TIRAMOLA11
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 661
- Πόντοι
- 81
Μούναρος, κορμάρα και πολύ καλό παιδί!!!
Γειά σου Αννούλα!!!
Γειά σου Αννούλα!!!
καλο σας μηνα ευχαριστω πολυ για τα ομορφα λογια σαςΜούναρος, κορμάρα και πολύ καλό παιδί!!!
Γειά σου Αννούλα!!!
Aν εδινες και την πίσω τρυπούλα σου θα μέναμε νυστικοί ολο τον μήνα γιατί δεν θα μας έμενε ευρώ... θα μας τα είχες πάρει όλα!!! Δεν σκέφτεσαι να το βάλεις στο πρόγραμμα σου;;; είσαι μία καύλα!Καλησπερα καλο μηνα και καλη εβδομαδα ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ μου.ευχομε ο μηνας να ειναι τυχερος ευτυχισμενος γεματος επιτυχιες στον επαγγελματικο σας τομεα και πανω απο ολα υγεια.φιλακια πολλα πολλα σε ολους σας :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ευχαριστω για τα ομορφα λογια σου.προς το παρον δεν το σκεπτομε γιατι το προγραμμα μου πιστευω ικανοποιει και τον πιο απαιτητικοAν εδινες και την πίσω τρυπούλα σου θα μέναμε νυστικοί ολο τον μήνα γιατί δεν θα μας έμενε ευρώ... θα μας τα είχες πάρει όλα!!! Δεν σκέφτεσαι να το βάλεις στο πρόγραμμα σου;;; είσαι μία καύλα!
καλησπερα και καλο σαββατοκυριακο ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ μου.να το περασετε ομορφα ευτυχισμενα βοηθαει σε αυτο και ο ανοιξιατικος καιρος και να μην ξεχνατε να κανετε sex πολυ sex...φιλακια πολλα οπου εσεις θελετε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Γεια σου Αννα καυλααααααα!
καλησπερα αννουλα
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*author=Anna_Pipinaki notid=161135 link=topic=240959.msg8565325#msg8565325 date=1539011096]
καλησπερα γλυκα μου ΜΩΡΟΥΛΝΙΑ να εχετε μια ομορφη εβδομαδα παντα υγιεις και πολλα κερδη στις δουλειες σας..ευχαριστω για τα ομορφα μηνυματα σας απο πολλα μερη της ελλαδας πραγματικα δεν ξερω τι να κανω για να σας ευχαριστησω ολους σας.φιλακια καυτα παντου
Γειά σου Αννουλα!!!τι μεγαλεία είναι αυτά στο προεδρικό Μέγαρο είσαι?
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπέρα Αννα είσαι όλο και καλυτερη!
υγ δες και τα p.m ;)
Τύπισσα δικηγορικο γραφειο ειναι αυτο?καλησπερα γλυκα μου ΜΩΡΟΥΛΝΙΑ να εχετε μια ομορφη εβδομαδα παντα υγιεις και πολλα κερδη στις δουλειες σας..ευχαριστω για τα ομορφα μηνυματα σας απο πολλα μερη της ελλαδας πραγματικα δεν ξερω τι να κανω για να σας ευχαριστησω ολους σας.φιλακια καυτα παντου