panagiotis panagiotidis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 295
- Πόντοι
- 281
Με κατι τέτοιες παπαριες που γράφουν κάποιοι εδώ μέσα βάζουν τις κοπελες να απολογούνται χωρις λόγο.
Μην γινεσαι...... αυτο που λες!Σίγουρα για μαλακα προκειται...εσυ Άντζελα αν θες να εισαι μαγκάκι..που εισαι..δειξε εδω νέες εξετασεις να βουλώσεις στόματα...
Καλα είναι ικανη να σε ρωταει ποιο είναι το 3 καθετως. Η εκφραση της γενικα μου θυμιζει τον κυριο που λεει τα νεα στην ΕΡΤ. Ζεστη κρυο ιδια γευσηΤο μονο μειονέκτημα που έχει το κουκλί ειναι οτι τον βάζεις στη πίσω πόρτα και θα μπορούσε άνετα να λύνει σταυρόλεξο!!!!!
Καλα είναι ικανη να σε ρωταει ποιο είναι το 3 καθετως. Η εκφραση της γενικα μου θυμιζει τον κυριο που λεει τα νεα στην ΕΡΤ. Ζεστη κρυο ιδια γευση
Σε ζηλευουν ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ1 μήνα αντιβιοτικά - δεν ειναι μικρόβιο - εινε κατι άλλο πολη πιο σοβαρό - μακριά απο μένα ! Δεν εχω κατι ! Φυςικα εξετάςη απο μένα ! Εδω πρειν αδυνάτιζα και πάλη έλεγαν διαφορά ! Το ξερω μερικοί δεν έχουν φιλικότητα με μένα ... Η μπορεί χαλάω δούλιστες στην γομενα εδω καμία ....
. Φιλια πολλα ! Νικήστε τη ζήλια και θα γίνετε πιο δυνατοί και ευτυχισμένη !Σε ζηλευουν ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*. Φιλια πολλα ! Νικήστε τη ζήλια και θα γίνετε πιο δυνατοί και ευτυχισμένη !
Eισαι θεαGood night my dear
Πρέπει να εχυσα 50 ml σπέρμα.Δέκα υποψήφια μέλη της μελλοντικής οικογένειάς μου ξεκλιρίστηκαν στο στόμα της.
Ούτε καραμπόλα στα Τέμπη, τέτοια συμφορά.
άρχισε να με γλωσσοφιλιάζει ΑΛΥΠΗΤΑ.
Τζούγκριζαν τα δόντια μας από την κάβλα.
Ναι είχε έρθει η ώρα του κώλου στο peak της κάβλας της @ουτάνας.Στήσιμο στο πάτωμα στα 4 με το κεφάλι στο μαξιλάρι και είσοδος εκ μέρους μου με καβαλαρία αλά Cristoph Clark.
Ανθεκτικός κώλος, δυνατό σκυλί η Angela.Δεν νομίζω να έλυσε κανά σταυρόλεξο όσο την σοδόμιζα, αλλά ένα sudoku για δυνατούς λύτες το κατάφερε.
Πολλές αλλάγές στάσεων και κατάθεση πάλι σε στόμα.
Αυτό που ζητάς είναι δύσκολο, αλλά θα δω τι μπορώ να κάνωρε μαγκες το τηλ της κανεις σε π.μ.παιζει να το στειλει?
Χαχαχααχαχαα!!!! Καλημερα!!!!!!!Αυτό που ζητάς είναι δύσκολο, αλλά θα δω τι μπορώ να κάνω
ρεεε να γραφεις πιο συχνα κλαιωω με τις περιγραφες σου πραγματικα ααχααχαχαχ
εχω ετοιμασει και την λιστα αν σε ενδιαφερει .
πολυ καλη πιπα η αντζελα αλλα οντως ψυχρη....ισως θελει ενα τζακ πριν το ραντεβου να στανιαρει να κανει τρελιτσες
ΚαλημέραΧαχαχααχαχαα!!!! Καλημερα!!!!!!!