Επειδη εχει βγαλει απο χθες ανακοινωση ο Κουγιας, νομιζω οτι δινει μια αλλη διασταση απ τα συστημικα μεσα. Κι επειδη ειναι δικη και ο αμπαλος εχει τραγικο ποινικο μητρωο παραθετω τα εξης:
Λυσσώδη προσπάθεια κατεξευτελισμού του θύματος βιασμού από δύο ώριμους άνδρες, με την υποσημείωση ότι το θύμα είναι 17 ετών.
Ουδέποτε μέχρι σήμερα αντιμετώπισα τέτοια οργανωμένη προσπάθεια με ανάρτηση σε δεκάδες sites φωτογραφιών του θύματος και δημοσιοποίηση βίντεο, την πιστότητα των οποίων αμφισβητώ, όπως την αμφισβητεί και το θύμα.
ώστε να μπορούμε κι εμείς να εξετάσουμε τους κατηγορουμένους, αλλά και τη «φίλη» της και ερωτική σύντροφο του Σεμέδο, η οποία στη νέα της κατάθεση στην κα Ανακρίτρια προσπάθησε να κάνει το «άσπρο – μαύρο».
Να γνωρίζουν όλοι ότι η Ελλάδα δεν είναι «μπανανία», ούτε Νιγηρία και η Δικαιοσύνη απονέμεται πάντοτε μόνο μέσω των δικαστηρίων και όχι μέσω κατευθυνόμενων sites και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Θέλω να ολοκληρώσω την τοποθέτησή μου εκφράζοντας την απορία μου για το πώς δεν πήρε θέση κανείς στην υπόθεση αυτή από αυτούς που διαμαρτύρονται για τα δικαιώματα των γυναικών και θυμάτων βιασμού.
ΥΓ: Να είναι βέβαιοι όλοι αυτοί οι «αλητάμπουρες» και ειδικά ο γνωστός αρχιεκβιαστής αρχηγός τους με τη βίλα στην Εκάλη, ότι τους περιμένουν μηνύσεις και αγωγές για το δημόσιο διασυρμό του 17χρονου θύματος.
Οποιοδήποτε 17χρονο κορίτσι μπορεί να δημοσιοποιεί φωτογραφίες με μαγιό, ακόμη και σε προκλητικές στάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να το βιάσει.”
Συμπερασμα δικο μου, οτι εχει κι αυτος λερωμενη τη φωλια του, την 16χρονη φαινεται να την ξερει καιρο η οποια εχει αντιφατικες καταθεσεις και προσπαθησε να ξευτιλισει την 17χρονη ανηλικη ανεβαζοντας στο διαδικτυο σε δημοσια θεα φωτος βιντεο λογαριασμους κτλ. για το αν εγινε κατι χωρις τη θεληση της δε ξερω, μενει να αποδειχθει. φυλακα αμπαλε να πιανεις σαπουνια..
ο καιρος θα δειξει..