brujeria69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 3.819
- Πόντοι
- 2.846
Καλό μήνα να έχεις καυλίτσα
σε ευχαριστω μωρο μου επισηςΚαλό μήνα να έχεις καυλίτσα
σε ευχαριστω πολυ μωρο μουΆννα καλή εβδομάδα και σε εσένα! Όσο για αυτούς τους καθυστερημενους μην σκας υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν εσύ κοίτα μπροστά και να περνάς καλά!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλημερα ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ μου επειδη αδιαθετησα θα βρεθουμε παλι απο Κυριακη φιλακια πολλα πολλα και καυτα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ομορφη επικερδη τυχερη και χαρουμενη εβδομαδα να εχετε ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ μου.θελω να κανω μια ερωτηση σε εσας που στελνετε σε μουφα ραντεβου κοριτσια.κουβαλατε τετοια ανωμαλια ωστε να την βρισκετε ετσι?ντροπη σας μονο αυτο.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Κορμάρα το κορίτσι μαςομορφη επικερδη τυχερη και χαρουμενη εβδομαδα να εχετε ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ μου.θελω να κανω μια ερωτηση σε εσας που στελνετε σε μουφα ραντεβου κοριτσια.κουβαλατε τετοια ανωμαλια ωστε να την βρισκετε ετσι?ντροπη σας μονο αυτο.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Για όλα τα ΜΩΡΑ μου....