aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.520
- Πόντοι
- 11.956
Νομίζω κάνεις λάθοςΜαλλον αλλα ενα μυαλο . Μεγαλη η α«γελη της Λουλας ....θα σε πω αργοτερα!
Νομίζω κάνεις λάθοςΜαλλον αλλα ενα μυαλο . Μεγαλη η α«γελη της Λουλας ....θα σε πω αργοτερα!
Που;Νομίζω κάνεις λάθος
Γενικά ότι δεν λέμε αλήθειες για την Άννα....η άποψη του καθενός μπορεί να διαφέρουν αυτό μόνο έχω να πω
Ω γύρισα από το μπάνιο τώρα είμαι χαλαρός τα βράδι βόλτα για καφέ ποτό....τι καλύτερο από ποσταρισμα στο μπου τώρα....ωωωρε ρε φιλε τι γινεται εδω?!?!?
Απο την μια "ο πολεμος των αστρων", απο την αλλη "Χορευοντας με τους λυκους"....
Καννες το καναμε εδω μεσα
Δεν αντιτιθεμαι ! Αλλα δεν μ αρεσει το θαψιμο με μανδυα ενημερωσης των μελων!. Καθως και η επανατοποθετηση και επαναφορα της χολης του Μπιγκνταντη απο διαφορα φιλαρακια του.Γενικά ότι δεν λέμε αλήθειες για την Άννα....η άποψη του καθενός μπορεί να διαφέρουν αυτό μόνο έχω να πω
ρε σάλτα και γαμήσου που βλέπεις παντού εχθρούς.Δεν αντιτιθεμαι ! Αλλα δεν μ αρεσει το θαψιμο με μανδυα ενημερωσης των μελων!. Καθως και η επανατοποθετηση και επαναφορα της χολης του Μπιγκνταντη απο διαφορα φιλαρακια του.
Από μένα όμως τρως και θα τρως όσο συνεχίζεις να μου τη μπαίνεις με βρισιές και κατάρες αυνοστατες. Και πάντα με αποδείξεις γιατί η αλήθεια δεν είναι υπόθεση πλειοψηφίας αλλά τεκμηρίωσης.ακόμα και η τελευταία κριτική για την Άννα , γράψανε ότι είναι άκωλη.
Κατά τ' άλλα εγώ έγραψα ψέμματα!
Μαλάκα Κουμανίδα τρως τις φάπες από παντού και δεν προλαβαίνεις να καλύψεις τις τρύπες.
Σε λυπάμαι
οκ, τα αρχίδια μου βρήκες και τίποτα δεν ξέρεις κακομοίρη!Ρεζίλι σε έχω κάνει μωρη ρόμπα ξεκουμπωτη και μιλάς ακόμη; Και πισωγλεντη σε ψαρεψα και το ομολογήσες! Και βλάκας απέδειξα ότι είσαι και ότι κάνεις ρουφιανιες βρήκα. Βέβαια ξέρω κι άλλα πολλά άλλα δεν θέλω να εκθέσω κόσμο. Βουλωστο και μη μου την μπαίνεις γιατί θα τρως ψωλές αλλά όχι απ' αυτές που θαθελες!
οκ, τα αρχίδια μου βρήκες και τίποτα δεν ξέρεις κακομοίρη!
Καλά κάνεις, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, αλλά δεν σε ρώτησα τι δουλειά κάνεις!!!μοιραζω ψωμακι και κρουασαν για να φατε τι να κανω
@LION7 δεν ξέρω ποιος είναι, αυτός ξεκίνησε να μου μιλάει, προσπάθησε να μου την πει αλλά δεν τα κατάφερε. Άμα δεις εγώ του την είπα με ωραίο τρόπο, μαζεύτηκε και εξαφανίστηκε, αλλά εγώ κύριος, του είπα ότι θα έρθω κατά τις 12 και ήρθα, αυτός λείπει...Με τον 8ο κλώνο της Τασούλας έπιασες κουβέντα ρε τύπε;
Έναν υπήρχε το τέλειοΜε την Άννα έχω βρεθεί κι εγώ, είναι μια πρόθυμη κοπέλα, αλλά η κριτική που το μέλος της έβαλε βαθμολογία 9 στα 10 στο σώμα είναι παραπλανητική, δηλαδή εντάξει 10 στα 10 είναι το τέλειο και η Άννα Πιπινάκι παίρνει 9 στα 10 δηλαδή ένα κλικ κάτω από το τέλειο; Έλεος.
Ποιόν κολλητό μου λες;;;παιχτη οπως ειπα ειμαι δουλεια πρωινος και οχι κοπ[ριτης και υψηλομισθος σαν τον πυρηνικο φυσικο τον κολλητο σου