You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανιχνευτής κάμερας (να προσέχουμε)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα cyclist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Καθώς έχω μια τάση να διακινδυνεύω πολύ με παντρεμένες και άλλες τέτοιες περιπτώσεις, υπάρχει κάποιος αξιόπιστος ανιχνευτής κάμερας, που να έχει δοκιμάσει κάποιος και να δουλεύει πραγματικά;
Βάλε και εσύ κάμερα να γράφεις, έτσι την έβγαλε καθαρή και ο Αποστολόπουλος.
Γαμάς την παντρεμένη σπίτι της φίλε ?
karamba
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2009
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
Βάλε και εσύ κάμερα να γράφεις, έτσι την έβγαλε καθαρή και ο Αποστολόπουλος.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
SnakeSpir
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 67
- Πόντοι
- 1
κοιτα αδερφε, εαν η καμερα ειναι παλιας τεχνολογιας που λαμβανει σημα και το στελνει ασυρματα RF εχεις πολλες φθηνες επιλογες
εαν ειναι καποια καμερουλα ψηφιακη κρυμενη σε κανα ρολοι/ φωτηστικο που την εβαλε καποιος και μετα θα μπορει να μπει να παει να την παρει και να την δει δεν πιανεται απο ανιχνευτη και την εβαψες
εαν ειναι καποια καμερουλα ψηφιακη κρυμενη σε κανα ρολοι/ φωτηστικο που την εβαλε καποιος και μετα θα μπορει να μπει να παει να την παρει και να την δει δεν πιανεται απο ανιχνευτη και την εβαψες
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε το εχω κάνει κι εγω αυτό παλιοτερα, μιλαμε τρελό άγχος.Βάλε και εσύ κάμερα να γράφεις, έτσι την έβγαλε καθαρή και ο Αποστολόπουλος.
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Εμένα με έπαιρνε τηλέφωνο ο άντρας της και με απειλούσε όταν το έμαθε....Εκεί να δεις άγχος!
ολα δανεικα ειναι φιλε... απλα θα σε γαμουσε
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
Spartan_Gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2013
- Like
- 219
- Πόντοι
- 16
Εμένα με έπαιρνε τηλέφωνο ο άντρας της και με απειλούσε όταν το έμαθε....Εκεί να δεις άγχος!
Έπρεπε να γαμήσει εσένα αλλά πρώτα απ' όλους αυτήν γιατί εκείνη έδωσε το δικαίωμα ;)
karamba
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2009
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
Πως φαίνεσαι ότι είσαι παντρεμένος μάστορα...Έπρεπε να γαμήσει εσένα αλλά πρώτα απ' όλους αυτήν γιατί εκείνη έδωσε το δικαίωμα ;)
Φιλε , την καμερα που τραβαει αυτον το δυστυχο δεν χρειαζεσαι καποιο ιδιαιτερο gadget για να την εντοπισεις !Καθώς έχω μια τάση να διακινδυνεύω πολύ με παντρεμένες και άλλες τέτοιες περιπτώσεις, υπάρχει κάποιος αξιόπιστος ανιχνευτής κάμερας, που να έχει δοκιμάσει κάποιος και να δουλεύει πραγματικά;
Σοβαρα τωρα,
Υπαρχουν διαφορες συσκευες σε καταστηματα ηλεκτρονικων οπως που δεν ξερω ποσο αποτελεσματικες ειναι.
Εγω ακολουθω μια πρακτικη μεθοδο που αφορα την ερευνα για καμερες με υπερυθρες που ειναι η οικονομικοτερη λυση για κακοφωτισμενους χωρους οπως κρεββατοκαμαρες.
Ανοιγεις την καμερα του κινητου σου και "σαρωνεις" το χωρο κοιτωντας την οθονη. Οπου δεις λαμπερες ενδειξεις κοιτα το σημειο καλυτερα.
Παραδειγμα για να καταλαβεις τι θα δεις : κοιτα στο πσνελ κουδουνιων (με θυροτηλεοραση) πολυκατοικιας αφου χτυπησεις το κουδουνι η δοκιμασε να δεις το λαμπακι εκπομπης του κοντρολ της Tv η του dvd οταν πατας καποιο κουμπακι.
Απλο κολπο για ανυχνευση καμερας. Πρεπει το δωματιο που θελουμε να ελεηξουμε να εχει σκοταδι η να ειναι σκοτεινο οσο γινεται. Ανοιγουμε την καμερα του κινητου μας και εξεταζουμε το δωματιο γυρω γυρω κοιτωντας μεσα απο την οθονη του κθνητου μας. Και αν υπαρχει καμερα θα φανει στην οθονη σαν φως .δοκιμαστετο ολοι δουλευει.καλο ειναι να ελεγχουμε και τα δωματια απο τα μπουρδελλα με αυτο τον τροπο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 138
- Εμφανίσεις
- 12K