νομιζω ότι αρχιζουμε και το μαλακιζουμε το θεμα παιδες
και εσυ δικιο εχεις...εγω το μαλακιζω με συγχωρεις...αυτα που λεει αυτη ειναι λογικοτατα και πρεπει να της πεις αν ειναι να ανεβασει και λιγο τις τιμες γιατι ειναι κριμα...
νομιζω ότι αρχιζουμε και το μαλακιζουμε το θεμα παιδες
και εσυ δικιο εχεις...εγω το μαλακιζω με συγχωρεις...αυτα που λεει αυτη ειναι λογικοτατα και πρεπει να της πεις αν ειναι να ανεβασει και λιγο τις τιμες γιατι ειναι κριμα...
[/quot
εγω δεν εχω να της πω κατι αδερφε
αλλα νομιζω ότι αυτά που προσφερει στα λεφτα που ζηταει είναι μια χαρα
[/quot
εγω δεν εχω να της πω κατι αδερφε
αλλα νομιζω ότι αυτά που προσφερει στα λεφτα που ζηταει είναι μια χαρα
δεν εκανα το πρωτο σχολιο για να την κραξω γι αυτα που ζηταει, ουτε εχω να πω κατι για τις υπηρεσιες της, το εγραψα για το υφος της και το τουπε της και για το παραδειγμα που εφερε με το αιρ κοντισιον και ποσα πρεπει να παρει...αν εσενα δεν σε ενοχλει η σταση της ειναι δικο σου θεμα,εμενα μου την εσπασε και γι αυτο της το εγραψα
Την Angela δεν την εχω συναντησει (ακομα, και ο λογος ειναι πως δεν εχει απαντησει σε pm και ειναι αρχη μου να μην πηγαινω με κοπελες που δεν αξιωνουν να μου γραψουν αλλα τες πα), αλλα εχω να πω το εξης γιατι ανοιγει θεμα ανευ ουσιας.
Η καθε κοπελα εχει δικαιωμα να ζηταει οτι ποσο θελει. Και σε οποιον αρεσει στο κατω κατω, υποκειμενικα ειναι ολα.
Ας μην αρχισουμε τα "πολλα ειναι, κοψε κατι" ... Απο την αλλη, οι κριτικες ειναι το ζητουμενο εδω νομιζω.
Κε εγώ καθαρίζω παπαργαι με γλοσα ...κε αυτό δεν ινε εύκολα ..
Ρε συ πιταμπάκα ένα καλό κορίτσι έχουμε που δεν γκρινιαζει, τα κάνει όλα, έρχεται στα ραντεβού της στην ώρα της και ήρθες να μας την χαλάσεις κι εσύ κι ο άλλος που της είπε 200 και συ που την κράζεις για τα 80 είστε καραφάουλ
ρε το υφακι της να φτιάξει,μιλάει σε εν δυνάμει πελάτες της,δεν ειπε κανεις οτι ειναι κακη η κοπέλα,τουναντιον!Ρε συ πιταμπάκα ένα καλό κορίτσι έχουμε που δεν γκρινιαζει, τα κάνει όλα, έρχεται στα ραντεβού της στην ώρα της και ήρθες να μας την χαλάσεις κι εσύ κι ο άλλος που της είπε 200 και συ που την κράζεις για τα 80 είστε καραφάουλ
σου πιασανε το κωλο haroshaya!αλλη φορα οτι θες στειλε πμ εχω πολλες ακρες ο ατιμος!Καλησπέρα , το ξέρω μερική α πω σας θα ήθελαν να έρχομαι κε τσάμπα ... Δεν υπάρχει φιλί εδώ .... Ο λιγότερο για 1 ορα ινε 80 κε πάνω στο δικό μου σεβασμό ... Για 2 ορες 150 ... Μια χαρά τα ρίχνετε τα 100 κε πάνω στα γραφεία με κλειστά ματιά .... 1000 πράγμα μπορω να κάνω , κάτω α πω 80 ποτέ ... Για κλιματιστικο για να βάλουν στο σπίτι μου έδωσα 80... Εγώ πόσο πρέπει να περνώ ?
μπορεις να μην το προσφερεις αν σε χαλαει....δεν το κανουν ολες...παρακατω λοιπον...
ελα ρε pilofori,εχεις air κοντισιονα?σου πιασανε το κωλο haroshaya!αλλη φορα οτι θες στειλε πμ εχω πολλες ακρες ο ατιμος!![]()
ρε το υφακι της να φτιάξει,μιλάει σε εν δυνάμει πελάτες της,δεν ειπε κανεις οτι ειναι κακη η κοπέλα,τουναντιον!
γιατι?καλά το πάει!Βλεπεις να εχει ιδεα απο Ελληνικα τυπε?![]()
Μαζεψου ρε παιχτη !!!!! μην τηs βαζειs ιδεεs ....!!! χαχαχα !!!!!
helene babe,daniδεν θα κρίνω τα λεγόμενα, γιατι δεν εχει νοημα κατα την γνωμη μου ενα μετράει. Η γκόμενα εκανε καλη εξήγηση, ευθεια και σταρατα....πόσες το κάνουν εδω μεσα?