jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ...
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ...
Γεια σου Άννα με όλο το θάρρος και το σεβασμό στην παρουσία σου εδώ έχω παρατηρήσει σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες καλύπτεις τα πόδια σου δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο θέμα αισθητικής,απλά για κάποιους με φετίχ στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει λίγο θολουρα
Αν και δεν μου το αφιερώνεις........μου αρέσει η θέα!!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ...
και η αγαπη να βασιλευει στον κοσμο
Αφου σου αρεσει να μασουλας τα ποδια [αρε το κοριτσι τηλ και ρωτα το ρε παιχτηΓεια σου Άννα με όλο το θάρρος και το σεβασμό στην παρουσία σου εδώ έχω παρατηρήσει σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες καλύπτεις τα πόδια σου δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο θέμα αισθητικής,απλά για κάποιους με φετίχ στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει λίγο θολουρα
Γεια σου φίλε να την πάρω τηλ και τι να την ρωτήσω αν έχουν γανιασει αν είναι τσόχινα ή περτσινωμενα ή έχουν γίνει γυαλοχαρτα αν δεν τα περιποιείται εντάξει δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.Αφου σου αρεσει να μασουλας τα ποδια [αρε το κοριτσι τηλ και ρωτα το ρε παιχτη
Και δεν τα κρυβει και ωραια ειναι! Αν έμπαινες λιγο στην διαδικασια να ξεφυλισεις το νήμα θα τα εβλεπες. Ολα στη φορα τα εχει βγαλει η Αννα. Και ποδια, και βυζι, και κωλο και το αιδοίο της, Αλλα βαριά δουλεια να γυρίζεις σελίδες θα μου πεις. Το να ρωτησω και να προσβάλλω ειναι προτιμότερο.Γεια σου φίλε να την πάρω τηλ και τι να την ρωτήσω αν έχουν γανιασει αν είναι τσόχινα ή περτσινωμενα ή έχουν γίνει γυαλοχαρτα αν δεν τα περιποιείται εντάξει δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
Εγώ έκανα μια επισήμανση αν θέλει η κοπέλα ας είναι πιο αποκαλυπτική σε κάποια από τις επόμενες φωτογραφίες,που δεν είναι και υποχρεωμένη να ασχοληθεί με το φετίχ ορισμένων από εμάς έτσι.
Καλό βράδυ καλή συνέχεια
Ευχαριστω ολα τα ΜΩΡΑΚΙΑ μου για τις υπεροχες ευχες σας που μου στειλατε σας τις ανταποδιδω και ευχομε να ειστε ολοι υγιεις και μαζι να διαβουμε αυτη την χρονια οσο πιο ομορφα γινετε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ευχαριστω μωρακι μου χαιρομε που περασες ομορφαΤο αστεράκι είναι μια χαρά σε όλα του, και φρέσκια και ψηλή και ωραία πόδια και φυσικό στήθος και ωραία αίσθηση μες το μουνάκι της και χτυπιέται ωραία στα 4 και πολύ πολύ πολύ πρόθυμο να κάνει κάθε σκέψη σου πραγματικότητα (μέσα στα όριά της).
Κι αν θέλετε κάτι ζητήστε το στο τηλέφωνο.
Δηλώνω πολύ ευχαριστημένος!
ευχαριστω zebuΚαι δεν τα κρυβει και ωραια ειναι! Αν έμπαινες λιγο στην διαδικασια να ξεφυλισεις το νήμα θα τα εβλεπες. Ολα στη φορα τα εχει βγαλει η Αννα. Και ποδια, και βυζι, και κωλο και το αιδοίο της, Αλλα βαριά δουλεια να γυρίζεις σελίδες θα μου πεις. Το να ρωτησω και να προσβάλλω ειναι προτιμότερο.
σε ευχαριστω πολυωραία λόγια για ωραίο κορίτσι !!
Ωχ μεσημεριάτικα με καύλωσες....αντε τώρα να δουλέψω!!!Μωρακια μου ομορφα πολλα πολλα φιλακια και ευχαριστω πολυ για τα ωραια λογια που μου γραφετε
τι καυλακι εισαι Αννουλα?Μωρακια μου ομορφα πολλα πολλα φιλακια και ευχαριστω πολυ για τα ωραια λογια που μου γραφετε
Πρωτα το μονοπετρο,,,,!!!Άννα ,θα μου δώσεις το τηλέφωνο σου αγάπη μου..?
Φιλάκια πολλά..
κανε και μια κρητική φιλε το αξιζει το κορίτσιΣημερινη συνευρεση με το γλυκο κοριτσι,παντα περνας τελεια.