jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ρε παιδια ποια κοπελα ειναι η Ελλη? θα με ενδιεφερε κατι σε ντουο με αννα
Κ μενα
Μια λεπτη κ μια καμπυλωτη
Το τηλέφωνο είναι ξανά διαθέσιμο σε όλους; Καλή κίνηση αυτή
Το τηλέφωνο είναι ξανά διαθέσιμο σε όλους; Καλή κίνηση αυτή
Την Έλλη για μόνη της πρέπει να συνεννοηθώ με Άννα η παίζει το τηλέφωνο της κάπου ρε μεν;
Αν δεν σου κάνει κόπο και σε εμένα.Σου στέλνω πμ
Σου στέλνω πμ
Καλημερα κα καλη εβδομαδα σε ολους σας.Εδω και καιρο ο κυριος Bigdaddyss μπαινει στο νημα μου και δινει πληροφοριες δινει τηλεφωνα .λοιπον εχω να πω στον κυριο αυτον οτι ουτε νταβατζης μου ειναι ουτε προμοτορας μου και ουτε εχω αναγκη απο τετοιους τυπους.Την δουλεια μου δοξα τω θεω μπορω και την διαχειριζομε μονη μου και θα σε παρακαλεσω για τελευταια φορα να μην ξαναγραψεις οτιδηποτε αφορα εμενα αλλιως θα απευθυνθω στον Αντισθενη για τα περαιτερω φτανει πια με την παρτη σου και τις ανοησιες που κατα καιρους ελεγες και συνεχιζεις να με ΕΝΟΧΛΕΙΣ......
Καλημερα κα καλη εβδομαδα σε ολους σας.Εδω και καιρο ο κυριος Bigdaddyss μπαινει στο νημα μου και δινει πληροφοριες δινει τηλεφωνα .λοιπον εχω να πω στον κυριο αυτον οτι ουτε νταβατζης μου ειναι ουτε προμοτορας μου και ουτε εχω αναγκη απο τετοιους τυπους.Την δουλεια μου δοξα τω θεω μπορω και την διαχειριζομε μονη μου και θα σε παρακαλεσω για τελευταια φορα να μην ξαναγραψεις οτιδηποτε αφορα εμενα αλλιως θα απευθυνθω στον Αντισθενη για τα περαιτερω φτανει πια με την παρτη σου και τις ανοησιες που κατα καιρους ελεγες και συνεχιζεις να με ΕΝΟΧΛΕΙΣ......
μήπως δάγκωσε την λαμαρίνα με την πάρτη σου...?Και κατι ακομη που ξεχασα στο lovelist δεν ανοιξα εγω κανενα λογαριασμο για αυτο εσυ που παρανομα το ανοιξες να το σβησεις γιατι πλεον ξεπερνας τα ορια του επιτρεπτου κ.bigdaddyss....
Κυρία Anna_Pipinaki....
Το τηλέφωνό σου το έχεις δημόσια κάτω από το Όνομά σου. Μήπως το έκανα εγώ αυτό?
Η σελίδα είναι για ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των μελών της. Αν δεν το θέλετε αυτό, αποχωρείτε.
Καλή συνέχεια και καλές δουλειές να έχετε.
ΥΓ. Ούτε σε άτομα που στην αρχή του νήματος γράφανε κακεντρέχειες για εσένα δεν απευθύνθηκες έτσι. Τα θερμά μου συγχαρητήρια
Καλά ρε man, όλες έχουν προμότορες, αλλά χωρίς να το ξέρει η κοπέλα πρώτη φορά βλέπω!
Το ξεφτίλισες τελείως !!
Δε μπορω να καταλαβω τη συμπεριφορα αυτη. Ο ανθρωπος βοηθαει τους υπολοιπους να βρουνε τηλεφωνο(ασε που ειναι οφθαλμοφανες), πληροφοριες για τη κοπελα. Που ειναι το προβλημα? Αν δεν αρεσει στην Αννα μπορει να το πει (πιο κοσμια πρεπει, κατα τη γνωμη μου) αλλα ως εκει. Για μενα ευχαριστουμε BigdaddysssΔεν ξεφτίλισα τίποτα αγαπητέ. Ρωτούσαν συνεχώς για το τηλέφωνο της κοπέλας και έβαζα την αγγελία της για να εξυπηρετώ τον κόσμο. Η σελίδα πίστευα οτι ήταν για ανταλλαγή πληροφοριών.
Απλά είναι τα πράγματα, μην ψάχνεται δράκους.