Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.622
- Πόντοι
- 29.667
Κατά τις 12 το βράδυ υπολογίζω!!!τι ωρα για να βαλω ξυπνητηρι γιατι 5 το πρωι ξεκιναω διανομη στην πολη
Stay in touch!!!
Κατά τις 12 το βράδυ υπολογίζω!!!τι ωρα για να βαλω ξυπνητηρι γιατι 5 το πρωι ξεκιναω διανομη στην πολη
Μαλλον εσυ χρειαζεσαι ψυχιατρο αφου με συγχεεις με τον Μπιγκνταντη! Εχεις διαταραγμενη σκεψη χωρις λογικη συνεπεια. Δρομοκαιτειο δεν το λενε Ε τωρα οταν δηλωνεις οτι σ αρεσει να σου γλειφουνε τη κωλοτρυπιδα και το επιδειωκεις μανιωδως ε τοτε εισαι ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ. Αλλα αυτος που πας να υπερασπιστεις δεν ειναι μονο πισωγλεντης αλλα και ρουφιανος και ηλιθιος και ψευτης. Απαιτει μονο λιγο υψηλοτερο Iq απ του καφρου!τυπε 3 στους 4 χρηστες του σαιτ θεωρουν οτι η γλειφοκωλαδα ειναι ενα στρειτ φετιχ
Γλειφοκωλάδα/rimming απευθύνεται σε κρυφογκέι;
Καλο απογευμα κυριακης να εχουμε. Πολλες φορες εχει συζητηθει στο παρον σαιτ, το κατα ποσο ενας αντρας που απολαμβανει να του γλειφουν την κωλοτρυπιδα ειναι straight. Οι αποψεις διίστανται, οι πιο παλιοσχολιτες και τα πιο μπρουταλ μελη ειναι καθετα στο οτι ενας αντρας δεν πρεπει να αφηνει...www.bourdela.com
ασχετως αν συμφωνεις ή διαφωνεις με αυτο, επειδη βλεπω οτι το επαναλαμβανεις καθημερινα σε μανιακο βαθμο, απλα τονιζω οτι ανηκεις στη μειοψηφια, στη θεση σου δεν θα το εθετα και σαν σοβαρο επιχειρημα για τιποτα.... Δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει η κριτικη του με τις προτιμησεις του, ουτε 10 χρονων παιδακι δεν θα τα εγραφε αυτα.
Να σου πω, μηπως εισαι εκεινος ο αγαπουλης που εμπαινε στο ιδιο νημα περσι προπερσι και μας ζαλιζε τα αρχιδια επειδη ηταν ερωτευμενος με την αννα και εβαζε τα κλαμματα επειδη τον παρατησε ή κατι τετοιο; Αν εισαι αυτος τραβα σε ενα ψυχιατρο, εφημερευουν καθημερινα στο δημοσιο χωρις να πληρωσεις. Σοβαρα μιλαω, δεν ειναι κακο να παραδεχθεις οτι εισαι ασθενης και να ζητησεις βοηθεια. Εχεις εμμονη, εισαι διαταραγμενος, ζεις την μερα της μαρμοτας καθε μερα σε αυτο το νημα, κοιτα το γιατι θα χειροτερευσει...
Με τον 8ο κλώνο της Τασούλας έπιασες κουβέντα ρε τύπε;Αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις, να μην μου ξαναμιλήσεις, άλλωστε εσύ το ξεκίνησες. Μην ξεχνάς έχουμε Δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να λέει την άποψη του ελεύθερα!!!
Καταλαβαίνω ότι απαιτείται στοιχειώδες iq για να προσποιηθείς, έστω και γραπτά ότι είσαι κάποιος άλλος, αλλά τουλάχιστον προσπάθησε λίγο παραπάνω ρε κακομοίρη, δεν είναι πυρηνικη φυσικηεσυ τι εισαι ο μπετοβλακας του φορουμ
Με τον 8ο κλώνο της Τασούλας έπιασες κουβέντα ρε τύπε;
...ο μπιγκνταντυ ειναι η Τασουλα (Τασουλης να υποθεσω)?!?!?!?Μπίγκντάντη εσύ?
...ο μπιγκνταντυ ειναι η Τασουλα (Τασουλης να υποθεσω)?!?!?!?
...o Yodi ή απο αλλη ταινια?
Στον Κουμανίδα δεν απαντώ είναι ξεκάθαρο ότι ο τύπος έχει σηκώσει άγκυρα και προμοταρει την Άννα.Δημοκράτες είμαστε και θα παραμείνουμε και δεν δέχομαι μαθήματα Δημοκρατίας από κανέναν. Όσο αναφορά τον προμοτορα @ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ή πρώην vagma τον μπαναρανε, κοινώς τον διωξανε, τον κάνανε ξουτ που λένε και στο χωριό μου. Και η δήθεν αντίθετη φωνή που λες τι έκανε, έφτιαξε άλλον λογαριασμό και συνέχισε να προμοταρει.
Άρα μην μας λες για Δημοκρατία και αντίθετες φωνές, αλλά να κοιτάξετε τις καμπουρες σας, γιατί αυτές είναι στραβές!!!
Τι όχι;;;
Άστον φίλε μου, ο τύπος έχει γίνει ξεφτίλα από μόνος του, χωρίς βοήθεια.τυπε 3 στους 4 χρηστες του σαιτ θεωρουν οτι η γλειφοκωλαδα ειναι ενα στρειτ φετιχ
Γλειφοκωλάδα/rimming απευθύνεται σε κρυφογκέι;
Καλο απογευμα κυριακης να εχουμε. Πολλες φορες εχει συζητηθει στο παρον σαιτ, το κατα ποσο ενας αντρας που απολαμβανει να του γλειφουν την κωλοτρυπιδα ειναι straight. Οι αποψεις διίστανται, οι πιο παλιοσχολιτες και τα πιο μπρουταλ μελη ειναι καθετα στο οτι ενας αντρας δεν πρεπει να αφηνει...www.bourdela.com
ασχετως αν συμφωνεις ή διαφωνεις με αυτο, επειδη βλεπω οτι το επαναλαμβανεις καθημερινα σε μανιακο βαθμο, απλα τονιζω οτι ανηκεις στη μειοψηφια, στη θεση σου δεν θα το εθετα και σαν σοβαρο επιχειρημα για τιποτα.... Δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει η κριτικη του με τις προτιμησεις του, ουτε 10 χρονων παιδακι δεν θα τα εγραφε αυτα.
Να σου πω, μηπως εισαι εκεινος ο αγαπουλης που εμπαινε στο ιδιο νημα περσι προπερσι και μας ζαλιζε τα αρχιδια επειδη ηταν ερωτευμενος με την αννα και εβαζε τα κλαμματα επειδη τον παρατησε ή κατι τετοιο; Αν εισαι αυτος τραβα σε ενα ψυχιατρο, εφημερευουν καθημερινα στο δημοσιο χωρις να πληρωσεις. Σοβαρα μιλαω, δεν ειναι κακο να παραδεχθεις οτι εισαι ασθενης και να ζητησεις βοηθεια. Εχεις εμμονη, εισαι διαταραγμενος, ζεις την μερα της μαρμοτας καθε μερα σε αυτο το νημα, κοιτα το γιατι θα χειροτερευσει...
ποιά συτή που ξεμπροστιάστηκε μαζί με τον έταιρο προμότορα?Με τον 8ο κλώνο της Τασούλας έπιασες κουβέντα ρε τύπε;
Δεν τρώμε ούτε ψωμί ούτε κρουασάν ...μόνο παντεσπάνιμοιραζω ψωμακι και κρουασαν για να φατε τι να κανω
όχι μόνο εγώ, όλοι στα λένε!Tι ν ασχοληθεις με μενα μωρη βρωμιαρα Λουλα ρουφιανοπισωγλεντρα! Αυτα που λες για μενα ειναι ανυποστατες εκτιμησεις δικες σου! Απ εναντιας αυτα που σου καταλογιζω ειναι ολα Τ Ε Κ Μ Η Ρ Ι Ω Μ Ε Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Σ!
Μονο τα μελη της αγελης σου!όχι μόνο εγώ, όλοι στα λένε!
Εγώ δεν είμαι φίλε ....δες τα ποσταρισματα μου και για δικούς μου λόγους ούτε μια κριτική....εάν έχουμε άλλη άποψη για κορασίδες γούστα είναι αυταΜονο τα μελη της αγελης σου!
Μαλλον αλλα ενα μυαλο . Μεγαλη η α«γελη της Λουλας ....θα σε πω αργοτερα!Εγώ δεν είμαι φίλε ....δες τα ποσταρισματα μου και για δικούς μου λόγους ούτε μια κριτική....εάν έχουμε άλλη άποψη για κορασίδες γούστα είναι αυτα