You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άννα ένα απίστευτο 3μερο...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 169
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ironman1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
καλυτερα προκατειλημμένος παρά να παρακαλάω τον πουτσαρα (που τον έχουν κάνει και διαφήμιση στο xhamster για μεγενθυση ψωλής - αλήθεια το ξέρατε;) για να μου δωσει στοιχεία μπα και γαμησω.εισαι προκατειλημμενος δικε μου.
Μα φαντάζεστε ξαφνικά όλα τα λιγούρια του μπουρδελα να αρχισουν Poke και messages μουναρα μου κλπ; Θα την κανετε ελλεηνίδα και αυτη.
ironman1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
Το avatar που εχεις εδω στο mpourdela αν ειναι δικο σου, υπάρχει σε διαφήμιση στο xhamster, αν το ξαναβρω θα στο στειλο. Νομιζα οτι το ηξερες.
ironman1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
mη σε βαλουν στο gaydar ή dudesnudes πρόσεχε....
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ironman1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
χαχαχα απιστευτο.
Ξεκινα να στελνεις βιογραφικά!
Ξεκινα να στελνεις βιογραφικά!
muffin11
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ειναι και μεγαλη η νεα ιωνια που να τη βρουμε???οποτε αν εχετε νεο,ελευθερα να μου το πειτε ...ρε κανενας απο ν.ιωνια;;;;
dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ξεκινα να ψαχνεις ηρακλειου.η σε ρουχα θα δουλευει η σε κανα κομωτηριο
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
πες την αληθεια μηπως την δαγκασες?
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
τι τους ηθελες τους αλλους ρε χαμενε θα στην φαγανε αυτοι και θα κανονιζουνδε ξερω.....να την πηδηξω βασικα θελω.......δυνατα δεν τη δαγκωσα,οι αλλοι δε ξερω
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
bigpipis7, με φιλική διάθεση μιας και γέλασα...οι φωτογραφίες από το ξενοδοχείο πάσχουν.....γιατί δεν είναι από δωμάτιο ξενοδοχείου.....εικόνα ξενοδοχείου είναι αυτή που βάζω....μια νύχτα με ολόγιομο φεγγάρι θα διηγηθώ κι εγώ την ιστορία μου που με ξεζούμισε... με τις εξής όμως προϋποθέσεις:
1 να μην προλάβει άλλος και χρησιμοποιήσει την εικόνα και αναγκαστώ να ψάξω άλλη.
2 να σκεφτώ την ιστορία
πάντως ομολογώ καλά το πήγες, άλλοι τσίμπησαν άλλοι γέλασαν και αν σε κάποια στιγμή σου τύχει και σένα να το πιστέψεις, σου εύχομαι live your myth!
άντε καλημέρα!
1 να μην προλάβει άλλος και χρησιμοποιήσει την εικόνα και αναγκαστώ να ψάξω άλλη.
2 να σκεφτώ την ιστορία
πάντως ομολογώ καλά το πήγες, άλλοι τσίμπησαν άλλοι γέλασαν και αν σε κάποια στιγμή σου τύχει και σένα να το πιστέψεις, σου εύχομαι live your myth!
άντε καλημέρα!
Συνημμένα
dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
τι ενοεις τυπε;με καταγγελεια μιαζει ;)bigpipis7, με φιλική διάθεση μιας και γέλασα...οι φωτογραφίες από το ξενοδοχείο πάσχουν.....γιατί δεν είναι από δωμάτιο ξενοδοχείου.....εικόνα ξενοδοχείου είναι αυτή που βάζω....μια νύχτα με ολόγιομο φεγγάρι θα διηγηθώ κι εγώ την ιστορία μου που με ξεζούμισε... με τις εξής όμως προϋποθέσεις:
2 να σκεφτώ την ιστορία
άντε καλημέρα!
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
τι ενοεις τυπε;με καταγγελεια μιαζει ;)
Καταρχήν δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα όχι η τελευταία που μέλος θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του μαζί μας και καλά έκανε. Δεν φταίω εγώ για το ντεκόρ των φωτογραφιών, είναι μόνο μια λεπτομέρεια που ξέφυγε, ουδείς τέλειος.
Ας δούμε αν κατάλαβες....
Όλα αλλά ΟΛΑ (και εσύ και εγώ φυσικά) τα μέλη του παρόντος site έχουν νεανικό, σφριγηλό, και με ασκήσεις καναπέως γυμνασμένο σώμα!
Διαθέτουν εργαλείο τουλάχιστον 3πάλαμο με δυνατότητα επέκτασης(τα θηλυκά μέλη έχουν ωραία μεγάλα και στητά βυζιά και λαχταριστό κώλο) και IQ αμέτρητο, από εμπειρίες; η σοφία του κόσμου συγκεντρωμένη στο κρανίο μας.
Δεν αναγνωρίζουν το 20ευρώ και αν δουν 50άρικο αναρωτιούνται τι 500άρικο είναι αυτό με ένα μηδενικό. Διαθέτουν το λιγότερο 2 αυτοκίνητα (1 τζίπ 1 σπορ), φυσικά είναι οι καλύτεροι οδηγοί που υπάρχουν. Κατοικούν σε παραθαλάσσια περιοχή το καλοκαίρι (οι εξ Αθηνών στα νότια προάστια) το καλοκαίρι προς βουνό. Φυσικά αν οι δρόμοι έχουν κίνηση χρησιμοποιούν το ελικόπτερο τους (εγώ στο δικό θα βάλω γκάζι). Σταματώ εδώ προς το παρόν γιατί βαρέθηκα να γράφω παπάτζες και δεν χρειάζεται να σου θυμίσω πως όλοι έχουμε κότερο, έστω αγορασμένο από τα Jumbo.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
και μετα ξυπνησες... σμωλ-πιπη...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26