TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
φιλαρακι καυλα η αννουλα
φιλαρακι καυλα η αννουλα
το απολυτο θυληκο ειναι η αννουλα!!!φιλαρακι καυλα η αννουλα
εχουμε τιποτα αλλο ;)το απολυτο θυληκο ειναι η αννουλα!!!
best !
το απολυτο θυληκο ειναι η αννουλα!!!
φιλαρακι καυλα η αννουλα
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*επιτελους μωρο εβαλες ωραια φωτογραφια. Αυτη που εισαι ορθια μπροστα στον καθρεφτη ολα τα λεφτα
ΤΙ να πω? μια αγκαλια λουλουδια για σενα μωρακι μουΣυχνά είναι πιο ασφαλές να είσαι αλυσοδεμένος στην αγκαλια σου αννουλα , από το να είσαι ελεύθερος, χωρις να νοιωθει την ηδονη που προσφερει το σωμα σου και η παρουσια σου. Καλημερα γλυκια μου.
Σε καποιο απο τα ραντεβου σας ( και οχι εδω δημοσια ) ζητησε το απο την κοπελα ( φυσικα καταβαλοντας το αναλογο ποσο ) και θα εχεις οτι θελεις!Μηπως τωρα το 18 μας δωσεις και κουλουρακι Αννουλα;
Τι εννοεις τυπε, και μαλιστα δημοσια; Οτι εχεις παρει κουλουρακι για αντιστοιχο τιμημα;Σε καποιο απο τα ραντεβου σας ( και οχι εδω δημοσια ) ζητησε το απο την κοπελα ( φυσικα καταβαλοντας το αναλογο ποσο ) και θα εχεις οτι θελεις!
μπα δεν νομίζω z4 δεν πρέπει να δίνειΣε καποιο απο τα ραντεβου σας ( και οχι εδω δημοσια ) ζητησε το απο την κοπελα ( φυσικα καταβαλοντας το αναλογο ποσο ) και θα εχεις οτι θελεις!
Δεν εχω παρει κουλουρι απο την Αννουλα μας αλλα γενικος δεν ειμαι και Fun του σπορ αυτου. Μην πιστευεις αυτα που λενε οι εν λογο καρασιδες εδω μεσα. Ολες οι κοπελες κανουν τα παντα και οταν λεω ΤΑ ΠΑΝΤΑ το εννοω, αρκει να εχεις ακουμπησει ουκ ολιγα σε αρκετα ραντεβου μαζι τους και εισαι Large στο δωρακι.Τι εννοεις τυπε, και μαλιστα δημοσια; Οτι εχεις παρει κουλουρακι για αντιστοιχο τιμημα;
Συμφωνω!μπα δεν νομίζω z4 δεν πρέπει να δίνει
Τα πράγματα έχουν την καλύτερη κατάληξη για τους ανθρώπουςΤΙ να πω? μια αγκαλια λουλουδια για σενα μωρακι μου
Δεν εχω παρει κουλουρι απο την Αννουλα μας αλλα γενικος δεν ειμαι και Fun του σπορ αυτου. Μην πιστευεις αυτα που λενε οι εν λογο καρασιδες εδω μεσα. Ολες οι κοπελες κανουν τα παντα και οταν λεω ΤΑ ΠΑΝΤΑ το εννοω, αρκει να εχεις ακουμπησει ουκ ολιγα σε αρκετα ραντεβου μαζι τους και εισαι Large στο δωρακι.
Όπως λεει και το παναρχαιο ητο " κολοι υπαρχουν , λεφτα δεν υπαρχουν ". Μονο Ο ΓΑΠ βρηκε λεφτα !!!! ΕυχαριστωΔεν εχω παρει κουλουρι απο την Αννουλα μας αλλα γενικος δεν ειμαι και Fun του σπορ αυτου. Μην πιστευεις αυτα που λενε οι εν λογο καρασιδες εδω μεσα. Ολες οι κοπελες κανουν τα παντα και οταν λεω ΤΑ ΠΑΝΤΑ το εννοω, αρκει να εχεις ακουμπησει ουκ ολιγα σε αρκετα ραντεβου μαζι τους και εισαι Large στο δωρακι.
Καλημερα πολυ γλυκα γλυκα με ενα ζεστο φιλι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Τα πράγματα έχουν την καλύτερη κατάληξη για τους ανθρώπους
που κάνουν το καλύτερο για τα πράγματα που τους παρουσιάζονται. Η παρουσία σου στο χώρο και η δική σου συμμετοχή μονο καλές αναμνησεις αφήνουν στο μυαλό. Καλησπερα Αννούλα
ευχαριστω μωρο μουΠοιός θα πρωτοπάρει σειρά αν γίνει αυτό δεν ξέρω..............
Πολλά φιλάκια Αννούλα μου, καλή ξεκούραση να έχεις!!!!