Anna_Pipinaki
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 20.434
Καλημέρα, μπορείς να κανονίσεις με φιλενάδα σου;
Αν φέρεις και την κορδέλα θα είναι τέλεια.....
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=240959.0;attach=1178310;image[/img[/URL]]
[/quote]
Η φιλη???
παλι αδιαβαστο σε πιανω :- μετεξεταστέος για τον σεπτεμβρη ;) και με τον κηδεμονα σου παρακαλωΗ φιλη???
παλι αδιαβαστο σε πιανω :- μετεξεταστέος για τον σεπτεμβρη ;) και με τον κηδεμονα σου παρακαλω
μην εισαι τόσο αυστηρός κυριε καθηγητά.τοσες ανεξάρτητες υπάρχουν κάποια θα ξεφύγει..πέρασε τον.τον Jimmy μην τον στελνεις για Σεπτέμβρη σε ολους μπορει να συμβείπαλι αδιαβαστο σε πιανω :- μετεξεταστέος για τον σεπτεμβρη ;) και με τον κηδεμονα σου παρακαλω
ειδικα αυτος δεν πρεπει να περασει ;) παει για μεταπτυχιακο :- και δεν ξεχωριζει την helen 110μην εισαι τόσο αυστηρός κυριε καθηγητά.τοσες ανεξάρτητες υπάρχουν κάποια θα ξεφύγει..πέρασε τον.τον Jimmy μην τον στελνεις για Σεπτέμβρη σε ολους μπορει να συμβεί
Καλημερα και να εχετε μια ομορφη δημιουργικη και ευτυχισμενη εβδομαδα μωρουλινια μου.ενα μεγαλο ευχαριστω για τα πολλα και χαριτωμενα μηνυματα σας απο πολλες περιοχες με συγκινειτε παρα πολυ....
ε αφου δεν παει κέντρο. Για ενα ιδιαίτερο μάθημα. μετα δεν θα την μπερδεύειειδικα αυτος δεν πρεπει να περασει ;) παει για μεταπτυχιακο :- και δεν ξεχωριζει την helen 110
δεν παει κεντρο > δεν παει εδω > δεν παει εκει > που παει στο τελος γαλονια δεν τον βλεπω να περνει :- μονο βενζινης και αυτα κανα 2ε αφου δεν παει κέντρο. Για ενα ιδιαίτερο μάθημα. μετα δεν θα την μπερδεύει
ειδικα αυτος δεν πρεπει να περασει ;) παει για μεταπτυχιακο :- και δεν ξεχωριζει την helen 110
δεν παει κεντρο > δεν παει εδω > δεν παει εκει > που παει στο τελος γαλονια δεν τον βλεπω να περνει :- μονο βενζινης και αυτα κανα 2
Καλημερα και καλο μηνα σε ολα τα ΜΩΡΑ μου να ειναι για ολους σας τυχερος δημιουργικος ευτυχισμενος.
Αν σε τρελαίνουν τα αδυνατα κορμιά δεν θα σου αρέσει...Η ξανθια η Ελλη που κανουν ντουο λεει τιποτα απο κορμι;
Σε φωτος δειχνει λιγο μεγαλο κωλο
ρε παιδια ποια κοπελα ειναι η Ελλη? θα με ενδιεφερε κατι σε ντουο με ανναΑν σε τρελαίνουν τα αδυνατα κορμιά δεν θα σου αρέσει...
εμένα αυτός ο σωματότυπος με τρελαίνει...
Από συμμετοχή στο ντουέτο δεν παίζονται