Anna_Pipinaki
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 20.434
ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες που δινειςΈχεις 10 posts άρα μπορείς...
ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες που δινειςΈχεις 10 posts άρα μπορείς...
που τα βλεπω τα posts της ?? μαλον εχω μπερδευτει - βοηθια !!! ευχαριστω.ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες που δινεις
σταματα το ΔΟΥΛΕΜΑ!!! εσυ και οι ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΛΩΝΟΙ!! που κατασκευαζεις Αννα Πιπινακι!! σου εχω στειλει το τηλεφωνο απο τις 16 Δεκεμβριου ...και ακομα ρωτας και καλα...apollon444-πιπινακιπου τα βλεπω τα posts της ?? μαλον εχω μπερδευτει - βοηθια !!! ευχαριστω.
το εχει ο apollon444Καλησπέρα Αννα
δεν μπορώ να στείλω ακομα pm. Εάν θέλεις να βρεθουμε στείλε μου το τηλέφωνό σου.
Φιλάκια πολλά παντού!!!
Οταν ο αλλος λεει οτι εχειμπερδευτεικαι ζητα βοηθηα ολλα τα αλλα περι κλωνου ειναι περιτα και κακοτροπα .σταματα το ΔΟΥΛΕΜΑ!!! εσυ και οι ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΛΩΝΟΙ!! που κατασκευαζεις Αννα Πιπινακι!! σου εχω στειλει το τηλεφωνο απο τις 16 Δεκεμβριου ...και ακομα ρωτας και καλα...apollon444-πιπινακι
στο 3059 19/12 γραφεις και καλα που ειναι τα posts ..και θελεις βοηθεια επειδη μπερδευτηκες !!! χαχαχα Ενω απο τις 16/12 ειχες ηδη το τηλεφωνο και θα μπορουσες ΗΔΗ να ειχες κανονισει συναντηση...!! ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ!!! Οσους κλωνους και να βγαλεις Πιπινακι...σε πηραμε χαμπαριΟταν ο αλλος λεει οτι εχειμπερδευτεικαι ζητα βοηθηα ολλα τα αλλα περι κλωνου ειναι περιτα και κακοτροπα .
δεν θα ξανα γινει συγνωμην.69*****2**
** Απαγορεύεται η δημοσίευση τηλεφώνου, εκτός αν το δώσει η ίδια η κοπέλα ή υπάρχει σε δημόσιο σημείο αναφοράς. **
στειλε pm στον apollon444,το ιδιο κανει..Μπραβο σου που γραφτηκες για το pipinaki...Στο εστειλα ηδηΚαλησπέρα Άννα,
Θα μπορούσες να μου στείλεις σε pm το κινητό σου?
Thanks!! :-*
Καλη Χρονια να χεις καβλιαρικο......το σκουφακι του Αι -Βασιλη το χεις ακομα...?Καλησπερα και καλη ομορφη ευτυχισμενη και γεματη υγεια σε ολους σας χρονια
Χρόνια πολλά ΄Αννα, καλή χρονιά και υγεία ...Καλησπερα και καλη ομορφη ευτυχισμενη και γεματη υγεια σε ολους σας χρονια