Anna_Pipinaki
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 20.490
Τι εννοεις? Να βαλεις τα 5 πρωτα ψηφία κι εγω τα υπολοιπα ?Παιδια μπορει καποιος να μοιραστει τηλεφωνο?
Παιδια πως επικοινωνουμε με την Αννα?
Παιδια μπορει καποιος να μοιραστει τηλεφωνο?
καλως το πυροκαυλετο την αννουλαΚαλησπερα ΜΩΡΑΚΙΑ μου οσοι θελουνε το τηλ.μου το βλεπουνε εδω φιλακια γλυκα και καυτα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
συναντηση χθες με την Αννα για πρωτη φορά. Παρα πολύ καλή σε όλα της και ντομπρο παιδί. Μπραβο , θα την ξαναδω συντομα.καλως το πυροκαυλετο την αννουλα
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*συναντηση χθες με την Αννα για πρωτη φορά. Παρα πολύ καλή σε όλα της και ντομπρο παιδί. Μπραβο , θα την ξαναδω συντομα.
δευτερη συναντηση με την αννουλα.το κοριτσι ειναι εργατης με ολη την σημασια.δεν κλαις τα λεφτα σου.πιπα σπεσιαλ και παντα θελει να κανει αυτο που γουσταρεις.να εισαι καλα μωρακι:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Σε ευχαριστω μωρο μουδευτερη συναντηση με την αννουλα.το κοριτσι ειναι εργατης με ολη την σημασια.δεν κλαις τα λεφτα σου.πιπα σπεσιαλ και παντα θελει να κανει αυτο που γουσταρεις.να εισαι καλα μωρακι
Eυχαριστω πολυΕξαιρετικη και πολυ καλο παιδι! Θα την ξαναδω, λογικα συντομα. Ελπιζω μονο να εχει φτιαξει το θεμα του ντυσιματος, ηταν το μονο αρνητικο που ειχα βρει... Α και πρωκτικο, αλλα ενταξει το εχει ξεκαθαρισει απο την αρχη!
Εξαιρετικη και πολυ καλο παιδι! Θα την ξαναδω, λογικα συντομα. Ελπιζω μονο να εχει φτιαξει το θεμα του ντυσιματος, ηταν το μονο αρνητικο που ειχα βρει... Α και πρωκτικο, αλλα ενταξει το εχει ξεκαθαρισει απο την αρχη!
αν δεν λειτουργει,στειλε πμ στην ιδια.Η αγγελία της πρωτης σελίδας δεν λειτουργεί; πληροφοριες;