Νέα

Ανιχνευτής κάμερας (να προσέχουμε)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cyclist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καθώς έχω μια τάση να διακινδυνεύω πολύ με παντρεμένες και άλλες τέτοιες περιπτώσεις, υπάρχει κάποιος αξιόπιστος ανιχνευτής κάμερας, που να έχει δοκιμάσει κάποιος και να δουλεύει πραγματικά;

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Καθώς έχω μια τάση να διακινδυνεύω πολύ με παντρεμένες και άλλες τέτοιες περιπτώσεις, υπάρχει κάποιος αξιόπιστος ανιχνευτής κάμερας, που να έχει δοκιμάσει κάποιος και να δουλεύει πραγματικά;

Βάλε και εσύ κάμερα να γράφεις, έτσι την έβγαλε καθαρή και ο Αποστολόπουλος.  :grin:

Γαμάς την παντρεμένη σπίτι της φίλε ?

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
67
Πόντοι
1
κοιτα αδερφε, εαν η καμερα ειναι παλιας τεχνολογιας που λαμβανει σημα και το στελνει ασυρματα RF εχεις πολλες φθηνες επιλογες
εαν ειναι καποια καμερουλα ψηφιακη κρυμενη σε κανα ρολοι/ φωτηστικο που την εβαλε καποιος και μετα θα μπορει να μπει να παει να την παρει και να την δει δεν πιανεται απο ανιχνευτη και την εβαψες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Βάλε και εσύ κάμερα να γράφεις, έτσι την έβγαλε καθαρή και ο Αποστολόπουλος.  :grin:

Γαμάς την παντρεμένη σπίτι της φίλε ?
Τύπε το εχω κάνει κι εγω αυτό παλιοτερα, μιλαμε τρελό άγχος.

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Εμένα με έπαιρνε τηλέφωνο ο άντρας της και με απειλούσε όταν το έμαθε....Εκεί να δεις άγχος!

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16
Εμένα με έπαιρνε τηλέφωνο ο άντρας της και με απειλούσε όταν το έμαθε....Εκεί να δεις άγχος!

Έπρεπε να γαμήσει εσένα αλλά πρώτα απ' όλους αυτήν γιατί εκείνη έδωσε το δικαίωμα  ;)

OP
OP
cyclist

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Κίνδυνος θάνατος. Χρειάζεται πολύ γερά νεύρα. Ας όψεται που η άλλη είναι πολύ ωραία.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Παντρεμένες γαμάνε οι άνετοι που δεν νιώθουν φόβο. :sunglasses:

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
575
Πόντοι
6.280

Φιλε , την καμερα που τραβαει αυτον το δυστυχο δεν χρειαζεσαι καποιο ιδιαιτερο gadget για να την εντοπισεις !

Σοβαρα τωρα,
Υπαρχουν διαφορες συσκευες σε καταστηματα ηλεκτρονικων οπως που δεν ξερω ποσο αποτελεσματικες ειναι.
Εγω ακολουθω μια πρακτικη μεθοδο που αφορα την ερευνα για καμερες με υπερυθρες που ειναι η οικονομικοτερη λυση για κακοφωτισμενους χωρους οπως κρεββατοκαμαρες.
Ανοιγεις την καμερα του κινητου σου και "σαρωνεις" το χωρο κοιτωντας την οθονη. Οπου δεις λαμπερες ενδειξεις κοιτα το σημειο καλυτερα.
Παραδειγμα για να καταλαβεις τι θα δεις : κοιτα στο πσνελ κουδουνιων (με θυροτηλεοραση) πολυκατοικιας αφου χτυπησεις το κουδουνι η δοκιμασε να δεις το λαμπακι εκπομπης του κοντρολ της Tv  η του dvd οταν πατας καποιο κουμπακι.

M_kats

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Απλο κολπο για ανυχνευση καμερας. Πρεπει το δωματιο που θελουμε να ελεηξουμε να εχει σκοταδι η να ειναι σκοτεινο οσο γινεται. Ανοιγουμε την καμερα του κινητου μας και εξεταζουμε το δωματιο γυρω γυρω κοιτωντας μεσα απο την οθονη του κθνητου μας. Και αν υπαρχει καμερα θα φανει στην οθονη σαν φως .δοκιμαστετο ολοι δουλευει.καλο ειναι να ελεγχουμε και τα δωματια απο τα μπουρδελλα με αυτο τον τροπο

OP
OP
cyclist

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Aν δεν έχει υπέρυθρα led η κάμερα το κινητό δεν δείχνει τίποτα, αυτό είναι για κάμερες κλειστών κυκλωμάτων.

M_kats

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
To 99 % των καμερων εχει υπερυθρο λεδ , οι κρυφες καμερες κατα κανονα εχουν ολες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom