Anna_Pipinaki
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 20.834
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Μεσα στην καβλα εισαι φοβερο στησιμο
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Μεσα στην καβλα εισαι φοβερο στησιμο
το ξερω αννουλα αλλα φοβαμαι μηπως παισω κατωΣτην αγκαλια μου θα ξεχασεις τα φαρμακα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
είσαι για πολύ σεξΚαλησπερα ΜΩΡΑΚΙΑ μου να εχετε ενα ομορφο απογευματακι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΘΑ σε εχω στην αγκαλια μου καιθα σε προσεχω εγω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*το ξερω αννουλα αλλα φοβαμαι μηπως παισω κατω
εσυ εισαι 50 χρονων και θειοςΤελικά είναι πιπινάκι η τροπος του λεγειν?
Εισαι θεα μωρο μου στησιμο για πολλα γουστα
Φιλακια Μωρακια μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*είσαι για πολύ σεξ
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Θεα κωλος για ΟσκαρΜΩΡΑΚΙΑ μου καλησπερα με εχετε τρελλανει με τα μηνυματα σας και τα ομορφα λογια σας.τα ΜΩΡΑ μου απο την Θεσσαλονικη το μονο που εχω να τους πω οτι λιγο πριν τις γιορτες αν ολα πανε καλα θα τους συναντησω φιλακια πολλα πολλα παντου
Ε ρε καύλα...ΜΩΡΑΚΙΑ μου καλησπερα με εχετε τρελλανει με τα μηνυματα σας και τα ομορφα λογια σας.τα ΜΩΡΑ μου απο την Θεσσαλονικη το μονο που εχω να τους πω οτι λιγο πριν τις γιορτες αν ολα πανε καλα θα τους συναντησω φιλακια πολλα πολλα παντου
ΜΩΡΑΚΙΑ μου καλησπερα με εχετε τρελλανει με τα μηνυματα σας και τα ομορφα λογια σας.τα ΜΩΡΑ μου απο την Θεσσαλονικη το μονο που εχω να τους πω οτι λιγο πριν τις γιορτες αν ολα πανε καλα θα τους συναντησω φιλακια πολλα πολλα παντου
Καλησπερα ΜΩΡΑΚΙΑ μου και καλο σαββατοκυριακο.να περασετε οσο γινετε πιο ομορφα και να εχετε ανεβασμενη διαθεση σε οτι κανετε.φιλακια καυτα οπου εσες θελετε γλυκα μου ΜΩΡΑ
φιλακια εμεις καυτα παντου στο υπεροχο κορμακι σουΚαλησπερα ΜΩΡΑΚΙΑ μου και καλο σαββατοκυριακο.να περασετε οσο γινετε πιο ομορφα και να εχετε ανεβασμενη διαθεση σε οτι κανετε.φιλακια καυτα οπου εσες θελετε γλυκα μου ΜΩΡΑ
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*φιλακια εμεις καυτα παντου στο υπεροχο κορμακι σου
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*τέλεια κωλάρα...