SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
Toν έδωσες στεγνά τύπε.
γιατι να μην τον δωσει τον μαλακα????
οταν ελεγε μαλακιες για να πιασει κοροϊδα καποιους εδω μεσα ηταν καλα???
ουστ...κουραδομαγκες!!!
Toν έδωσες στεγνά τύπε.
και μετα ξύπνησες///
O pipis είναι τίγκα κομπλεξικός και αυτό φαίνεται από τις κριτικές του που συνέχεια για το μεγάλο καβλί (που θα ήθελε να ) έχει λέει.
Πως τις έκανε τις πουτάνες να πονάνε κτλ.
Γελάει ο κόσμος.
Φανταστικός ο κόσμος του ιντερνετ.
δε ξερω.....να την πηδηξω βασικα θελω.......δυνατα δεν τη δαγκωσα,οι αλλοι δε ξερω
ο πιπις ηταν πριν λιγο μεσα,αλλα δε ξεκαθαρισε το τοπιο.
βγηκε απο οτι βλεπω.
bigpipis7, με φιλική διάθεση μιας και γέλασα...οι φωτογραφίες από το ξενοδοχείο πάσχουν.....γιατί δεν είναι από δωμάτιο ξενοδοχείου.....εικόνα ξενοδοχείου είναι αυτή που βάζω....μια νύχτα με ολόγιομο φεγγάρι θα διηγηθώ κι εγώ την ιστορία μου που με ξεζούμισε... με τις εξής όμως προϋποθέσεις:
1 να μην προλάβει άλλος και χρησιμοποιήσει την εικόνα και αναγκαστώ να ψάξω άλλη.
2 να σκεφτώ την ιστορία
πάντως ομολογώ καλά το πήγες, άλλοι τσίμπησαν άλλοι γέλασαν και αν σε κάποια στιγμή σου τύχει και σένα να το πιστέψεις, σου εύχομαι live your myth!
άντε καλημέρα!
και για να δείτε ότι σας εμπιστεύομαι....θέλω να βάλω φωτοβολταϊκά σε ένα σπιτικό μου. καμία πρόταση;
τριαλαλα τριαλαλαλα
αυτο ειναι το εξοχικο;και για να δείτε ότι σας εμπιστεύομαι....θέλω να βάλω φωτοβολταϊκά σε ένα σπιτικό μου. καμία πρόταση;
τριαλαλα τριαλαλαλα
αυτο ειναι το εξοχικο;
πες οτι ζηλευεις και εσυ και ασε τα υπολοιπαΕμετικό πιπίνι αυτή η Αννούλα .Εμένα δεν μου σηκώθηκε καθόλου
και μετα λενε για κριση
τι τραβατε και εσεις οι μεγιστανες.σπατουλαριστο καντο;) ;)
και έχω ένα πρόβλημα.....θέλω να το βάψω αλλά πως να βάλω σκαλωσιά στη λίμνη, με βάρκα;
τι τραβατε και εσεις οι μεγιστανες.σπατουλαριστο καντο