konstantin2015
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2015
- Like
- 192
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα μανάρι :-* :-*Καλησπερα γλυκα μου ΜΩΡΑΚΙΑ
Καλησπέρα μανάρι :-* :-*Καλησπερα γλυκα μου ΜΩΡΑΚΙΑ
Καυλακι ΑννουλαΚαλησπερα γλυκα μου ΜΩΡΑΚΙΑ
κωλαρα η αννουλαΚαλο γλυκο και ομορφο απογευματακι ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.ευχαριστω για τα τρυφερα σας μηνυματα που λαμβανω και οσο αφορα τα ΜΩΡΑ μου απο Θεσσαλονικη δεν γνωριζω ακριβως ποτε θα ερθω αλλα πιστευω συντομα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μονο κολαρα βλεπεις !!!!!!!!!!! θαχεις προβλημα οφθαλμιατροκωλαρα η αννουλα
Γειά σου Αννούλα, έγραψες πάλι!!!!!!Καλο γλυκο και ομορφο απογευματακι ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.ευχαριστω για τα τρυφερα σας μηνυματα που λαμβανω και οσο αφορα τα ΜΩΡΑ μου απο Θεσσαλονικη δεν γνωριζω ακριβως ποτε θα ερθω αλλα πιστευω συντομα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τωρα μαλιστα.Καλο γλυκο και ομορφο απογευματακι ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.ευχαριστω για τα τρυφερα σας μηνυματα που λαμβανω και οσο αφορα τα ΜΩΡΑ μου απο Θεσσαλονικη δεν γνωριζω ακριβως ποτε θα ερθω αλλα πιστευω συντομα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
υΚαλησπερα σε ολα τα ΜΩΡΑΚΙΑ μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αννούλα απο βδομάδα ετοιμάσου να με επισκεφθείς παλι...είσαι μεγάλη καύλα.Καλο γλυκο και ομορφο απογευματακι ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.ευχαριστω για τα τρυφερα σας μηνυματα που λαμβανω και οσο αφορα τα ΜΩΡΑ μου απο Θεσσαλονικη δεν γνωριζω ακριβως ποτε θα ερθω αλλα πιστευω συντομα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλο γλυκο και ομορφο απογευματακι ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.ευχαριστω για τα τρυφερα σας μηνυματα που λαμβανω και οσο αφορα τα ΜΩΡΑ μου απο Θεσσαλονικη δεν γνωριζω ακριβως ποτε θα ερθω αλλα πιστευω συντομα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αννούλα απο βδομάδα ετοιμάσου να με επισκεφθείς παλι...είσαι μεγάλη καύλα.
αχ ρε αννουλα θετικη σκεψη επιστροφή την δευτερα με τρελα και κορδελα
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Σε μενα δεν ηρθες ετσι μωρακι.....