Bestron.13
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2015
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Καλο!!!!Μωρακια μου ομορφα πολλα πολλα φιλακια και ευχαριστω πολυ για τα ωραια λογια που μου γραφετε
Καλο!!!!Μωρακια μου ομορφα πολλα πολλα φιλακια και ευχαριστω πολυ για τα ωραια λογια που μου γραφετε
ευχαριστω πολυ για τα ομορφα λογια σου θα τα ξαναπουμεΣημερινη συνευρεση με το γλυκο κοριτσι,παντα περνας τελεια.
Εισαι σουπερ καυλετοΜωρακια μου ομορφα πολλα πολλα φιλακια και ευχαριστω πολυ για τα ωραια λογια που μου γραφετε
Μωρακια μου ομορφα πολλα πολλα φιλακια και ευχαριστω πολυ για τα ωραια λογια που μου γραφετε
«Μήπως ήσουν κόκκος καφέ στην προηγούμενη ζωή σου; Μάλλον ναι, γιατί δεν μπορώ να ξεκινήσω τη μέρα μου χωρίς να βλεπω εσένα, εστω και απο τις φωτογραφιες σου.»καλησπερα και καλο σαββατοκυριακο γλυκα μου ΜΩΡΑΚΙΑ.μια χλωμη βροχερη μερα καταλληλη για χουχουλισματα τζακι κρασακι και ατελειωτο σεξ.να περασετε ομορφα και με τον ανθρωπο που αγαπατε οσοι θα ειναι μαζι μου σιγουρα θα νοιωσετε εντονο ερωτικο μεθυσι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
γλυκος καφες με ωραιο αρωμα φιλακια«Μήπως ήσουν κόκκος καφέ στην προηγούμενη ζωή σου; Μάλλον ναι, γιατί δεν μπορώ να ξεκινήσω τη μέρα μου χωρίς να βλεπω εσένα, εστω και απο τις φωτογραφιες σου.»
θα γινει και αυτοΜωρό είσαι μια γλύκα. Να δεις που αν ποσταρεις πιο αισθησιακές φωτογραφίες θα γίνει χαμός! Φιλιά παντού...
καλη εβδομαδα ΜΩΡΑΚΙΑ μου να εχετε με επιτυχιες και πολλη πολλη αγαπη.λιγο δυσκολα σημερα αλλα με καλη καρδια ολα ξεπερνουντε.την αγαπη μου σε οσους με στειλατε τα υπεροχα μηνυματα καποια απο αυτα που ζητατε θα προσπαθησω να τα πραγματοποιησω.φιλακια πολλα πολλα οπου εσεις θελετε.κΑΙ κατι τελευταιο εσυ που παιρνεις τηλ.και με στελνεις σε ανυπαρκτο ραντεβου ποσο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΣΑΙ?
Κανένας βαρεμένος θα είναι με σαδιστικές τάσεις! Γειά σου Αννούλα !μαλακας ειναι
ή μαλάκας ή "κακός" ανταγωνισμός.
αν και προσωπικά μάλλον προς το πρώτο το κόβω...
άννα άστο να πάει και μην χαλάς τη διάθεσή σου κορίτσι μου
Κανένας βαρεμένος θα είναι με σαδιστικές τάσεις! Γειά σου Αννούλα !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μωρακια μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*μαλακας ειναι
Ο Καλύτερος ανταγωνισμός ειναι η παρουσια σου και μονο κοριτσαρα μου και κυριως αυτο που βλεπουμε απο εσενα και οι υπηρεσιες σου. Όταν κάποιος τραβάει το δικό του δρόμο, δεν κινδυνεύει να τον προσπεράσουν. Εμείς οι φαν σου θα σε ακολουθούμε παντα.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μωρακια μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΜΕ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙΣ με τα ομορφα σου λογια σε ευχαριστω πολυΟ Καλύτερος ανταγωνισμός ειναι η παρουσια σου και μονο κοριτσαρα μου και κυριως αυτο που βλεπουμε απο εσενα και οι υπηρεσιες σου. Όταν κάποιος τραβάει το δικό του δρόμο, δεν κινδυνεύει να τον προσπεράσουν. Εμείς οι φαν σου θα σε ακολουθούμε παντα.
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*γεια σου καυλα
Συχνά είναι πιο ασφαλές να είσαι αλυσοδεμένος στην αγκαλια σου αννουλα , από το να είσαι ελεύθερος, χωρις να νοιωθει την ηδονη που προσφερει το σωμα σου και η παρουσια σου. Καλημερα γλυκια μου.ΜΕ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙΣ με τα ομορφα σου λογια σε ευχαριστω πολυ
Συχνά είναι πιο ασφαλές να είσαι αλυσοδεμένος στην αγκαλια σου αννουλα , από το να είσαι ελεύθερος, χωρις να νοιωθει την ηδονη που προσφερει το σωμα σου και η παρουσια σου. Καλημερα γλυκια μου.