στο τέλος θα μένουν μόνο τα κουκούτσια απ' έξω....
βάλε την να τους τρελάνεις όλους ;)
Καληνύχτα κε καλή ξεκούραση ...
τα είχα πει... για τα κουκούτσια
στο τέλος θα μένουν μόνο τα κουκούτσια απ' έξω....
βάλε την να τους τρελάνεις όλους ;)
Καληνύχτα κε καλή ξεκούραση ...
70/ωρα.ρε παιδιά ποιο είναι το τιμολόγιο της? της έστειλα pm αλλά δε μπαίνει συχνά
70/ωρα.
80 ηξερα..και τοσα μου παιρνει!!70/ωρα.
Ρε την πονήρω... Εμένα μου παίρνει 80.
...κεκτημενη ταχυτητα...σορρυ παιδες...80/ωρα....
και απο σερβις? 2 φορες φουλ ή πολλα ζηταω??
φουλ του ασσου σε ολα...και απο σερβις? 2 φορες φουλ ή πολλα ζηταω??
Νταξ, στην επικοινωνία έχει ένα θεματάκι, αλλά δε την παίρνεις και για διάλεξη.φουλ του ασσου σε ολα...
Καλησπέρα , το ξέρω μερική α πω σας θα ήθελαν να έρχομαι κε τσάμπα ... Δεν υπάρχει φιλί εδώ .... Ο λιγότερο για 1 ορα ινε 80 κε πάνω στο δικό μου σεβασμό ... Για 2 ορες 150 ... Μια χαρά τα ρίχνετε τα 100 κε πάνω στα γραφεία με κλειστά ματιά .... 1000 πράγμα μπορω να κάνω , κάτω α πω 80 ποτέ ... Για κλιματιστικο για να βάλουν στο σπίτι μου έδωσα 80... Εγώ πόσο πρέπει να περνώ ?
Καλά όλα αυτά που λες, έχεις και κάποιο δίκιο 80 ευρώ με τις υπηρεσίες που προφέρεις είσαι ανταγωνιστική αλλά τι εικόνας είναι αυτή που έβαλες ?Καλησπέρα , το ξέρω μερική α πω σας θα ήθελαν να έρχομαι κε τσάμπα ... Δεν υπάρχει φιλί εδώ .... Ο λιγότερο για 1 ορα ινε 80 κε πάνω στο δικό μου σεβασμό ... Για 2 ορες 150 ... Μια χαρά τα ρίχνετε τα 100 κε πάνω στα γραφεία με κλειστά ματιά .... 1000 πράγμα μπορω να κάνω , κάτω α πω 80 ποτέ ... Για κλιματιστικο για να βάλουν στο σπίτι μου έδωσα 80... Εγώ πόσο πρέπει να περνώ ?
νομιζω ότι αρχιζουμε και το μαλακιζουμε το θεμα παιδεςεχεις δικιο..... και οι καθαριστιριες παιρνουν 30 ευρω για να δουλευουν ολη μερα σα σκλαβοι αλλα εσυ φανταζομαι δουλευεις πιο σκληρα.... και ο γιατρος για να σε εξετασει παιρνει 50-80 και μπορει να σου σωσει τη ζωη αλλα φανταζομαι παλι εσυ κανεις πιο δυσκολη δουλεια..., μηπως θες να αρχισεις να σκεφτεσαι ποσα πραγματικα αξιζει να παιρνεις για κατι που πολλες φορες μπορει να ειναι και διασκεδαση?....οταν αρχισουν να μη σου τα δινουν πλεον... θα σου πω εγω αν πεφτεις απο τα 80 η όχι....
εκεινη το άρχισε
[/quote
ε και?
εμεις το τελιωνουμε