Νέα

Άννα ένα απίστευτο 3μερο...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αυτη η ιστορια μιαζει με αυτη με το ταξιτζη που πηδηξε αυτον την γυναικα του,μια που περιμενε στην σταση του μετρο,καθως και ενα αδεσποτο τετραποδο :cheesy:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Οταν λες τελευταια τι εννοεις :think: Χθες το ανοιξε το thread και μεχρι χθες το βραδυ εγραφε.Εκτος και αν πρεπει να ειναι συνεχεια εδω να απανταει σε καθε post του οποιουδηποτε :think:

Εσύ τι είσαι , ο δικηγόρος του ?

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Εσύ τι είσαι , ο δικηγόρος του ?

Γιατι λογαριασμο θα σου δωσω ποιος ειμαι και τι θα πω :think:.
Απλα πριν κρινεις μαθε να κανεις υπομονη και να μην βγαζεις γρηγορα συμπερασματα ;)
Δεν λεω οτι εχεις αδικο αλλα ουτε και δικιο.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
ο φιλος που περιμενε στο αμαξι.απορια.γιατι ο πιπης γαμησα τσαμπα και οι φιλοι του θα εσκαγαν 50ε.το σκεφτηκατε;

Πω ρε φιλε πραγματικα εχεις μυαλο.Οξφορδη γρηγορα γιατι ειναι κριμα να χασει η πατριδα τετοια ιδιοφυια :headbang: :2funny: :2funny:

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
ΡΕ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΠΟΥΤΣΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ φορουμ γιατι τον μετράει   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ζηλευεις ε :think:

Το ηξερα απο την αρχη :2funny: :2funny:
ρε τυπε πολυ υποστηρικτικο σε βρισκω εναντι στον πιπη.απλα να σε ενημερωσω παντως αν τον θαυμαζεις για το αβαταρ του,αποδεικτικε οτι κιαυτο μουφα ειναι. :grin:

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
ο φιλος που περιμενε στο αμαξι.απορια.γιατι ο πιπης γαμησα τσαμπα και οι φιλοι του θα εσκαγαν 50ε.το σκεφτηκατε;

Ο Πίπαρος ήταν ο μεσάζοντας ρε. Αντί να πάρει μίζα σε μετρητά , την πήρε σε είδος.

απλα να σε ενημερωσω παντως αν τον θαυμαζεις για το αβαταρ του,αποδεικτικε οτι κιαυτο μουφα ειναι. :grin:

:o Δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανέναν τη σήμερον.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
ρε τυπε πολυ υποστηρικτικο σε βρισκω εναντι στον πιπη.απλα να σε ενημερωσω παντως αν τον θαυμαζεις για το αβαταρ του,αποδεικτικε οτι κιαυτο μουφα ειναι. :grin:

Τετοια αβαταρ σαφως και δεν τα θαυμαζω εξαλουν μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια  ;)  Περιμενω να μπει να πει δεν τον υποστηριζω αλλα ειπα πως πριν κριθει καποιος πρεπει να τον αφησεις να μιλησει.Υπομονη θα χυθει απλετο φως.

Αν σας παραμυθιασε  :s&m_1: :s&m_3:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εχεις δικιο επρεπε να εινα 24ωρες εδω για να δικαιλογει ποσο πιστευτα ειναι αυτα που λεει.Εξαλλου δικο του θεμα ειναι ;)
Τι εννοεις ποσο πιστευτα ειναι;Μουφα ηταν,τι δεν καταλαβες;Μπραβο του ομως ,εχει ενα λαμπρο μελλον σαν σεναριογραφος.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Τι εννοεις ποσο πιστευτα ειναι;Μουφα ηταν,τι δεν καταλαβες;Μπραβο του ομως ,εχει ενα λαμπρο μελλον σαν σεναριογραφος.

Μαλλον εσυ δεν καταλαβες το νοημα ολου αυτου που ειπα :idiot:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μαλλον εσυ δεν καταλαβες το νοημα ολου αυτου που ειπα :idiot:
Καταλαβα τι εννοουσες,εκεινο που δεν καταλαβα ομως ειναι γιατι τον υπερασπίζεσαι.
Ουτε ο πρωτος ουτε και ο τελευταιος ειναι με μουφες ιστοριες/φωτο.Και εγω εχω ξεσκεπασει μερικους.Δεν τρεχει και τιποτα,την πλακα μας κανουμε.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
το σαιτ εχει τρελα λαγωνικα.

δε ξεφευγει τιποτα. :s&m_2:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Καταλαβα τι εννοουσες,εκεινο που δεν καταλαβα ομως ειναι γιατι τον υπερασπίζεσαι.
Ουτε ο πρωτος ουτε και ο τελευταιος ειναι με μουφες ιστοριες/φωτο.Και εγω εχω ξεσκεπασει μερικους.Δεν τρεχει και τιποτα,την πλακα μας κανουμε.
Σαφως και κανουμε την πλακα μας δεν χωραει αμφιβολια.ΔΕν συμφωνω οτι τον υποστηριξα εξαλλου σε κανενα απο τα post μου δεν προκυπτει κατι τετοιο.Απλα ξαναλεω να περμενουμε να μπει και να πει αυτο τιποτε αλλο :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom