djnet71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 576
- Πόντοι
- 6.055
....... και εξηγημένο τυπάκι
Προσυπογράφω!!!
....... και εξηγημένο τυπάκι
Γαμυσι , γαμυσι - επιστροφή στη φύση !
το μυαλό σου συνέχεια στο γαμήσι το εχεις πουθενά αλλούΓαμυσι , γαμυσι - επιστροφή στη φύση !
το μυαλό σου συνέχεια στο γαμήσι το εχεις πουθενά αλλού
ειναι αυτονοητο βρε συναγωνιστη οταν καποια μας την σπαει για οποιονδηποτε λογο , να μην την ξαναβλεπουμε..να το ξαναγραψω για τριτη φορα γιατι ολοι το πατε αλλου απο εκει που ειναι το θεμα...
δεν εκανα το πρωτο σχολιο για να την κραξω γι αυτα που ζηταει, ουτε εχω να πω κατι για τις υπηρεσιες της, το εγραψα για το υφος της και το τουπε της και για το παραδειγμα που εφερε με το αιρ κοντισιον και ποσα πρεπει να παρει...αν εσενα δεν σε ενοχλει η σταση της ειναι δικο σου θεμα,εμενα μου την εσπασε και γι αυτο της το εγραψα
Δεν αντιλέγω, απλά νομίζω πως κάτι δεν πάει καλά εδώ. Δηλαδή λένε ότι η κοπέλα είναι δύναμη στο κρεβάτι αλλά πολύ ξινή. Και είναι πολλοί, αν όχι όλοι που το γράφουν..και λέω όλοι αγαπούληδες είναι ή είναι πραγματικά τόσο ξινή που ρίχνεις ένα-δυο πούτσους και ξενερώνεις μετά?Μια χαρά κορίτσι είναι η Άντζελα και όποτε κατεβαίνω πάντα βρίσκω λίγο χρόνο.
Δεν είμαι προμότορας, ΙΤ δουλεύω ανάμεσα Ελβετία και Αγγλία για όποιον αναρωτηθεί.
Απλά λίγα κοριτσια πλέον στην Ελλάδα είναι σωστές επαγγελματίες και η Άντζελα πιστεύω είναι οκ.
Από κάτι άλλες που δοκίμασα και θέλαν 15 ώρες στοματικό για να ξεκινήσουν (!!!) καμία σχέση πάντως.
Φιλικά.
Την ώρα στο σπίτι σου είναι 320 ευρώ κατώτερη τιμή.
Σε FKK αρχίζουν από 50 ευρώ το τέταρτο, 80 το μισάωρο και φτάνουν και 200 την ώρα.
Στη Γερμανία 70 ευρώ το μισάωρο.
Ποιότητα στα μικρά FKK μετριότατη, στα μεγάλα (βλέπε Oase έξω από Φρανκφούρτη) απίστευτη, και στα call girls μιλάμε για καλά κομμάτια αλλά ακριβά σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία.
Τα καλά call girls αρχίζουν από 500-700 ευρώ την ώρα.
Κάποια καλά κομμάτια στην Ελλάδα, στην Ελβετία θα τιμώνταν στα 400 μινιμουμ.