Νέα

Ανήλικη καταγγέλλει πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manaconda13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 302K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αθώος η Ένοχος …..Ξανά στην ομάδα η διακοπή συμβολαίου ;;

• Αθώος

• Ένοχος

• Να επιστρέψει

• Διακοπή συμβολαίου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.259
Πόντοι
8.815
Μα για την ηλικία της δεν είναι κάτι. Ούτε σε σώμα (χοντρά μπούτια - βλέπε φωτογραφία στη γουρούνα που έχει και στο story στο τικτοκ και την είχε και το μακελειό) ούτε σε πρόσωπο. Έξω βλέπεις πολύ καλύτερα σώματα και πρόσωπα σε τέτοιες ηλικίες. Για τους μεγαλύτερους είναι ελκυστική γιατί είναι νέα.
τοτε ισως να μην ειναι αυτη που μου εστειλαν στα π.μ.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Μα για την ηλικία της δεν είναι κάτι. Ούτε σε σώμα (χοντρά μπούτια - βλέπε φωτογραφία στη γουρούνα που έχει και στο story στο τικτοκ και την είχε και το μακελειό) ούτε σε πρόσωπο. Έξω βλέπεις πολύ καλύτερα σώματα και πρόσωπα σε τέτοιες ηλικίες. Για τους μεγαλύτερους είναι ελκυστική γιατί είναι νέα.
Μόνο για τους μεγαλύτερους τυπε;:think:
Δηλαδή έναν συνομηλικο της θα τον χαλαγε να χωθεί στις βυζάρες της;

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
εχω δει τη 17χρονη και δεν ειναι καθολου ασχημη. απλα η Ελενα ειναι πανεμορφο μοντελο και νοιωθει οτι ολοι γυρω της ειναι ασχημοι.
Άσχημη δεν την λες, αλλά ούτε και ωραία. Κάτι ενδιάμεσο. Φαίνεται όμως μικρή, το πρόσωπο συνήθως αλλάζει μετά την εφηβεία ή από αυξομειώσεις βάρους.

Εγγρ.
7 Ιουλ 2021
Like
426
Πόντοι
21
Μόνο για τους μεγαλύτερους τυπε;:think:
Δηλαδή έναν συνομηλικο της θα τον χαλαγε να χωθεί στις βυζάρες της;
Αν είναι στην ίδια τάξη/σχολείο μπορεί και να τον χάλαγε γιατί θα του βγει το όνομα ότι πάει με πατσόλες. Επηρεάζει τον εγωισμό του αγοριού. Τώρα αν είναι συνομίλικος ξέμπαρκος που τη καμάκωσε σε άσχετη φάση δε θα τον χάλαγε.

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
51
Like
5.187
Πόντοι
7.636
5 λεπτα αν μιλησεις με ανηλικο ατομο καταλαβαινεις οτι ειναι ανηλικο. Κατι θα επρεπε να υποψιαστει ο Σεμεδο και καθε Σεμεδο και να ειχε αποφυγει την συνουσια με ανηλικο ατομο, οσο και να τον παρακαλουσε. Αρα ενοχος διοτι εκανε σεξ με ανηλικη.

Τα περισσότερα είναι τόσο ξεπερασμένα που δεν τα καταλαβαίνεις. Εγώ νομίζω ότι η φάση βρωμάει ότι είναι αρπακτικό.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Αν είναι στην ίδια τάξη/σχολείο μπορεί και να τον χάλαγε γιατί θα του βγει το όνομα ότι πάει με πατσόλες. Επηρεάζει τον εγωισμό του αγοριού. Τώρα αν είναι συνομίλικος ξέμπαρκος που τη καμάκωσε σε άσχετη φάση δε θα τον χάλαγε.
λυσσα το εκανες μαν...
γκομενα γαριδα ειναι απλως

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
Νομιζω οτι πολλοι εδω μεσα τα παραλενε για τη μικρη. Η κοπελα δεν ειναι βιζιτα. Απλα της αρεσει η μεγαλη ζωη και οταν βρηκε την ευκαιρια να γαμηθεί με καποιον πλουσιο κ σχετικα ωραιο το εκανε. Φαναταστειτε να ερχοταν μια μουναρα πλουσια και να σας ελεγε ελα να παμε στη βιλα μου να περασουμε καλα. Τι θα κανατε? Το προβλημα δημιουργήθηκε επειδη ηθελε να παει με το Σεμεδο αλλα της εκατσε αρχικά ο μανατζερ και ακουγοντας τι γινεται με το κινημα metoo νομιζε οτι βιαστηκε μη μπορωντας να καταλαβει οτι αλλοι ειναι οι νομοι στο εξωτερικο και αλλοι στην Ελλαδα. Ειναι και 17 χρονων και τι μυαλο να εχει μια 17 χρονων. Εγω στα 17 μου δεν ηξερα τι μου γινοταν. Κριμα η κοπελα που μαλλον καταστραφηκε και θα τρεχει σε ψυχιατρους κ δε θα εχει προσωπο να βγει εξω. Βεβαια το ιδιο ισχυει κ για καποιον που τον κατηγορουν αδικα οτι ειναι βιαστης που θα το πληρωνει για μια ζωη. Αυτα γινονται οταν καποιες αποτυχημένες φεμινίστριες προσπαθωντας να δικαιολογησουν την αποτυχια τους δημιουργουν αναστατωση στη κοινωνια βαζοντας τις γυναικες να πολεμανε τους αντρες για ανυπαρκτα προβληματα

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Τυπε στο έχω ξαναγράψει. Εσένα και εμένα δεν είναι του γούστου μας τέτοιοι σωματοτυποι. Τα πρότυπα όμως "ομορφιάς" έχουν αλλάξει. Πάω στοίχημα ότι το 90% των συμμαθητών της θα έχουν τραβήξει μαλακια με την κωλαρα της (ειδικά αν την επιδείκνυε με κολλητά τζιν και κολάν).

Εγγρ.
7 Ιουλ 2021
Like
426
Πόντοι
21
κωλαρα... λοιπον???
μαν ειδα καμια 10ρια φωτο της
η γκομενα ειναι μουναρα σε συσκευασια σκατοφατσας (για μενα)

Σκέψου σαν συμμαθητής, όχι σαν ενήλικος. Είσαι ο μέσος μαθητής οδοντογλυφίδας των 60 κιλών και αυτή σε κοντράρει ή σου ρίχνει σε βάρος. Στη τάξη σου έχεις ένα 60-70% αδύνατες των 40-45 κιλών που είναι ΟΚ για τα κυβικά σου και δε θα σου πει κανείς τίποτα ούτε θα ντρέπεσαι στη παρέα που οι άλλοι τα χουν με τις αδύνατες και συ με τη χοντρούλα. Κάπως έτσι πάνε αυτά σε αυτές τις ηλικίες.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Για μένα είναι αθώος και θα πρέπει κιόλας να το κυνηγήσει δικαστικά λόγω του εκβιαστικου sms.
Ελπίζω πάντως να του γίνει μάθημα να μην μπλέκει με ανήλικες στην εφηβεία.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
δηλαδή η βασική κατηγορία είναι ότι δεν ζήτησε ταυτότητα...

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Νομιζω οτι πολλοι εδω μεσα τα παραλενε για τη μικρη. Η κοπελα δεν ειναι βιζιτα. Απλα της αρεσει η μεγαλη ζωη και οταν βρηκε την ευκαιρια να γαμηθεί με καποιον πλουσιο κ σχετικα ωραιο το εκανε. Φαναταστειτε να ερχοταν μια μουναρα πλουσια και να σας ελεγε ελα να παμε στη βιλα μου να περασουμε καλα. Τι θα κανατε? Το προβλημα δημιουργήθηκε επειδη ηθελε να παει με το Σεμεδο αλλα της εκατσε αρχικά ο μανατζερ και ακουγοντας τι γινεται με το κινημα metoo νομιζε οτι βιαστηκε μη μπορωντας να καταλαβει οτι αλλοι ειναι οι νομοι στο εξωτερικο και αλλοι στην Ελλαδα. Ειναι και 17 χρονων και τι μυαλο να εχει μια 17 χρονων. Εγω στα 17 μου δεν ηξερα τι μου γινοταν. Κριμα η κοπελα που μαλλον καταστραφηκε και θα τρεχει σε ψυχιατρους κ δε θα εχει προσωπο να βγει εξω. Βεβαια το ιδιο ισχυει κ για καποιον που τον κατηγορουν αδικα οτι ειναι βιαστης που θα το πληρωνει για μια ζωη. Αυτα γινονται οταν καποιες αποτυχημένες φεμινίστριες προσπαθωντας να δικαιολογησουν την αποτυχια τους δημιουργουν αναστατωση στη κοινωνια βαζοντας τις γυναικες να πολεμανε τους αντρες για ανυπαρκτα προβληματα
Διαφωνώ για το καταστράφηκε. Με λίγη βοήθεια σε λίγο καιρό θα έχει ξεχαστεί το θέμα και τι πιστεύεις? Μόλις γνωρίσει κάποιον θα θυμηθεί ποια είναι? Στην τελική αλλάζει ένα όνομα και όλα οκ.

Εγγρ.
7 Ιουλ 2021
Like
426
Πόντοι
21
Τυπε στο έχω ξαναγράψει. Εσένα και εμένα δεν είναι του γούστου μας τέτοιοι σωματοτυποι. Τα πρότυπα όμως "ομορφιάς" έχουν αλλάξει. Πάω στοίχημα ότι το 90% των συμμαθητών της θα έχουν τραβήξει μαλακια με την κωλαρα της (ειδικά αν την επιδείκνυε με κολλητά τζιν και κολάν).

Τέτοιο τύπο κώλου, λίγο πιο μεγάλο απ'τις φώτο γιατί έχει πάρει λίγο ακόμα, έχει και η sonya του glamour αλλά δε τον λέω κωλάρα.

Ούτε τον θεωρώ αξιομνημόνευτο ή υλικό για μαλακία. Αντίθετα, προβληματίζεσαι γιατί πληρώνεις για τέτοια σώματα όταν άλλες έχουν πραγματικές καλοσχηματισμένες και διακριτές κωλάρες σε σχέση με τα μπούτια οι οποίες τονίζονται από λεπτές μέσες.

Αυτοί οι σωματότυποι μου θυμίζουν καθ'υπερβολή κάτι κοντόχοντρες αγγλίδες τουρίστριες πατσόλες που πάνε φοράνε ότι πιο στενό βρίσκουν και οι πατσές πάνε να εκραγούν πάνω και κάτω απ'τα σορτσάκια.

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.904
Πόντοι
3.446
τέτοια κατηγορία δεν υφίσταται

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.259
Πόντοι
8.815
χοντρη πατσαβουρα λοιπον και η 17χρονη. μαλιστα...

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
τοτε ισως να μην ειναι αυτη που μου εστειλαν στα π.μ.
Υπάρχει μια φώτο εδώ στο νήμα με πίξελ στο πρόσωπο. Αυτή με τις βυζάρες που ποζάρει μέσα σε ένα ασανσέρ.
Πρόσωπο μπορείς να τσεκαρεις στο tik tok (αν είναι το αληθινό) λίγες σελίδες πριν.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.417
Πόντοι
736
Δεν είναι ούτε 22 ούτε είναι ελάχιστες οι φορές που είχε ερωτική επαφή με γυναίκα για να έχει άγνοια περί ηλικίας. Ο ανακριτής προφανώς θα θεώρησε ότι μάλλον γνώριζε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εν γνώση του να πήγαινε με ανήλικη εκείνη την στιγμή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom