GEORGE G
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.806
- Πόντοι
- 2.646
Καλησπέρα σε όλους ! Καλό απόγευμα !
Γειά σου ομορφούλα !!! ;)
Καλησπέρα σε όλους ! Καλό απόγευμα !
.. ισως η επομενη πλαστικη της..γατακι ...... ;)
Καλησπερα ομορφουλα!!!Καλησπέρα σε όλους ! Καλό απόγευμα !
ntobry vetser... Καλησπερα! μου φαινεται οτι το πορνοκοινο σου θα ηθελε και μια φοτο μονο με την καινουργια σου κωλαρα στα 4 σε πρωτο πλανο !!! Ισως και να την τεντωνες με τα χερια σου! !!Με πιανεις!?Καλησπέρα σε όλους ! Καλό απόγευμα !
Σε πιανουμε φιλαρακι.....θελεις να την βγαλεις στο τζάμπα....!ntobry vetser... Καλησπερα! μου φαινεται οτι το πορνοκοινο σου θα ηθελε και μια φοτο μονο με την καινουργια σου κωλαρα στα 4 σε πρωτο πλανο !!! Ισως και να την τεντωνες με τα χερια σου! !!Με πιανεις!?
ntobry vetser... Καλησπερα! μου φαινεται οτι το πορνοκοινο σου θα ηθελε και μια φοτο μονο με την καινουργια σου κωλαρα στα 4 σε πρωτο πλανο !!! Ισως και να την τεντωνες με τα χερια σου! !!Με πιανεις!?
Κάτσε, κου τσου, να φωνάξουμε κανά σκηνοθέτη να βεγει κα(υ)λό το πλάνο ...
κριτικη ομως δεν ανεβασες.προς Ζ4
1)την εχω πληρωσει δυο τρεις φορες στο παρελθον ;)
2)ειμαι σιγουρος δεν θα σε χαλαγε καθολου αν ποσταρε κατι τετειο!
3) αναφερομουν στην εργαζομενη εαν με <<πιανει>>
4)μηπως θες να μας ποσταρεις εσει καμια φοτο δικια σου?
Η μωρία δικαιολογείται λόγω ηλικίας. Η ηλιθιότητα για κανένα λόγο.προς Ζ4
1)την εχω πληρωσει δυο τρεις φορες στο παρελθον ;)
2)ειμαι σιγουρος δεν θα σε χαλαγε καθολου αν ποσταρε κατι τετειο!
3) αναφερομουν στην εργαζομενη εαν με <<πιανει>>
4)μηπως θες να μας ποσταρεις εσει καμια φοτο δικια σου?
σε χαλασε το 4 ε? ενταξει ηταν ετσι για να ευθιμισουμε λιγο, ξεκολλα...Η μωρία δικαιολογείται λόγω ηλικίας. Η ηλιθιότητα για κανένα λόγο.
To pm ηταν test..... Το πηρες?καλησπέρα είμαι νέος σαν μέλος και τα pm δεν δουλεύουνε
ειναι εύκολο να μου στείλει κάποιος το τηλέφωνο τhς στο email μου παρακαλώ rouket12@gmail.com
Η δυνατότητα να στέλνεις μυνήματα p.m. ενεργοποιείται με 5+ μυνήματα που θα έχειςκαλησπέρα είμαι νέος σαν μέλος και τα pm δεν δουλεύουνε
ειναι εύκολο να μου στείλει κάποιος το τηλέφωνο τhς στο email μου παρακαλώ rouket12@gmail.com
καλησπέρα είμαι νέος σαν μέλος και τα pm δεν δουλεύουνε
ρε ρεμαλι, εδω εισαι??Διαβασε 4-5 σελιδες πιο πισω,το εχει σε φωτο της
γεια σου ρε φιλε...Με φώναξε κανείς?
ο δικος μας ο ΜΟΧΑ μια ερχεται μια φευγει ασχολειται μαλλον με το φατσοτεφτερο και μας εχει γραψει στ'αρχιδια του....