sugardadis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 593
- Πόντοι
- 5.845
Η Άννα είναι καλή, εργατική και τίμια.
Και προπάντως καθαρή.
Και προπάντως καθαρή.
Αννούλα δουλεβεις ?
Αννούλα δουλεβεις ?
τωρα δεν ειναι ,θα επιστρεψει βεβαιαΤην ίδια ερώτηση έχω κι εγώ. Είσαι διαθέσιμη;
τωρα δεν ειναι ,θα επιστρεψει βεβαια
Γιατί κάτω δεν είχε ξαπλώστρεςΚαλημερα τελος των ολιγοημερων διακοπων και ξανα μαζι σας αγορια μου...
Αννούλα παρολίγον νά κάψεις τόν, την φωτογράφο.Καλημερα σε μια πολυ ζεστη μερα καλη συνεχεια διακοπων σε οσους ειναι ακομη σε καποιο νησακι ....
Δίνεις απαντήσεις κοριτσαρα......με κοιλαρα κατά τα λεγόμενα μερικών....Καλημερα σε μια πολυ ζεστη μερα καλη συνεχεια διακοπων σε οσους ειναι ακομη σε καποιο νησακι ....
Καλησπέρα,ο φωτογράφος έχασε 5 χρόνια από τη ζωή του εκείνη την μέρα κιαν συμπεριλάβεις υπόλοιπες φωτό μαζι με το βιντεάκι που έχει ανεβάσει η Άννα καταλαβαίνεις ότι μετά ήταν με υπογλωσσια...και για να απαντήσω και σε διάφορες υποψίες,οι φωτό δεν έχουν υποστεί επεξεργασία.Αννούλα παρολίγον νά κάψεις τόν, την φωτογράφο.
Καλησπερες
Με προσοχή την επομένη φορά.Καλησπέρα,ο φωτογράφος έχασε 5 χρόνια από τη ζωή του εκείνη την μέρα κιαν συμπεριλάβεις υπόλοιπες φωτό μαζι με το βιντεάκι που έχει ανεβάσει η Άννα καταλαβαίνεις ότι μετά ήταν με υπογλωσσια...και για να απαντήσω και σε διάφορες υποψίες,οι φωτό δεν έχουν υποστεί επεξεργασία.
Ένα μόνο θα σου πω...είχα το βάζο με το μέλι μπροστά μου και δεν βούτηξα ούτε το δαχτυλακι μου μέσα.Με προσοχή την επομένη φορά.
Όσο για τις φωτογραφίες ότι δεν έχουν υποστεί επεξεργασία επιβεβαιώνω.
Και τί μέλι..... ανόθευτοΈνα μόνο θα σου πω...είχα το βάζο με το μέλι μπροστά μου και δεν βούτηξα ούτε το δαχτυλακι μου μέσα.
Αυτό φαίνεται και στην φώτο (γιατί εαν προσέξει κανείς ο φωτογράφος είναι μέσα στον καθρέπτη) , και τα δυο χέρια είναι στο κινητό!!!!!Ένα μόνο θα σου πω...είχα το βάζο με το μέλι μπροστά μου και δεν βούτηξα ούτε το δαχτυλακι μου μέσα.
Και είναι ντυμένος...Αυτό φαίνεται και στην φώτο (γιατί εαν προσέξει κανείς ο φωτογράφος είναι μέσα στον καθρέπτη) , και τα δυο χέρια είναι στο κινητό!!!!!
Στην προηγούμενη σελίδα που έχει μύνημα της,το γράφει κάτω στην υπογραφή της.Μπορείτε να ανεβάσετε κάποιο επικαιροποιημενο λινκ με τηλέφωνο;