ANGEL007SEX
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2013
- Like
- 4
ανεβασε και καμια κριτικη μαν.
καλησπέρα , ναι γίνετε και για ολη νύχτα και μερα ..Kαλησπέρα Αντζελα. Υπάρχει η δυνατοτητα να σε κλείσω και για ολοκληρη νύχτα?
. Ευχάριστο για προηγούμενο - η αλήθεια 3 φορες του χρόνο γιορτάζω τωρα .. Φιλια πολα .Ατζελακι δεν ξέρω το πραγματικό σου όνομα αλλα αυτο που χρησιμοποιείς γιορτάζει σήμερα.Οποτε χρόνια πολλά κοριτσάκι και να σαι πάντα καλα
ρε συ αυτή είναι μελαχρινή...
έχεις καμιά φίλη που να της μοιάζει?
για ντουετάκι ???
Αχ συνάδελφε έθιξες ευαίσθητο σημείο τώρα.Δεκα φορές την εχω ρωτήσει τηλεφωνικά και μου έχει πει οτι δεν εμπιστεύεται καμια
Ο βραχος σε εβαλε σε σκεψεις ειπες....? Αβυσσος η ψυχη του αντρα.....добрый вечер για να καταλάβουμε λίγο καλύτερα όσοι δεν ακολουθούμε και τόσο το νήμα..η μελαχρινή πάνω εργάζεται ή άκυρο?(ή είναι κάποια που μοιάζει σε κάποια φίλη σου? )
Y.Γ η φώτο στο βράχο μ έβαλε σε σκέψεις.. :S
με άλλα λόγια, ιμούναγια σιστέμαΜετα το καλοκαίρι ..Oι ατέλειωτες ώρες ηλιοθεραπείας, τα βρεγμένα μαγιό που μένουν πάνω στο σώμα, τα στενά ρούχα, οι πισίνες, η θάλασσα, ακόμα και το αλκοόλ μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη μυκήτων. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορεί να «κολλήσει» κανείς μύκητες τόσο απλά. Σε όποιο σημείο του σώματος κι αν εμφανιστούν μύκητες, οι αιτίες είναι βαθύτερες και σχετίζονται με την κακή διατροφή και τη χαμηλή άμυνα του οργανισμού.
όχι φίλε, πάνε χρόνια που την έβρισκα με 'βράχους', καθαρότατος.Ο βραχος σε εβαλε σε σκεψεις ειπες....? Αβυσσος η ψυχη του αντρα.....