GEORGE G
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.803
- Πόντοι
- 2.646
Καλησπέρα σε όλους ! Καλό απόγευμα !
Γειά σου ομορφούλα !!! ;)
Καλησπέρα σε όλους ! Καλό απόγευμα !
.. ισως η επομενη πλαστικη της..γατακι ......![]()
;)
Καλησπερα ομορφουλα!!!Καλησπέρα σε όλους ! Καλό απόγευμα !
ntobry vetser... Καλησπερα! μου φαινεται οτι το πορνοκοινο σου θα ηθελε και μια φοτο μονο με την καινουργια σου κωλαρα στα 4 σε πρωτο πλανοΚαλησπέρα σε όλους ! Καλό απόγευμα !
Σε πιανουμε φιλαρακι.....θελεις να την βγαλεις στο τζάμπα....!ntobry vetser... Καλησπερα! μου φαινεται οτι το πορνοκοινο σου θα ηθελε και μια φοτο μονο με την καινουργια σου κωλαρα στα 4 σε πρωτο πλανο!!! Ισως και να την τεντωνες με τα χερια σου!
!!Με πιανεις!?
![]()
ntobry vetser... Καλησπερα! μου φαινεται οτι το πορνοκοινο σου θα ηθελε και μια φοτο μονο με την καινουργια σου κωλαρα στα 4 σε πρωτο πλανο!!! Ισως και να την τεντωνες με τα χερια σου!
!!Με πιανεις!?
![]()
Κάτσε, κου τσου, να φωνάξουμε κανά σκηνοθέτη να βεγει κα(υ)λό το πλάνο ...
![]()
κριτικη ομως δεν ανεβασες.προς Ζ4
1)την εχω πληρωσει δυο τρεις φορες στο παρελθον ;)
2)ειμαι σιγουρος δεν θα σε χαλαγε καθολου αν ποσταρε κατι τετειο!
3) αναφερομουν στην εργαζομενη εαν με <<πιανει>>
4)μηπως θες να μας ποσταρεις εσει καμια φοτο δικια σου?![]()
Η μωρία δικαιολογείται λόγω ηλικίας. Η ηλιθιότητα για κανένα λόγο.προς Ζ4
1)την εχω πληρωσει δυο τρεις φορες στο παρελθον ;)
2)ειμαι σιγουρος δεν θα σε χαλαγε καθολου αν ποσταρε κατι τετειο!
3) αναφερομουν στην εργαζομενη εαν με <<πιανει>>
4)μηπως θες να μας ποσταρεις εσει καμια φοτο δικια σου?![]()
σε χαλασε το 4 ε? ενταξει ηταν ετσι για να ευθιμισουμε λιγο, ξεκολλα...Η μωρία δικαιολογείται λόγω ηλικίας. Η ηλιθιότητα για κανένα λόγο.![]()
To pm ηταν test..... Το πηρες?καλησπέρα είμαι νέος σαν μέλος και τα pm δεν δουλεύουνε
ειναι εύκολο να μου στείλει κάποιος το τηλέφωνο τhς στο email μου παρακαλώ rouket12@gmail.com
Η δυνατότητα να στέλνεις μυνήματα p.m. ενεργοποιείται με 5+ μυνήματα που θα έχειςκαλησπέρα είμαι νέος σαν μέλος και τα pm δεν δουλεύουνε
ειναι εύκολο να μου στείλει κάποιος το τηλέφωνο τhς στο email μου παρακαλώ rouket12@gmail.com
καλησπέρα είμαι νέος σαν μέλος και τα pm δεν δουλεύουνε
ρε ρεμαλι, εδω εισαι??Διαβασε 4-5 σελιδες πιο πισω,το εχει σε φωτο της
γεια σου ρε φιλε...Με φώναξε κανείς?
ο δικος μας ο ΜΟΧΑ μια ερχεται μια φευγει ασχολειται μαλλον με το φατσοτεφτερο και μας εχει γραψει στ'αρχιδια του....