Νέα

Ανήλικη καταγγέλλει πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manaconda13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 312K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αθώος η Ένοχος …..Ξανά στην ομάδα η διακοπή συμβολαίου ;;

• Αθώος

• Ένοχος

• Να επιστρέψει

• Διακοπή συμβολαίου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Billdabill

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
285
Πόντοι
20
5 λεπτα αν μιλησεις με ανηλικο ατομο καταλαβαινεις οτι ειναι ανηλικο. Κατι θα επρεπε να υποψιαστει ο Σεμεδο και καθε Σεμεδο και να ειχε αποφυγει την συνουσια με ανηλικο ατομο, οσο και να τον παρακαλουσε. Αρα ενοχος διοτι εκανε σεξ με ανηλικη.
Πιστευεις εσυ δηλαδή οτι ο Σεμεδο μπορούσε να κάνει ολη αυτη την σκέψη? Μην το έχεις πιθανο. Περισσότερη συγκρότηση εχει η βίζιτα απο τον ποδοσφαιριστή

Εγγρ.
7 Ιουλ 2021
Like
426
Πόντοι
21
Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει χρήμα στη μέση. Το πως εξελίχθηκε η φάση με τη μικρή θα φανεί.
Από το 2010 και μετά υπάρχει φτωχοποίηση στη χώρα. Επιπλέον τα σημερινά 17 χρονα κτλ λόγω της θολοκουλτούρας θέλουν πολλά καταναλωτικά και υλικά που ούτε τα ίδια ούτε και οι γονείς μπορούν να παρέχουν.
Στο μέλλον θα δείτε και άλλες πιτσιρίκες ελληνοπούλες να κάνουν τα ίδια και χειρότερα για να ζήσουν το high life.
Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά όπως στην Ελλάδα υπήρχαν παλιά στα κωλόμπαρα ταμπέλες προσεχώς Βουλγάρες έτσι και στη Ρουμανία ή στη Βουλγαρία στο μέλλον θα υπάρχουν ταμπέλες προσεχώς Ελληνίδες.

Η ουκρανοποίηση μέρους των νέων ελληνίδων ισχύει λόγω φτωχοποίησης αλλά σε αντίθεση με τη παράδοση που έχουν τέτοιες χώρες εδώ το στίγμα είναι μεγάλο. Υπάρχει επίσης μια διαφορά όσον αφορά το high life και τον βιοπορισμό. Άλλο να εκδίδεσαι για το πρώτο άλλο για το δεύτερο.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
7.011
Πόντοι
6.030
Η ουκρανοποίηση μέρους των νέων ελληνίδων ισχύει λόγω φτωχοποίησης αλλά σε αντίθεση με τη παράδοση που έχουν τέτοιες χώρες εδώ το στίγμα είναι μεγάλο. Υπάρχει επίσης μια διαφορά όσον αφορά το high life και τον βιοπορισμό. Άλλο να εκδίδεσαι για το πρώτο άλλο για το δεύτερο.
Εχεις παει Ουκρανια?

farmerjim

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
436
Πόντοι
21
Στα 15 ηλικια συναινεσης δεν ημασταν παντα? Απο που κι ως που ανηλικη τωρα? Η αρχισαμε τα δημοσιογραφικα στολιδια για clickbait σε φαση "ηταν 17 και 364 μερες και 23 ωρες, παλιοανωμαλε!"

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.374
Πόντοι
2.036
Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει χρήμα στη μέση. Το πως εξελίχθηκε η φάση με τη μικρή θα φανεί.
Από το 2010 και μετά υπάρχει φτωχοποίηση στη χώρα. Επιπλέον τα σημερινά 17 χρονα κτλ λόγω της θολοκουλτούρας θέλουν πολλά καταναλωτικά και υλικά που ούτε τα ίδια ούτε και οι γονείς μπορούν να παρέχουν.
Στο μέλλον θα δείτε και άλλες πιτσιρίκες ελληνοπούλες να κάνουν τα ίδια και χειρότερα για να ζήσουν το high life.
Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά όπως στην Ελλάδα υπήρχαν παλιά στα κωλόμπαρα ταμπέλες προσεχώς Βουλγάρες έτσι και στη Ρουμανία ή στη Βουλγαρία στο μέλλον θα υπάρχουν ταμπέλες προσεχώς Ελληνίδες.
Ρε λεβέντη μου, σε πορνοσάιτ είσαι. Κόψε την μαλακία και πάνε δώσε κανά 50κάκι να ισιώσεις. Οι περισσότερες δεν είναι Ελληνίδες. Αλβανίδες είναι, Μολδαβές, Ρουμάνες κλπ που έχουν πάρει υπηκοότητα. Είχε γίνει ένα ρεπορτάζ στην Ιταλία για τις Ελληνίδες εκδιδόμενες, ότι τάχα έχει γιομίσει ο τόπος. Αρχιδιές Γεωργίτσα μου. Αποδείχτηκε ότι όλες ήταν μαύρες και Αλβανίδες, που είχαν χαρτιά από Ελλάδα/

TonyDOP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2018
Like
3.301
Πόντοι
441
Έχοντας περασει σχεδόν μία εβδομάδα από την έναρξη της υπόθεσης... Και βλέποντας το θεμα πιο ψύχραιμα... Γνώμη δική μου, περισσότερο από τον Σεμέδο, τον μάνατζερ, την 17χρονη και την 16χρονη, φταίνει οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ γονεις αυτών των δύο κοριτσιών. Βλέποντας κάποιος το τρόπο ζωής που είχαν και το είδος διασκέδασης που υιοθετούσαν, βλέπει πως φέρονταν ως 30αρες. Τι σημαίνει αυτό; Μεγάλωσαν πριν την ώρα τους. Και στα μέρη που πήγαιναν έβρισκαν άτομα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας. Ειλικρινά, έτσι όπως τις βλέπουμε, θα γύρναγαν να κοιτάξουν ένα αγόρι της ηλικίας τους; Είχαν γαλουχηθεί στο να ψάχνουν πορτοφόλια σαν τον Σεμέδο. Και οι οικογένειες, με το να τις αφήνουν από τα 16 να φέρονται λες και ειναι 25, φταίνει διότι με την επιδεικτική τους αδιαφορία, άνοιξαν το δρόμο για συμπεριφορές τύπου Σεμέδο, δηλαδή ''πηδαω και φεύγω''. ΣΑΦΩΣ και δεν εννοώ πως στη κόρη σου βάζεις...μπούρκα. Αλλά της βάζεις μέτρο, και τη κάνεις να καταλάβει πως κάθε πράγμα στο καιρό του... Δεν την αφήνεις από τα 16 να πάει στη Μύκονο να μπεκροπίνει και να χουφτώνεται από 30 χέρια σε 5 μέρες...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.645
Πόντοι
9.931
Έχοντας περασει σχεδόν μία εβδομάδα από την έναρξη της υπόθεσης... Και βλέποντας το θεμα πιο ψύχραιμα... Γνώμη δική μου, περισσότερο από τον Σεμέδο, τον μάνατζερ, την 17χρονη και την 16χρονη, φταίνει οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ γονεις αυτών των δύο κοριτσιών. Βλέποντας κάποιος το τρόπο ζωής που είχαν και το είδος διασκέδασης που υιοθετούσαν, βλέπει πως φέρονταν ως 30αρες. Τι σημαίνει αυτό; Μεγάλωσαν πριν την ώρα τους. Και στα μέρη που πήγαιναν έβρισκαν άτομα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας. Ειλικρινά, έτσι όπως τις βλέπουμε, θα γύρναγαν να κοιτάξουν ένα αγόρι της ηλικίας τους; Είχαν γαλουχηθεί στο να ψάχνουν πορτοφόλια σαν τον Σεμέδο. Και οι οικογένειες, με το να τις αφήνουν από τα 16 να φέρονται λες και ειναι 25, φταίνει διότι με την επιδεικτική τους αδιαφορία, άνοιξαν το δρόμο για συμπεριφορές τύπου Σεμέδο, δηλαδή ''πηδαω και φεύγω''. ΣΑΦΩΣ και δεν εννοώ πως στη κόρη σου βάζεις...μπούρκα. Αλλά της βάζεις μέτρο, και τη κάνεις να καταλάβει πως κάθε πράγμα στο καιρό του... Δεν την αφήνεις από τα 16 να πάει στη Μύκονο να μπεκροπίνει και να χουφτώνεται από 30 χέρια σε 5 μέρες...
Ετσι ειναι τυπε, απο την οικογένεια χτίζεται ο χαρακτήρας ενος ατόμου και δυστυχώς σήμερα η σωστές οικογένειες είναι ελάχιστες.

TonyDOP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2018
Like
3.301
Πόντοι
441
Ετσι ειναι τυπε, απο την οικογένεια χτίζεται ο χαρακτήρας ενος ατόμου και δυστυχώς σήμερα η σωστές οικογένειες είναι ελάχιστες.
Και αυτό που πραγματικα με θυμώνει, είναι πως αν εκφράσεις δημοσίως τέτοια άποψη, νομίζουν ότι λεμε να τις κλεινουν μέσα στα σπίτια, να τις περιμενουν με το ρολόι στο χέρι και να τις απαγορεύουν να έχουν γκόμενο... Παιδιά, η λύση είναι απλή, λέγεται Μ-Ε-Τ-Ρ-Ο !!! Και να βγει και να διασκεδάσει. Όταν όμως α-β λυκειου πας και πινεις με ποδοσφαιριστες και πας σπίτι τους, και γυρνας σπιτι σου μετά από 1,5 μέρα , προφανώς κατι πάει λάθος...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.469
Πόντοι
3.346
Καποτε ενας γνωστος μ. μου ειπε..ευχαριστω τον πατερα μου που δεν με αφηνε οταν ημουν πιτσιρικας να γυρναω αργα τα βραδια.
Μου ελεγε δωδεκα το πολυ να εισαι σπιτι και φυσικα γνωριζε που παω και τι κανω.
Η παρεα μου τοτε που βγαιναμε..15-16 αρηδες ολοι τους, αλλοι εμπλεξαν με ναρκωτικα και αλλα γινανε μπεκρηδες..ελαχιστοι απο αυτους ειναι καλα τωρα..μαλιστα μερικοι δεν ζουνε!
40+ ετων αυτος πλεον με οικογενεια και καλη δουλεια.

azurus

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Like
48
Πόντοι
0
Στα 15 ηλικια συναινεσης δεν ημασταν παντα? Απο που κι ως που ανηλικη τωρα? Η αρχισαμε τα δημοσιογραφικα στολιδια για clickbait σε φαση "ηταν 17 και 364 μερες και 23 ωρες, παλιοανωμαλε!"
Φίλε μου, αν δεν κάνω λάθος, τα 15 ως ηλικία συναίνεσης ισχύουν για διαφορά +3-4 χρόνια. Δηλαδή να πάει η άλλη να κάνει κάτι με κάποιον 18-19, κ.ο.κ ανάλογα της ηλικίας μέχρι τα 18.

Όταν το ένα άτομο περνάει (κατά πολύ) αυτό το ηλικιακό όριο των 3-4 χρόνων αρχίζει και θολώνει το πράγμα.

Επίσης, άλλο ηλικία συναίνεσης άλλο ηλικία ενηλικίωσης.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.645
Πόντοι
9.931
Φίλε μου, αν δεν κάνω λάθος, τα 15 ως ηλικία συναίνεσης ισχύουν για διαφορά +3-4 χρόνια. Δηλαδή να πάει η άλλη να κάνει κάτι με κάποιον 18-19, κ.ο.κ ανάλογα της ηλικίας μέχρι τα 18.

Όταν το ένα άτομο περνάει (κατά πολύ) αυτό το ηλικιακό όριο των 3-4 χρόνων αρχίζει και θολώνει το πράγμα.

Επίσης, άλλο ηλικία συναίνεσης άλλο ηλικία ενηλικίωσης.
Δυστυχώς ο νομος δεν προβλέπει συναίνεση με ηλικιακά ορια π.χ τα 4-5 χρονια διαφορά ηλικίας, οπότε θεωρητικά αν υπάρχει συναίνεση μπορει να δεις 40αρη-50αρη να πηδαει 15χρονο!

• Like
Αντιδράσεις: azurus

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.257
Πόντοι
486
Δυστυχώς ο νομος δεν προβλέπει συναίνεση με ηλικιακά ορια π.χ τα 4-5 χρονια διαφορά ηλικίας, οπότε θεωρητικά αν υπάρχει συναίνεση μπορει να δεις 40αρη-50αρη να πηδαει 15χρονο!
Περιπτωση Κορκολη να θυμισω.....

azurus

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Like
48
Πόντοι
0
Λάθος μου τότε.

Θυμάμαι σε αρκετές χώρες της Ευρώπης και στην Αμερική να ισχύει και πίστεψα ότι θα το έχουμε κι εδώ ως "ευρωπαϊκή" χώρα...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.645
Πόντοι
9.931
Λάθος μου τότε.

Θυμάμαι σε αρκετές χώρες της Ευρώπης και στην Αμερική να ισχύει και πίστεψα ότι θα το έχουμε κι εδώ ως "ευρωπαϊκή" χώρα...
Τυπε δεν θελω να το παίζω ξερόλας αλλα νομίζω οχι, δεν είμαι 100% σίγουρος, ας μας απαντήσει ο Αλεξ.

• Like

fil69

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
198
Πόντοι
1
οι αλλοδαποι γαμανε αβερτα......μικρες ηλικιες ειναι στην μοδα....
μικρη εξαιρεση πακιστανοι...
αφγανοι, μαυροι, και οτι αλλο υπαρχει γαμανε αβερταδυ

οι αλλοδαποι γαμανε αβερτα......μικρες ηλικιες ειναι στην μοδα....
μικρη εξαιρεση πακιστανοι...
αφγανοι, μαυροι, και οτι αλλο υπαρχει γαμανε αβερτα
δυστηχως

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Λάθος μου τότε.

αυτο που γραφεις ισχυει για οσους ειναι κατω απο το οριο συναινεσης
πχ γερμανια για 14-15χρονα ισχυει οριο μεχρι τα 21, μετα τα 16 κανουν οτι θελουν
ιταλια για τα 13χρονα ισχυει περιορισμος διαφορας 3χρονων, μετα τα 14 επισης κανουν οτι θελουν

και στην ελλαδα το ιδιο ισχυει ... για κατω των 15 ετων υπαρχει περιορισμος διαφορας 3 ετων

• Like

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.645
Πόντοι
9.931
αυτο που γραφεις ισχυει για οσους ειναι κατω απο το οριο συναινεσης
πχ γερμανια για 14-15χρονα ισχυει οριο μεχρι τα 21, μετα τα 16 κανουν οτι θελουν
ιταλια για τα 13χρονα ισχυει περιορισμος διαφορας 3χρονων, μετα τα 14 επισης κανουν οτι θελουν

και στην ελλαδα το ιδιο ισχυει ... για κατω των 15 ετων υπαρχει περιορισμος διαφορας 3 ετων
Αρα η συναίνεση ισχύει για άτομα μέχρι 18 χρονων;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom