Σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι ο μόνος τρόπος να γίνουμε κανονικό κράτος είναι να βγούμε στον ιδιωτικό τομέα και να παράγουμε; Έστω με αντίξοες συνθήκες και κακοπληρωμένοι; Να αλλάξουμε νοοτροπία και να αντιληφθούμε ότι μόνο μέσα από την παραγωγικότητα και την ανάπτυξη θα δούμε άσπρη μέρα. Εγώ σου είπα αν και μπορούσα να μπω στο δημόσιο (σε δήμο συγκεκριμένα) έκανα άλλη επιλογή ζωής. Έφαγα σκατά στην αρχή, ξεκίνησα με 300 ευρώ αλλά είμαι καλός στη δουλειά μου και χαίρομαι που προσφέρω κάτι στην κοινωνία. Σήμερα βγάζω περισσότερα, ίσως αύριο πολλά περισσότερα. Δηλαδή με το να μπεις στο Δημόσιο, να κάθεσαι και να πληρώνεσαι ένα χιλιάρικο το μήνα τι θα πετύχεις; Είδαμε τι έγινε όταν αυτό έγινε σκοπός ζωής για 10 εκατομμύρια Έλληνες. Πτωχεύσαμε, δεν έχουμε μαντήλι να κλαψουμε και γίναμε οι διεθνείς ζητιάνοι. Και στο φινάλε δε θα ανακαλύψουμε εμείς τον τροχό. Έχουμε παραδείγματα άλλων κρατών που έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο πριν από εμάς. Σε αυτά τα κράτη λοιπόν το να πεις ότι είσαι δημόσιος υπάλληλος είναι ντροπή. Σημαίνει ότι είσαι αποτυχημένος. Όταν ακολουθήσουμε κι εμείς αυτή τη νοοτροπία, θα υπάρχει ελπίδα για κάτι καλύτερο.
μαστόρι ΔΕΝ έχω γράψει ούτε μια ώρα στο Δημόσιο, το σιχαίνομαι και γενικά ότι έχει σχέση με Δημόσιο απο την άλλη έχω και αρκετό εγκέφαλο να καταλαβω και να αναλύσω ορισμένα πράγματα ιστορικά και πολιτικά.
όπως ας πούμε ότι το Δημόσιο στις Σκανδιναυικές χώρες μια χαρά κάνει τη δουλειά του.
όπως επίσης ας πουμε ότι πριν την Κουβανέζικη επανάσταση η Κούβα ήταν άντρο του καπιταλισμού και ο κόσμος ψωμολύσσαγε
όπως επίσης ας πούμε ότι το 50 60 η ελλάς ήταν επίσης άντρο του καπιταλισμού και επίσης ψωμολύσσαγε.
πρακτικά είναι σαφές ότι οι νεοέλληνες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΡΑΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ, έχουν ΓΙΑ ΤΟΜΠΟΥΤΣΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΝΘΕΝ ΚΙ ΕΝΘΕΝ και γενικά μέσα στην μικρή ποιότητα και τις λίγες πτυχές του εγκεφάλου τους ΠΑΝΤΑ χωρίζουν όλα στη ζωή με το δυαδικό
ΠΑΟ η ΟΣΦΠ
ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ
καπιταλισμός ή κομμουνισμός
ιδιωτικοί ή δημόσιοι
Αμερικανοι ή Ρώσσοι
Αθηναίοι ή Θεσσαλονικείς
μνημονιακοί ή αντιμνημονιακοί
ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
κοινώς ΓΙΑΤΟΜΠΟΥΤΣΟ ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ μπορεί να ανήκει.
απλό άλλωστε.
Αντί να κάτσουν όλοι κάτω με κώλο και να πουν.
ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΟΦΑΜΕ και δεν είναι ούτε το ΜΝΗΜΟΝΙΟ καλό ούτε το αντιμνημόνιο αλλά πρέπει να συγκεράσουμε τα κλά των δύο τάσεων και να γίνουμε πρωτοπόροι στην αλλαγή θα έρθουν πάλι οι Ιρλανδοί ή δενξέρωγωποιοίάλλοι να αλλάξουν την ιστορία τους και εμείς πάλι ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΖΩΑ που είμαστε θα λέμε....
κοίτα τι κάνα οι Ιρλανδοί και μεις οι μαλάκες δεν το κάναμε.
Στο ΧΥΤΑ της ισοτρίας σκουπίδια μπας και μηδενίσει το κοντέρι και φτιαχθεί επιτέλους μια γενιά Ελλήνων με αξίες, μυαλό
συνείδηση, μέτρο και δημιουργικότητα.
Καληνύχτα σας και καλές μνημονιακές ή αντιμνημονιακές πούτσες.