ANGEL007SEX
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2013
- Like
- 4
Ρε παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει να βρω το τηλ του μωρου?Beautiful sea
δεν χρειαζεται να σε βοηθησει καποιος.κοιτα λιγες σελιδες πισω και θα βρεις το τηλ πανω σε φωτο της.Ρε παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει να βρω το τηλ του μωρου?
Αν και το εχω βρει εδώ και μερες! Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον.δεν χρειαζεται να σε βοηθησει καποιος.κοιτα λιγες σελιδες πισω και θα βρεις το τηλ πανω σε φωτο της.
ετοιμος εισαι και με τα πμ σου.Αν και το εχω βρει εδώ και μερες! Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον.
Ευχαριστω πολύ!!!!!!!!!ετοιμος εισαι και με τα πμ σου.
Συνάδελφε γίνε λίγο πιο προσεκτικός.Το τηλεφωνο της Άντζελας υπαρχει σε αρκετές σελίδες λίγο πίσω πάνω σε φωτογραφία.Αν μπουν άλλοι δυο σαν και σένα ο Guru δεν θα κανει άλλη δουλειά ολη μέρα απ´το να σου απαντάει σε ολα τα νήματα.Ελεος δηλαδή!καλησπερα Ατζελα ... θα μπορουσες να μου δωσεις το τηλεφωνο σου μ ενα μηνυμα να βρεθουμε . σ ευχαριστω πολυ ...
μπα.τελος αυτα.απο τις επομενες φορες,θα σβηνονται.Συνάδελφε γίνε λίγο πιο προσεκτικός.Το τηλεφωνο της Άντζελας υπαρχει σε αρκετές σελίδες λίγο πίσω πάνω σε φωτογραφία.Αν μπουν άλλοι δυο σαν και σένα ο Guru δεν θα κανει άλλη δουλειά ολη μέρα απ´το να σου απαντάει σε ολα τα νήματα.Ελεος δηλαδή!
έτοιμοςστείλε μου το τηλ σας παρακαλω! Ευχαριστω προκαταβολικα
στείλε μου το τηλ σας παρακαλω! Ευχαριστω προκαταβολικα
ενδιαφερονΧαλαρά !