Anna_Pipinaki
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 20.440
Καλησπερα και Χρονια πολλα στους Δημητρηδες που γιορταζουνε σημερα γεροι δυνατοι και ευτυχισμενοι να ειναι....
αυτα ειναι μας καυλωσες πρωινιατικα. αννουλα εισαι κορμαρα?Καλημερα και καλο Σαββατοκυριακο μωρα μου!!!
Το τραπέζι είναι έτοιμο για φαγητό με όλα τα καλούδια πάνω...Καλημερα και καλο Σαββατοκυριακο μωρα μου!!!
βυζάρες η Αννούλα.Καλημερα και καλο Σαββατοκυριακο μωρα μου!!!
Όντας θιασώτης των τελευταίων φωτογραφιών σου οφείλω να πω πως αυτή δεν είναι και η καλύτερη που θα μπορούσες να βρείς. Άβολη στάση και δεν τονίζει το κωλαράκι σου. Καλό μήνα και με το καλό να στον δώσω... ?Καλησπερα καλο μηνα και καλη εβδομαδα μωρα μου!!!
Καλημερα κούκλα!!!Καλησπερα καλο μηνα και καλη εβδομαδα μωρα μου!!!
Εσυ να γαμησεις θες να πας η να αγοράσεις παπούτσιαΟλες σου οι φώτος με τα ίδια παπούτσια; Δεν έχεις άλλα;
Οποίος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζειΑλλιώς σε ιντριγκάρει μια γυναίκα που προσέχει την εμφάνισή της διαθέτοντας ποικιλία από αξεσουάρ, βαμμένα άκρα κλπ κλπ από μία που δεν προσέχει όσο πρέπει. Η εμφάνιση της κατηγορίας αυτών των γυναικών είναι το Α & το Ω στη δουλειά τους. Τώρα αν σου αρέσει εσένα το γαμάτε - σκουπίστε - τελειώσατε είναι δικό σου θέμα..
Τώρα μάλιστα..! Αυτή είναι πόζα για βραβείο. Αναδεικνύει όλες σου τις ομορφιές.!!!Καλησπερα να εχετε μια ομορφη μερα μωρα μου!!!
Και βάλε !!..Τώρα μάλιστα..! Αυτή είναι πόζα για βραβείο. Αναδεικνύει όλες σου τις ομορφιές.!!!