Επισκέπτης
κριτικη ομως δεν ανεβασες.
Αμα δεν ειχε να προσθεσει η να αφαιρεσει κάτι απο τις μέχρι τωρα κριτικες γιατι να ανεβασει?
Για να συντασσουμε απλα πελατολογια της καθε κορασιδος?
κριτικη ομως δεν ανεβασες.
εισαι σιγουρος για sex μονο εδω? εχω αρχισει και αμφιβαλλω φιλε μου...πολυ σαρακοστιανο ρε φιλε...θα δουμε απο δευτερα μετα τα παρτυ του weekend.Φίλε από χθες ξεκίνησα να ασχολούμαι παρανόμως και έχει λίγο πλάκα... είναι για καυλάντι αλλά δε γαμάς. Για σεξ μόνο εδώ χαχαχαχαχαχαχαχ
ρε σκορπιε, ισως ο τυπος ειχε να προσθεσει κατι διαφορετικο απο τους αλλους. Οι κριτικες δεν ειναι ιδιες... Ισως θα μπορουσαμε να μαθουμε κατι περισσοτερο απο τον συναδελφοΑμα δεν ειχε να προσθεσει η να αφαιρεσει κάτι απο τις μέχρι τωρα κριτικες γιατι να ανεβασει?
Το ιδιο λέμε.ρε σκορπιε, ισως ο τυπος ειχε να προσθεσει κατι διαφορετικο απο τους αλλους. Οι κριτικες δεν ειναι ιδιες... Ισως θα μπορουσαμε να μαθουμε κατι περισσοτερο απο τον συναδελφο
ρε σκορπιε, ισως ο τυπος ειχε να προσθεσει κατι διαφορετικο απο τους αλλους. Οι κριτικες δεν ειναι ιδιες... Ισως θα μπορουσαμε να μαθουμε κατι περισσοτερο απο τον συναδελφο
και βεβαια οχι...το θετεις διαφορετικα απο οτι το ειχα σκεφτει εγω, και εχει λογικη...για μενα κριτικη θα μπορουσε να ειναι 2 η 3 λεξεις για την εμπειρια του, πιστευω να βοηθουσε λιγο και καποιους που δεν γνωριζουν. Τις 2η 3 λεξεις δεν τις ειπε ομως. Και ευκολο θα ηταν και θα βοηθουσεΤο ιδιο λέμε.
Αλλα βαρεθηκα να βλεπω τοση εμμονή για τις κριτικες. Οποιος θελει γραφει οποιος θελει δεν γραφει. Συμβολαιο δεν υπογραψαμε πουθενα
Κανω λαθος?
εγω φιλε δεν μπαινω σε καμια ομαδα...τα παντα ολα, αρκει να κινειται...και βεβαια να μην ειναι ρουφοδαγκα!Πιστεύω πως κάθε κριτική βοηθάει... μπορει΄να μην είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά "ομαδοποιούμαστε" ανάλογα με τα γούστα μας
και βεβαια οχι...το θετεις διαφορετικα απο οτι το ειχα σκεφτει εγω, και εχει λογικη...για μενα κριτικη θα μπορουσε να ειναι 2 η 3 λεξεις για την εμπειρια του, πιστευω να βοηθουσε λιγο και καποιους που δεν γνωριζουν. Τις 2η 3 λεξεις δεν τις ειπε ομως. Και ευκολο θα ηταν και θα βοηθουσε
αν γινεται αυτο, δεν το γνωριζω φιλε μου...οπως και να εχει ειναι αυτο που λες και το σεβομαι. Ο,τι θελει και οπως μπορει ο καθεναςΑρχηγε ουτε εγω τις εχω πει τις 2-3 λεξεις . Διοτι δεν θαναι κατι διαφορετικο απο οσα εχουν ειπωθει. Επομενως τι σκατα βοηθεια θα προσφερα? Εκτος αν καποιοι παρακολουθουν τις κριτικες για να διαπιστωσουν το πελατολογιο της καθε κοπελας. Λέμε τωρα....
Παντα θα υπαρχει κατι να προστεθεί....! Αλλωστε και η συμπερφορα των κοριτσιων δεν ειναι σε ολους η ιδια!Αμα δεν ειχε να προσθεσει η να αφαιρεσει κάτι απο τις μέχρι τωρα κριτικες γιατι να ανεβασει?
ο δικος μας ο ΜΟΧΑ μια ερχεται μια φευγει ασχολειται μαλλον με το φατσοτεφτερο και μας εχει γραψει στ'αρχιδια του....
ακριβως ετσι φιλε...Παντα θα υπαρχει κατι να προστεθεί....! Αλλωστε και η συμπερφορα των κοριτσιων δεν ειναι σε ολους η ιδια!
ετσι σε θελω, να αντιστεκεσαι φιλε μου μοχαΚαλημερα ζαντρεν,μπαινω τσοντα στο μπου
Στο φατσοτεφτερο ποτε,ειναι του σατανα
GLS Φίλεσε ποια χοτελ συνηθως σε βολεύει Άντζελα να ξερουμε εμεις οι άσχετοι η σε ποιο ρε παιδια να παω...εννοειτε κατι οικονομικό..οχι χιλτον
Αλλο ειναι το ειμαι άσχετος...... και αλλο βαριεμαι να τηλεφωνησω για πληροφοριες το τδιο το κοριτσι φιλαρακι!σε ποια χοτελ συνηθως σε βολεύει Άντζελα να ξερουμε εμεις οι άσχετοι η σε ποιο ρε παιδια να παω...εννοειτε κατι οικονομικό..οχι χιλτον
Ρε φιλαράκι το ιδιο σκεφτόμουν και εγω αλλα δεν το έγραψα.BTW υπάρχουν και πιο βαριεστημένοι που λίγο πίσω ή μπορει και λίγο μετα θα ζητάνε το τηλεφωνο με pmΑλλο ειναι το ειμαι άσχετος...... και αλλο βαριεμαι να τηλεφωνησω για πληροφοριες το τδιο το κοριτσι φιλαρακι!