grigoris1913
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2015
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Ανανεωμένη και μαυρισμενη....
θέλουμε κιαλλες φωτο μωράκι....Φιλάκια
θέλουμε κιαλλες φωτο μωράκι....Φιλάκια
καλησπερα ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ μου σε λιγες μερες θα βαλω νεες φωτο με το μαυρισμενο μου κορμακι..λιγη υπομονη.φιλακια πολλα οπου εσεις θελετε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλησπερα ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ μου σε λιγες μερες θα βαλω νεες φωτο με το μαυρισμενο μου κορμακι..λιγη υπομονη.φιλακια πολλα οπου εσεις θελετε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
το χρωστω στα ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ μου που αγαπω.τα φιλια μου να εισαι καλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Ε βέβαια Αννούλα! Το χρωστάς στα μωράκια σου που τόσο αγαπάς.
...λαρα.. Απο το κωλαρα...Καλησπέρα ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ μου καλό απόγευμα σε όλους σας..
γεια σου γλυκο πιπινι:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλώς την κούκλα με τις όμορφες φωτό!!!!!!!!!Καλησπέρα ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ μου καλό απόγευμα σε όλους σας..
πανεμορφη κωλαρακαλησπερα ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ μου ευχομε να εχετε μια ομορφη ευτυχισμενη και επικερδη εβδομαδα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ μου καλησπερα.δυο μερουλες τωρα ο καιρος μας παρουσιασε το χειμωνιατικο κουστουμι του για αυτο μεγαλη προσοχη γιατι μας ερχετε και ο μεσογειακος τυφωνας και πρεπει ολοι μας να ειμαστε προσεκτικοι και ειδικα στις περιοχες που θα κανει την εμφανηση του οσο αφορα τον ερωτικο τυφωνα τον δικο μου δεν εγγυωμε τιποτα οποιος αντεχει τον περιμενω στην αγκαλια μου... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Εσένα κούκλα μου πρέπει να σε βγάζουν τα κανάλια σαν έντονο και επικίνδυνο σεξουαλικό φαινόμενο.ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ μου καλησπερα.δυο μερουλες τωρα ο καιρος μας παρουσιασε το χειμωνιατικο κουστουμι του για αυτο μεγαλη προσοχη γιατι μας ερχετε και ο μεσογειακος τυφωνας και πρεπει ολοι μας να ειμαστε προσεκτικοι και ειδικα στις περιοχες που θα κανει την εμφανηση του οσο αφορα τον ερωτικο τυφωνα τον δικο μου δεν εγγυωμε τιποτα οποιος αντεχει τον περιμενω στην αγκαλια μου... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλοοοοοο!!!ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ μου καλησπερα.δυο μερουλες τωρα ο καιρος μας παρουσιασε το χειμωνιατικο κουστουμι του για αυτο μεγαλη προσοχη γιατι μας ερχετε και ο μεσογειακος τυφωνας και πρεπει ολοι μας να ειμαστε προσεκτικοι και ειδικα στις περιοχες που θα κανει την εμφανηση του οσο αφορα τον ερωτικο τυφωνα τον δικο μου δεν εγγυωμε τιποτα οποιος αντεχει τον περιμενω στην αγκαλια μου... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Υπέροχο κορμί!
Κούκλα μου είχα περάσει υπέροχα μαζί σου οταν βρεθήκαμε. Ακόμα θυμάμαι το ραντεβού μας.Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για μενα.Συντομα θα τα ξαναπούμε.
Εσένα κούκλα μου πρέπει να σε βγάζουν τα κανάλια σαν έντονο και επικίνδυνο σεξουαλικό φαινόμενο.
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλοοοοοο!!!