι δουλεύουν που? ποιοι ήρθανε στη δουλειά σου για βοηθεια,σε ποιες κοπέλες να μην πηγαίνω κόντρα,ποιοι είναι νταραβερτζήδες, που εκκρεμούν δικαστικές υποθέσεις και άλλα πολλά!
Κατα τ' αλλα εγω είμαι σερίφης και να κόψω το παραμύθι!
α τώρα έχεις δουλεια?αντε ντε να τα πουμε ολα.. εγω εχω δουλεια δεν ειμαι αστεγοςς μαστορα ...ουτε κανω τον κλωνο ριπερ
απο εσενα ναι ....δεν με πληρωνει κανεις να σπαταλαω της εργατοωρες μου κυριε σεριφηα τώρα έχεις δουλεια?
Οκ
Σε αφηνω να δουλέψεις!
Α ξεχασα γνωρίζεις και τις ip των μελών με κάποιο περιεργο τρόπο, μάλλον θα ήταν απο το παρελθον στην ΕΥΠαπο εσενα ναι ....δεν με πληρωνει κανεις να σπαταλαω της εργατοωρες μου κυριε σεριφη
ναι εεε ξερεις και τετοια πραγματα για εμενα μπραβο σε παραδεχομαι εισαι δυνατος σεριφηςΑ ξεχασα γνωρίζεις και τις ip των μελών με κάποιο περιεργο τρόπο, μάλλον θα ήταν απο το παρελθον στην ΕΥΠ
ότι μου έγραφες Τάσο Θεοχάρη, οτι μου έγραφες!ναι εεε ξερεις και τετοια πραγματα για εμενα μπραβο σε παραδεχομαι εισαι δυνατος σεριφης
βγαλτα ντε αντε περιμενω πρωτα το δερβεναγας την ΕΥΠ τα πανταότι μου έγραφες Τάσο Θεοχάρη, οτι μου έγραφες!
Θα σου πω εγω ποιος ειναι σερίφης εδώ μέσα, δερβέναγα του forum!
Να στα φρεσκάρω με Pm πρώτα γιατί έχεις κοντή μνήμη!βγαλτα ντε αντε περιμενω πρωτα το δερβεναγας
ενταξει καταλαβα κυριε σεριφη χα χα χαΝα στα φρεσκάρω με Pm πρώτα γιατί έχεις κοντή μνήμη!
Βλέπεις το να είναι κάποιος κοντος στο υψος δεν έχει σημασία όσο το να έχει κοντή μνήμη!
ας απαντηση ο αλπουλα εγω ειμαι μυστικος αστυνομικοςΤι έχετε πάθει εσείς οι 2 πραγματικά δεν καταλαβαίνω ??