Νέα

Άννα ένα απίστευτο 3μερο...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Μία είναι η λύση να τους βάζουμε να κρατάνε πλακάτ με το όνομα μας στο μπου  :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εχουμε κανα νεο απ τον πιπη;φημες λενε οτι δεν μπενει μπου.μεχρι να ξεχαστει το θεμα αννα :2funny:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Κύριοι!
εμμένω στην άποψη πως ο κ.bigpipis7 ή κατά άλλους bigparamithis θέλησε να μοιραστεί μαζί ένα ταξίδι του νου, δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος γαμίκος ή ψωλαράς κατά φαντασίαν. παρακαλώ για το γέλιο που έριξα να πάψετε να τον λοιδορείτε και εκτιμώ πως το μοναδικό πρόβλημα που ίσως απομείνει είναι να πιστέψει ο ίδιος ότι συνέβη.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Σαφως και κανουμε την πλακα μας δεν χωραει αμφιβολια.ΔΕν συμφωνω οτι τον υποστηριξα εξαλλου σε κανενα απο τα post μου δεν προκυπτει κατι τετοιο.Απλα ξαναλεω να περμενουμε να μπει και να πει αυτο τιποτε αλλο :)
Moυγκα στην στρουγκα ο Πιπης! :2funny:

cmos

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Διαβασα τις πρωτες σελιδες μετα δεν μπορεσα αλλο θα μου ερχοταν εμετος μαζι με τα γελια.
Και γενικα εδω διαβαζω διαφορα στο φορουμ ,(μια και ειμαι πολυ περιστασιακος),και μου εχει αποκομοιστει η εντυπωση οτι πολυ γαματε.
Δεν ξερω  τι να πω,ολοι οι γαμιαδες μου φαινετε εδω ειναι μαζεμενοι.
Εδω ειμαι μια χαρα παιδι και δε γαμαω,(χωρις να θελω ειληκρινα να το υπερεφανευτο), κοντευω να ξεχασω πως γινετε,πλακα μας κανετε.(φυσικα στα βρωμομπουρδελα ουτε καν παταω)

Γενικα στη Ελλαδα οι γκομενες ειναι δηθεν και ως επι το πληστον δεν γαμιουντε ευκολα.(και καλα κανουν,τοτε η γυναικα ειναι χρυσος,οχι το αντιθετο,αντε γιατι πρεπει να επαναπροσδιοριστουν καποια πραγματα εδω μεσα)
Φυσικα μιλαμε για γυναικες ,κοπελες που μετρανε,οχι τιποτα ρεταλια.

Ασε που το βλεπουμε και εξω και παντου στα μαγαζια κτλ.ολοι με τη ψωλη στα χερια ειναι ,αρχιδοκαμπος οπου σταθεις κι οπου βρεθεις.

Τι να πω!Ισως να κανω και λαθος.Μακαρι να γαματε ρε παιδες.(οχι πουτανες στα μπουρδελα ,αλλα γυναικες...)

Φιλικα.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ακομα δε τον εχουν μπαναρει αυτονα με τις πιπες που λεει ?

Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Κριτικές
24
Like
3.048
Πόντοι
1.431
Γενικα κυνηγαω πολλα μουνακια απο το ιντερνετ.....εχω πηδηξει αρκετα μωρα ολων των ηλικιων κυριως απο ζουσκ και φβ.....ετσι λοιπον πριν καποιες μερες βρηκα ενα μωρο στο φβ με ονομα αννα σου :dancing:....απιστευτη καυλα ,με δεχτηκε φιλο και ειχε μονο 1 εικονα προφιλ με μαγιο...κουβεντα στη κουβεντα μου δηλωσε οτι της αρεσει να γαμιεται σα τρελη,ειναι 24 ετων και μενει Ν.ιωνια....της πεταω για να δω....ρε κουκλα γιατι δεν παιρνεις λεφτα γι'αυτο που κανεις;;; αυτη μου απαντησε λες;;; αντε να παρω....εσενα τσαμπα αλλα αν φερεις φιλους σου και με γαμησετε ολοι μαζι θελω ενα 50αρι απο τον καθενα οτι και να μου κανετε.....κλεισαμε λοιπον σε γνωστο χοτελι της παραλιακης(γλυφαδα)λιγο πριν τα φαναρια.... ;)το ειχα πει σε 2 φιλαρακια ετσι για ασφαλεια και την ειχαν αραξει απο εξω....ζητησα δωματιο που να βλεπειμπροστα και περιμενα...σε 15 λεπτα κατεβαινει ενα μωρο που εμοιαζε στην αννουλα...σε λιγο χτυπα η πορτα και βλεπω το κοριτσι του φβ μπροστα μου :dancing:....γυρναει και μου λεει...ηρθα οπως μου ειπες...με τζιν εφαρμοστο,τακουνι και καθολου εσωρουχα....απλα εφερα μερικα για τις φωτος που θα βγαλεις...μου κατεβαζει το τιραντακι που φορουσε και ειδα το υπεροχο βυζι της.... :tits2:.....ξεκινησαμε ενα μπανακι και μου εκανε μια απιστευτη πιπα για τα ''χοντρα''οπως ειπε,ενω εγω επαιζα με τα βυζια και το σουφριδι της που ηταν τελειο....το μουνακι της(και μου εκανε εντυπωση)ηταν πολυ στενο....δακρυα χαρας αρχισαν να με συνεπαιρνουν :2funny: :2funny: :2funny:.....μετα απο αυτο αφου την αραξαμε και ηπιαμε λιγο κρασι που ειχα φερει εγω με ρωτησε για τα φιλαρακια αν τα εφερα.....της ειπα οχι,να τα φωναξω;;; ειπε ναι θελω ταυτοχρονα γεματες ολες τις τρυπες μου.....τους πηρα τηλ.αλλα ειπα μεχρι να ερθετε θα κανετε αρκετηηη ωρα οκ????....σε διαστημα λοιπον 4 ωρων μαζι της εχυσα 5 φορες....ειχε να μου τυχει αυτο απο τα πρωτα μου 20+ χρονια.... :2funny: :2funny: :2funny:....οι φιλοι ηρθαν οποτε φανταζεστε....στα διαλειμματα την εβγαλα καποιεσ φωτος που ηθελα...2-3 καλες της εχει στο κινητο της και της περιμενω....αλλα να τις περιμενω;;;την επομενη μερα στη δουλεια ανοιγω το φβ και δεν την βρισκω...πουθενα δεν ηταν...το μονο που ειχε μεινει ηταν ο διαλογος στα μηνυματα που στελναμε......το βραδυ την ειδα μεσα παλι αλλα ειχε αλλαξει το ονομα της...ηταν σκετο αννα....μιλησαμε ολα καλα....την αλλη μερα τπτ,ξανα χαμενη και δεν την βρισκω ακομα....δε βρισκω την καλυτερη γκομενα (στο κρεβατι) που εχω παρει τα τελευταια 2-3 χρονια τουλαχιστον....γκομενα που δινει κωλο,τα καταπινει και βγαζει φωτος δεν την χανεις....και ιδιως να ειναι και μουναρααν σε καποιον θυμιζει καμια φωτο κατι ας μου πει....η καποιος που μενει ν.ιωνια...... :helpplea:

Ποιο είναι το ζουσκ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom