Αχ οι πεινασμενοι καρβελια ονειρευονται...μακαρι να ξαναγυρναγε κ η κλελια κ η ευα κ η φαιη ακομα κ η πεναρα....αυτα ηταν call girls κ ελληνιδες...τωρα εχει μεινει ολη η φυρα..πηρα την τεταρτη την τρελλαρα την ναομι την περνω το πρωι της λεω για το βραδυ στις 10 μου λεει οκ ξαναπαρε γιαΓ επιβεβαιωση κατα τις 8..περνω νταν κ μου λεει δεν θες να με συναντησεις μου κανεις πλακα κ κατι τετοια τρελα εγω οπως παντα ευγενεστατος κ αυτη δεν μπορω να πω ευγενικα μιλαγε αλλα ειναι για δρομοκαιτειο..μετα εναλλακτικες δεν υπηρχαν εκεινη την ωρα αν κ ειχα μπατζετ διαθεσιμο κατεληξα με την μαγια το μιλφ που εχει αποθεωθει κ η γυναικα το παλευει αλλα γενικα ειναι ψιλοτραγωδια!!Γιατρε ειχες πει κατι που τελικα οπως βλεπεις κ εσυ που εισαι στην πιατσα δεν ισχυει οτι να μην ξενερωνουμε αν μια σταματαει γιατι βγαινουν αλλες 10..εγω εχω να πω ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ!!Π.χ το gfe to pse της ευαρας κ ολο το attitude γενικοτερα δεν το ξαναβρικαμε απο τοτε!
Αυτές που αναφέρεις δεν συγκρίνονται μεταξύ τους.Στην εμφάνιση Εύα,Πέννυ,Κλέλια ήταν μέτριες.Τώρα σε συμπεριφορά θα συμφωνήσω ήταν εξαιρετικές.Στο κρεβάτι μόνο η Εύα είναι top.
Τέλος η Φαίη όντως ήταν ξεχωριστή περίπτωση.Call-girl σ'αυτό το επίπεδο έχω γνωρίσει μόνο "κλειστού κύκλου".Κι ας βγουν οι "ειδήμονες" να πουν ο,τι θέλουν.Από το bou δεν έχει ξαναπεράσει τέτοιο call-girl και πίστεψε με έχω δοκιμάσει τις περισσότερες.
Πάντως καλές περιπτώσεις παίζουν αλλά είναι λίγες όπως ήταν πάντα.Για παράδειγμα η Alicia από sin-city(παλιά γνώριμη που άλλαξε όνομα αλλά αξίζει)
Για να επιστρέψουμε στο θέμα του θρεντ η Μελίνα φαίνεται πολύ δυνατή και θα τιμηθεί λίαν συντόμως.